שאלה לגבי מחירים על טלויזיות סמסונג
שלום רב, אני חדש פה ואני מאוד אשמח לקצת עזרה.
כבר כמה ימים אני מחפש לקנות טלויזיה ועיניי נעצרו על Samsung LA46C650.. רק יש בעיה אחת איתה - היא יקרה בצורה מאוד מוגזמת (טוב שהיא לא עולה יותר מפי שתיים בארץ מאשר ארה"ב ואפילו אנגליה), טלויזיות יותר קטנות עולות פה בערך פי 1.5 יותר מחו"ל לצורך השוואה, מה שמראה שהמחיר על הטלויזיה המדוברת מנופח אפילו עוד יותר. אז כן, זה מעצבן אותי נורא, אבל מצד שני בא לי מאוד על הטלויזיה הזאת, לכן חשבתי אולי לחכות עד שיגיעו דגמים יותר חדשים של סמסונג ויוזילו את המחירים של הסדרות הקיימות (מאחר ואני לא ממש בקיא בדינמיקה של המחירים אני רק מעלה השארה).
ובכן זאת השאלה אליכם. האם יש טעם לחכות, כלומר האם המחירים באמת יורדים אחרי שמגיעה סדרה חדשה? ואם כן האם יש השארה כמה זמן יש עוד לחכות?
דיברתי היום עם מוכר בחנות והוא טען שהדגמים של סדרה C650 הגיעו לחנויות באוגוסט שנה שעברה, רק שאין לי מושג מתי הם יצאו (האם מישהו יודע?).
ובהנחה והמחיר יישאר כמו שהוא עכשיו (6700 עם 3 שנים אחריות) האם אתם חושבים שהטלויזיה הזו שווה את ההשקעה על פני טלויזיות באותו גודל רק ברמה פחות, כמו למשל LG 47LE5300,
Samsung LA46C530C ואולי עוד כמה...מדובר על הפרשים של איזה 2000 שח!
שאלה נוספת. האם בפירוש עדיף ללכת על טלויזיות מייבואן הרשמי+3 שנות אחריות או שאפר להתפשר בנושא ולקחת סיכון עם ייבוא מקבילי?
ושאלה אחרונה-האם המחרזים האלה שיש בשקם אלקטריק שווה את הזמן או שזה אחיזת עיניים?
כבר כמה ימים אני מחפש לקנות טלויזיה ועיניי נעצרו על Samsung LA46C650.. רק יש בעיה אחת איתה - היא יקרה בצורה מאוד מוגזמת (טוב שהיא לא עולה יותר מפי שתיים בארץ מאשר ארה"ב ואפילו אנגליה), טלויזיות יותר קטנות עולות פה בערך פי 1.5 יותר מחו"ל לצורך השוואה, מה שמראה שהמחיר על הטלויזיה המדוברת מנופח אפילו עוד יותר. אז כן, זה מעצבן אותי נורא, אבל מצד שני בא לי מאוד על הטלויזיה הזאת, לכן חשבתי אולי לחכות עד שיגיעו דגמים יותר חדשים של סמסונג ויוזילו את המחירים של הסדרות הקיימות (מאחר ואני לא ממש בקיא בדינמיקה של המחירים אני רק מעלה השארה).
ובכן זאת השאלה אליכם. האם יש טעם לחכות, כלומר האם המחירים באמת יורדים אחרי שמגיעה סדרה חדשה? ואם כן האם יש השארה כמה זמן יש עוד לחכות?
דיברתי היום עם מוכר בחנות והוא טען שהדגמים של סדרה C650 הגיעו לחנויות באוגוסט שנה שעברה, רק שאין לי מושג מתי הם יצאו (האם מישהו יודע?).
ובהנחה והמחיר יישאר כמו שהוא עכשיו (6700 עם 3 שנים אחריות) האם אתם חושבים שהטלויזיה הזו שווה את ההשקעה על פני טלויזיות באותו גודל רק ברמה פחות, כמו למשל LG 47LE5300,
Samsung LA46C530C ואולי עוד כמה...מדובר על הפרשים של איזה 2000 שח!
שאלה נוספת. האם בפירוש עדיף ללכת על טלויזיות מייבואן הרשמי+3 שנות אחריות או שאפר להתפשר בנושא ולקחת סיכון עם ייבוא מקבילי?
ושאלה אחרונה-האם המחרזים האלה שיש בשקם אלקטריק שווה את הזמן או שזה אחיזת עיניים?
לדעתי הדגם C650 בגודל 46 זהו דגם מעולה(לדעתי מוצלח יותר אפילו מלדים סדרה 6 ) מבחינת כל הפרמטרים(במידה וזה פנל מקורי של סמסונג) ,שווה את ההשקעה (חסרון שלו יחיד זה הציפוי הקריסטלי שגורם להשתקפויות אך מצד שני הציפוי זה שבעצם משפר את איכות התמונה)
אם קיבלת ברשת מוכרת 6700 אז דרך מכרזים בטוח שתקבל פחות - תן הצעה מינימאלית ותחכה בדרך כלל חוזרים אליך משרות לקוחות ומציעים לך מחיר אטרקטיבי (אני מדבר על מכרזים באופן כללי ולא מניסיון עם שקם אלקטריק)
בקשר ליבואים כמו י.שלום ותחליפים מציע לך להתרחק מהם ,כיוון שאתה צריך דגם C650 עם פנל מקורי של סמסונג סיכוי קלוש שמיבוא מקביל תקבל משהו מקורי, אפילו מ"סמליין " לא בטוח שתקבל פנל מקורי אבל מיבוא מקורי סיכויים כמובן יותר טובים.
