Igo primo lite Israel חינם זמינה להורדה מוקדם מהצפוי
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
הורד, תודה !
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
mimo כתב:מדוע זה נקרא lite?
יש הגבלות?...
כתוב במאמר שהוצאנוDorM כתב:מה שונה בין הגירסה הזאת לגירסה שעולה 70 דולר?...
אלי חבוש
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
תודה!
התוכנה עצמה בעברית????
[left]Languages: English, Arabic, Bulgarian, Catalan, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Icelandic, Italian, Latvian, Lithuanian, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Turkish, Ukrainian[/left]
התוכנה עצמה בעברית????
[left]Languages: English, Arabic, Bulgarian, Catalan, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Icelandic, Italian, Latvian, Lithuanian, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Turkish, Ukrainian[/left]
And the meek shall inherit the earth
...
...
אבל למי שיש מכשיר פרוץ אז יכול תמיד להוריד את התוכנה אבל לא דרך האפסטור נכון?nati-va כתב:חברים,
למי שאין מכשיר מתאים (אייפוד) או אין לו גרסה מתאימה (4.3 ומעלה) פשוט תורידו את התוכנה באייטונס במחשב ככה התוכנה תהיה בבעלותכם, ואתם יכולים לסנכרן אותה תמיד אחרי שתעדכנו גרסה.
חבל לפספס.....
ממש לא.DorM כתב:אבל למי שיש מכשיר פרוץ אז יכול תמיד להוריד את התוכנה אבל לא דרך האפסטור נכון?nati-va כתב:חברים,
למי שאין מכשיר מתאים (אייפוד) או אין לו גרסה מתאימה (4.3 ומעלה) פשוט תורידו את התוכנה באייטונס במחשב ככה התוכנה תהיה בבעלותכם, ואתם יכולים לסנכרן אותה תמיד אחרי שתעדכנו גרסה.
חבל לפספס........
אתה מתכוון לגנוב.
אני בספק אם יפרצו את התוכנה הזאת.
אני לא מבין, נותנים לך אפשרות לקבל תוכנה שעולה 70 דולר- בחינם (כולל עדכונים וכל הירקות) ואתה מתעקש לגנוב ולעשות לעצמך חיים קשים?
אין שום בעיה תוריד פרוץ (אם תמצא) ותהנה.
רק שאלתי, לא מבין מה ההתנפלות.nati-va כתב:ממש לא.DorM כתב:אבל למי שיש מכשיר פרוץ אז יכול תמיד להוריד את התוכנה אבל לא דרך האפסטור נכון?nati-va כתב:חברים,
חבל לפספס........
אתה מתכוון לגנוב.
אני בספק אם יפרצו את התוכנה הזאת.
אני לא מבין, נותנים לך אפשרות לקבל תוכנה שעולה 70 דולר- בחינם (כולל עדכונים וכל הירקות) ואתה מתעקש לגנוב ולעשות לעצמך חיים קשים?
אין שום בעיה תוריד פרוץ (אם תמצא) ותהנה....
אין לי מה להוריד אותה כי אני משתמש בWAZE.
לא תמצא את זה גנוב למה הם משתמשים בהגנה של KaliApp חברה רוסית שמספקת שכבת הגנה נוספת על מה שאפל נותנת.
הם התחילו להשתמש עם זה מגירסא 1.3 של האייגו הרגיל. מאז ניסו הרבה ולא הצליחו לפרוץ.
מה שעושים זה לקחת גירסאות ישנות ולעדכן את המפות בהן.
שורה תחתונה, שווה להוריד עכשיו
הם התחילו להשתמש עם זה מגירסא 1.3 של האייגו הרגיל. מאז ניסו הרבה ולא הצליחו לפרוץ.
מה שעושים זה לקחת גירסאות ישנות ולעדכן את המפות בהן.
שורה תחתונה, שווה להוריד עכשיו
יאיר במילרע. לא מילעיל