נקודת המוצא בעיקרון ההורדה מטורנטים היא שקצב ההורדה שלך תלוי בקצב ההעלאה של שאר המשתפים. לפיכך, ככל שיש יותר מקורות כך תוכל להוריד מהר יותר.
אבל מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך זה יכול להיות שאני רואה מהירויות upload מ peer אחד שהם דמיוניות ?
מדובר בכתובת IP מהארץ, אבל בשביל שאני אוריד ב 860KB/s מכתובת אחת ספציפית זה אומר שמישהו שם צריך upload של לפחות 10 מגה.
לא ידוע לי על חבילות אינטרנט כאלו, מה אני מפספס ?
תמונה מצורפת
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק. הקולנוע שלי
יש מצב שזה שרת של הספקית שלך שהם הציבו כדי שתוריד מהם כמה שיותר ולא ממקורות בחו"ל
וכן, גם תוכן לא חוקי
קרה לי המון שאני הורדתי ב800 ויותר משרת שהזדהה בתור בזק, חבל שהסתרת את האייפי
fighter כתב:יש מצב שזה שרת של הספקית שלך שהם הציבו כדי שתוריד מהם כמה שיותר ולא ממקורות בחו"ל
וכן, גם תוכן לא חוקי
קרה לי המון שאני הורדתי ב800 ויותר משרת שהזדהה בתור בזק, חבל שהסתרת את האייפי
...
תגיד,
אתה רוצה שעפר יזרוק אותי מפה ? ברור שהסתרתי את ה IP
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק. הקולנוע שלי
כתובות אייפי\DNS של אתרי שיתוף באמת עובר על החוק, אבל אני דיברתי על הכתובת של הPEER שממנו אתה מקבל את הקצב הזה, זה לא נקרא אתר שיתוף ואין לאף אחד אחר שום דרך אקראית להשיג ממנו תוכן לא חוקי
הכי הרבה זה בשביל שיהיה אפשרי לבדוק אם זה שרת קאשינג ששייך לספקית שלך
גם יכול להיות, השאלה אם מישראל? אני יודע שבדרך כלל משכירים כאלה אבל מחו"ל
הקטע שהמקרים שאני נתקלתי בcaching היו בכלל בטראקרים פתוחים ואין לי מושג למה מישהו יתאמץ לסידבוקס בשביל פתוחים
fighter כתב:גם יכול להיות, השאלה אם מישראל? אני יודע שבדרך כלל משכירים כאלה אבל מחו"ל
הקטע שהמקרים שאני נתקלתי בcaching היו בכלל בטראקרים פתוחים ואין לי מושג למה מישהו יתאמץ לסידבוקס בשביל פתוחים
...
יש אנשים שמחזיקים VPSים ושרתים ייעודיים (טרמינלים) בשביל זה,
גם בתעבורה היקרה בארץ.
זאת לא בעיה , יש גם המון קיבוצים ועסקים עם סיב אופטי ישיר אליהם , והעלאה של הרבה יותר ממה שראית כאן.
חחח שאתה אומר קיבוץ אני חושב על אנשים של פעם שקוראים אחד לשני חבר ואז בא סלאח שבתי ואומר להם "שלום גברת חבר"
אבל כן אני יודע שהכל סיבים אצלם, איזה כיף להם
כנראה שזה ההסבר..
אבל בכל מקרה, יש לי חבר קיבוצניק עם 12 מגה העלאה סימטרי,
הוא מוריד מכל הטראקרים הציבוריים , ואני לא בטוח שהוא מבין בכל עניין הטורנטים..
mrgadgets כתב:כנראה שזה ההסבר..
אבל בכל מקרה, יש לי חבר קיבוצניק עם 12 מגה העלאה סימטרי,
הוא מוריד מכל הטראקרים הציבוריים , ואני לא בטוח שהוא מבין בכל עניין הטורנטים..
הוא משאיר את התוכנה פתוחה..
...
כשהייתי בצבא (שנות 2000 המוקדמות) שירת איתי בחור ביחידה מקיבוץ כלשהו בצפון (דפנה נדמה לי) שאמר שיש להם בקיבוץ קו 100/100 שיתופי בקיבוץ.