תקלה עם Krups XP4000...המכונה "נחנקת"
היי,
ברשותי מכונת ידנית Krups XP4000 שמשרתת אותי נאמנה כמה שנים טובות.
בימים האחרונים היא סבלה מתקלות שונות, התחיל מסתימה של הסטימר וקרע של גומיית האטם.
הצלחתי לשחרר את הסטימר עם מלח לימון והחלפתי את הגומיה בחדשה שהזמנתי מ-Ebay.
כרגע הבעיה הכי חמורה, לא יוצא קפה...
כאשר אני פותח את הברז שלא מורכב ראש מים רותחים יוצאים והכל נראה בסדר, ברגע שיש ראש
עם קפה המכונה לא מצליחה לדחוף וזה פשוט נתקע.
אני מודע לזה שטחינה דקה מידי יכולה לגרום לזה ולכן ניסיתי קפה טחון במידות שונות (יש לי מטחנת סכינים פשוטה),
גם ניסיון עם קפה טחון מבית קפה לא צלח.
אני מאוד אוהב את האספרסו שלי בבוקר ובכסטודנט אין לי משאבים כדי להשקיע במכונה חדשה (למרות שלא הייתי מתנגד).
האם מישהו יכול לייעץ לי כיצד אפשר לתקן את המכונה? יש לי ידיים טובות ואני לא מפחד לפרק אותה אם מישהו יגיד לי מה אני מחפש.
לחילופין המלצה על מישהו שמתקן מכונות תתקבל בברכה.
תודה
ברשותי מכונת ידנית Krups XP4000 שמשרתת אותי נאמנה כמה שנים טובות.
בימים האחרונים היא סבלה מתקלות שונות, התחיל מסתימה של הסטימר וקרע של גומיית האטם.
הצלחתי לשחרר את הסטימר עם מלח לימון והחלפתי את הגומיה בחדשה שהזמנתי מ-Ebay.
כרגע הבעיה הכי חמורה, לא יוצא קפה...
כאשר אני פותח את הברז שלא מורכב ראש מים רותחים יוצאים והכל נראה בסדר, ברגע שיש ראש
עם קפה המכונה לא מצליחה לדחוף וזה פשוט נתקע.
אני מודע לזה שטחינה דקה מידי יכולה לגרום לזה ולכן ניסיתי קפה טחון במידות שונות (יש לי מטחנת סכינים פשוטה),
גם ניסיון עם קפה טחון מבית קפה לא צלח.
אני מאוד אוהב את האספרסו שלי בבוקר ובכסטודנט אין לי משאבים כדי להשקיע במכונה חדשה (למרות שלא הייתי מתנגד).
האם מישהו יכול לייעץ לי כיצד אפשר לתקן את המכונה? יש לי ידיים טובות ואני לא מפחד לפרק אותה אם מישהו יגיד לי מה אני מחפש.
לחילופין המלצה על מישהו שמתקן מכונות תתקבל בברכה.
תודה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כנראה התרמובלוק גם עם אבנית - תעשה טיפול אבנית מלא ותבדוק.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ציינת שניקית רק את הסטימר - התכוונו שתעביר מים דרך ראש החליטה וכנראה שעשית את זה.
תבדוק איך נראית הרשת שממנה יוצאים מים לראש - כמה היא נקייה? יכול להיות שיש אבנית על הרשת עצמה מהטיפול שלך.
לא יודע איך אפשר לפרק כי אני לא מכיר את המכונה. בדרך כלל יש בורג שאפשר לפרק ואז לנקות את הרשת.
תבדוק איך נראית הרשת שממנה יוצאים מים לראש - כמה היא נקייה? יכול להיות שיש אבנית על הרשת עצמה מהטיפול שלך.
לא יודע איך אפשר לפרק כי אני לא מכיר את המכונה. בדרך כלל יש בורג שאפשר לפרק ואז לנקות את הרשת.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
כדאי למלא את המערכת ןלהשרות לפחות חצי שעה על מנת שהחומר יעבוד,ואז לעשות שטיפה,אם יש שיפור וזה עדיין לא זה,תעשה טיפול נוסף.
בזהירות עם המלח לימון,לא יותר משתי כפיות.
כמו כן היתי ממליץ לפרק את הרשת לפני הניקוי.
בזהירות עם המלח לימון,לא יותר משתי כפיות.
כמו כן היתי ממליץ לפרק את הרשת לפני הניקוי.
נערך לאחרונה על ידי יוסיסופר ב 09/05/2011 12:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
עופר,למה אתה מפריע לי באמצע המשפט.דבוטאנט כתב:ציינת שניקית רק את הסטימר - התכוונו שתעביר מים דרך ראש החליטה וכנראה שעשית את זה.
לא יודע איך אפשר לפרק כי אני לא מכיר את המכונה. בדרך כלל יש בורג שאפשר לפרק ואז לנקות את הרשת....
ואם זה לא יעבוד אז חזור על הטיפול, יהיה בסדר.
אם לא - מכונות כאלה לא שולחים לתיקון, פשוט רוכשים גאגיה חדשה בפחות מאלף ונהנים לכמה שנים טובות ממכונה עדיפה פי כמה. תיקון עשוי לעלות כמו המכונה, לדעתי כל סכום מעל 200 הוא הוצאה מיותרת.
אם לא - מכונות כאלה לא שולחים לתיקון, פשוט רוכשים גאגיה חדשה בפחות מאלף ונהנים לכמה שנים טובות ממכונה עדיפה פי כמה. תיקון עשוי לעלות כמו המכונה, לדעתי כל סכום מעל 200 הוא הוצאה מיותרת.
what's next?