כניסה מ C200 למחשבי רשת אחרים
-
motikomfort
-
- חבר פעיל

- תגובות: 59
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 0
היי
בסטרימר אני רואה את המחשבים האחרים ושנים מהם מופעים כאשר ליד שמם מופיעה בסוגרים המילה UNATHORIZED
כל מה שלא ניסיתי לעשות במחשבים עצמם לא העלה אלא חרס.
מה עוד נדרש לעשות כדי שניתן יהיה להכנס למחשבים אלו.
בכל המחשבים מותקן WIN 7
אגב מחשב אחד מזוהה וניתן להכנס אליו. איני זוכר שביצעתי לגביו אלו הגדרות מיוחדות. זוה המחשב שגם מחובר לראוטר באופן פיזי ולא אלחוטי.
תודה
מוטי
בסטרימר אני רואה את המחשבים האחרים ושנים מהם מופעים כאשר ליד שמם מופיעה בסוגרים המילה UNATHORIZED
כל מה שלא ניסיתי לעשות במחשבים עצמם לא העלה אלא חרס.
מה עוד נדרש לעשות כדי שניתן יהיה להכנס למחשבים אלו.
בכל המחשבים מותקן WIN 7
אגב מחשב אחד מזוהה וניתן להכנס אליו. איני זוכר שביצעתי לגביו אלו הגדרות מיוחדות. זוה המחשב שגם מחובר לראוטר באופן פיזי ולא אלחוטי.
תודה
מוטי
-
motikomfort
-
- חבר פעיל

אכן כן אני רואה אותם בסטרימר אך כאשר אני מנסה להכנס אני מקבל הודעה על שרת לא מורשה.
לפני הכניסה אליהם אני רואה ליד שם מחשב הרשת את המילה בסוגריים UNATHORIZED
לפני הכניסה אליהם אני רואה ליד שם מחשב הרשת את המילה בסוגריים UNATHORIZED
-
motikomfort
-
- חבר פעיל

היי
תודה על הקישור, אכן אני יכול להבעביר מידע בין כל המכשירים.
עדין איני יכול להכנס מהסטרימר למחשב הנייד . אין בעיה מכל אחד מן המחשבים להכנס לסטרימר.
לפני שביצעתי את סדרת הפעולת הזו העתקתי את כל קבצי הדיסק למחשב וביצעתי אתחול כולל התקנה מחודשת של האפליקציות NMT שאגב הוסיף טאב בתפריט.
לאחר גמר הפורמט וןהאיתחול כאשר לקחתי את הדיסק שעליו בוצע הפורמט למחשב שעליו נמצאים כל השירים והסרטים, המחשב לא זיהה את הדיסק ואני נאלץ להעתיק את כל התכנים כאשר הדיסק של הסטרימר מחובר אליו, היינו העתקה דרך רשת.
האם אכן הדיסק שעבר אתחול לא יזוהה במחשבים אחרים?
תודה
תודה על הקישור, אכן אני יכול להבעביר מידע בין כל המכשירים.
עדין איני יכול להכנס מהסטרימר למחשב הנייד . אין בעיה מכל אחד מן המחשבים להכנס לסטרימר.
לפני שביצעתי את סדרת הפעולת הזו העתקתי את כל קבצי הדיסק למחשב וביצעתי אתחול כולל התקנה מחודשת של האפליקציות NMT שאגב הוסיף טאב בתפריט.
לאחר גמר הפורמט וןהאיתחול כאשר לקחתי את הדיסק שעליו בוצע הפורמט למחשב שעליו נמצאים כל השירים והסרטים, המחשב לא זיהה את הדיסק ואני נאלץ להעתיק את כל התכנים כאשר הדיסק של הסטרימר מחובר אליו, היינו העתקה דרך רשת.
האם אכן הדיסק שעבר אתחול לא יזוהה במחשבים אחרים?
תודה
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
או.קיי, הבנתי אותך, זה נורמלי לחלוטין.
לאחר שפירמטת את הדיסק והתקנת את ה-NMT APPS, מערכת הקבצים היא מסוג EXT3 (לינוקס).
על גבי השיתופים ברשת אין למערכת הקבצים משמעות ולכן אין בעיה להעביר תוכן.
בחיבור ישיר למחשב עם חלונות, יש צורך להתקין תוכנה, בכדי שהוא יזהה את הדיסק.
תראה פה:
http://www.ext2fsd.com/
שים לב, יש תמיכה בחלונות 7, אך משתמשים מסוימים נאלצו להריץ את התוכנה במצב תאימות וכ-Administrator.
לאחר שפירמטת את הדיסק והתקנת את ה-NMT APPS, מערכת הקבצים היא מסוג EXT3 (לינוקס).
על גבי השיתופים ברשת אין למערכת הקבצים משמעות ולכן אין בעיה להעביר תוכן.
בחיבור ישיר למחשב עם חלונות, יש צורך להתקין תוכנה, בכדי שהוא יזהה את הדיסק.
תראה פה:
http://www.ext2fsd.com/
שים לב, יש תמיכה בחלונות 7, אך משתמשים מסוימים נאלצו להריץ את התוכנה במצב תאימות וכ-Administrator.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
דרך אגב, ל-C200, בניגוד ל-A210, אין חיבור USB Slave לכן יש להעביר תכנים לכונן הפנימי ע״י הוצאתו.
לגבי החיבור למחשב, במידה וביצעת את השיתוף כמו שצריך ונתת את כל ההרשאות, לא צריכה להיות בעיה להתחבר, ואז תוכל להיכנס לתכנים בתיקיות המשותפות ישירות מהפופקורן וגם תוכל לבצע הזרמה.
לגבי החיבור למחשב, במידה וביצעת את השיתוף כמו שצריך ונתת את כל ההרשאות, לא צריכה להיות בעיה להתחבר, ואז תוכל להיכנס לתכנים בתיקיות המשותפות ישירות מהפופקורן וגם תוכל לבצע הזרמה.
-
motikomfort
-
- חבר פעיל

תודה. כנראה מה שלא פשוט לא פשוט.....
או קיי הורדתי את התוכנה ומה עכשיו אין כל הכוונה מה צריך לעשות
האם מפרמט מחדש תחת תוכנה זו כיצד רואים את הדיסק באופן פשוט בין הכוננים

או קיי הורדתי את התוכנה ומה עכשיו אין כל הכוונה מה צריך לעשות
האם מפרמט מחדש תחת תוכנה זו כיצד רואים את הדיסק באופן פשוט בין הכוננים
-
motikomfort
-
- חבר פעיל

כיוון שלא ממש הבנתי כיצד עובדים עם תוכנת ext2 ביצעתי את העברה באמצעות שרת FTP ותוכנת
Filezilla
בכל מקרה עם מישהו יכול להסביר כיצד עובדים עם התוכנה שמקשרת בין דיסק מפורמט לינוקס למחשב עם חלונות 7 אשמח מאוד
תודה על כל העזרה
מוטי
Filezilla
בכל מקרה עם מישהו יכול להסביר כיצד עובדים עם התוכנה שמקשרת בין דיסק מפורמט לינוקס למחשב עם חלונות 7 אשמח מאוד
תודה על כל העזרה
מוטי