אם קיבלת ברשת מוכרת 6700 אז דרך מכרזים בטוח שתקבל פחות - תן הצעה מינימאלית ותחכה בדרך כלל חוזרים אליך משרות לקוחות ומציעים לך מחיר אטרקטיבי (אני מדבר על מכרזים באופן כללי ולא מניסיון עם שקם אלקטריק)
בקשר ליבואים כמו י.שלום ותחליפים מציע לך להתרחק מהם ,כיוון שאתה צריך דגם C650 עם פנל מקורי של סמסונג סיכוי קלוש שמיבוא מקביל תקבל משהו מקורי, אפילו מ"סמליין " לא בטוח שתקבל פנל מקורי אבל מיבוא מקורי סיכויים כמובן יותר טובים.
חרטה.alex28 כתב: בקשר ליבואים כמו י.שלום ותחליפים מציע לך להתרחק מהם ,כיוון שאתה צריך דגם C650 עם פנל מקורי של סמסונג סיכוי קלוש שמיבוא מקביל תקבל משהו מקורי, אפילו מ"סמליין " לא בטוח שתקבל פנל מקורי אבל מיבוא מקורי סיכויים כמובן יותר טובים....
סמסונג לא מתייחסים לסוגיית "לוטו הפאנלים" ותסמוך על היבואנים שאין להם מושג וגם לא מעניין אותם איזה פאנל יש בטלויזיות שהם מוכרים.
תודה רבה על התגובה!alex28 כתב:לדעתי הדגם C650 בגודל 46 זהו דגם מעולה(לדעתי מוצלח יותר אפילו מלדים סדרה 6 ) מבחינת כל הפרמטרים(במידה וזה פנל מקורי של סמסונג) ,שווה את ההשקעה (חסרון שלו יחיד זה הציפוי הקריסטלי שגורם להשתקפויות אך מצד שני הציפוי זה שבעצם משפר את איכות התמונה)
בקשר ליבואים כמו י.שלום ותחליפים מציע לך להתרחק מהם ,כיוון שאתה צריך דגם C650 עם פנל מקורי של סמסונג סיכוי קלוש שמיבוא מקביל תקבל משהו מקורי, אפילו מ"סמליין " לא בטוח שתקבל פנל מקורי אבל מיבוא מקורי סיכויים כמובן יותר טובים....
ניסיתי את המכרז של שקם- נראהלי הם עובדים על אנשים חבל על הזמן, אין לי כוח לשטויות האלה.
לגבי הפנאל. בכל החנויות שראיתי (לפחות מרשימה של אלה שיש בזאפ) הם רושמים פאנל Ultra Clear Panel, ולא ראיתי שום דבר אחר. זה לא המקורי, אה? אם זה לא, ואתה יודע איפה יש אחד, אני ממש אודה לך אם תתן לי כוון או לפחות איך נקרא הפאנל המקורי שאני אוכל לבדוק בעצמי.
שוב תודה
לגבי הפנלים זה לא משהו שרשום על דף מפרט הטכני ,ניתן לדעת את סוג הפאנל רק באמצעות הסתכלות בצידה של הטלוויזיה ,שם מודבקת מדבקה עם גירסא ,לפי מה שהבנתי צריך להיות רשום אחד מהמילים הבאות:SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03 ,כלומר אם מצאתה שמופיע אחד מהמילים האלו אז סביר להניח שמדובר בפנל תוצרת סמסונג.לגבי הפנאל. בכל החנויות שראיתי (לפחות מרשימה של אלה שיש בזאפ) הם רושמים פאנל Ultra Clear Panel, ולא ראיתי שום דבר אחר. זה לא המקורי, אה? אם זה לא, ואתה יודע איפה יש אחד, אני ממש אודה לך אם תתן לי כוון או לפחות איך נקרא הפאנל המקורי שאני אוכל לבדוק בעצמי....
בשביל זה אתה חייב לפתוח טלוויזיה מה שלא כל אחד יסכים לזה לפני שקניתה אותה.
מקווה שעזרתי ,בהצלחה!
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אחת שלא רכשתי בעבר את ה c650 היא בגלל עניין הפאנלים. מדובר במזל ותו לא. אם תתנה את העסקה בקבלת פאנל מקורי העסקה שווה , אם לא חפש חלופה ראויה אחרת. יש לא מעט דגמים סביב ה 6500 שח. אני רכשתי את ה ex500 בגודל 46 ( כיום אין למצוא אותה בחנויות אולי ביבוא מקביל).
בהצלחה!
בהצלחה!