אז מה התוכנית שלכם ליום העצמאות?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מחרתיים רובנו בחופש, חלקנו בחופש עם ילדים - שתפו, מה התוכניות שלכם ליום זה?
אני אישית שקלתי ללכת ליום הפתוח בוינגייט, אבל מכיוון שאני מהצפון ורק המחשבה על התנועה האינסופית גרמה לי לסחרחורת, החלטתי להיפגש עם המשפחה הקרובה ולצלות כמה חיות. ואתם?
אני אישית שקלתי ללכת ליום הפתוח בוינגייט, אבל מכיוון שאני מהצפון ורק המחשבה על התנועה האינסופית גרמה לי לסחרחורת, החלטתי להיפגש עם המשפחה הקרובה ולצלות כמה חיות. ואתם?
מנגל בערב , מנגל בצהריים ולגיוון ברבקיו בערב . 
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
היה אפשרות לקנות קופון לשם בחצי מחיר, אבל ירדתי מהרעיון רק בגלל המחשבה על הנסיעה מהצפון לשם ביום שכזה. ביום רגיל זו נסיעה של שעה וחצי, ביום שבו כולם בחופש? טירוף...
אז מה? כולם "מקוריים" ונשארים בבית עם המנגל? אין פה מישהו יצירתי? אם ככה אולי הכבישים בכ"ז יהיו ריקים
שקלתי לקחת את הבנות למוזיאון חיל האוויר או חיל הים, אבל לא נראה לי שזה משהו שיקסום לבת ארבע ובת שנה
אז מה? כולם "מקוריים" ונשארים בבית עם המנגל? אין פה מישהו יצירתי? אם ככה אולי הכבישים בכ"ז יהיו ריקים
שקלתי לקחת את הבנות למוזיאון חיל האוויר או חיל הים, אבל לא נראה לי שזה משהו שיקסום לבת ארבע ובת שנה
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
אנחנו קבוצת זוגות שכבר כמה שנים נוסעים 300-500 מטר מהשכונה ונכנסים לחורשה "סודית" של עצי אקליפטוס ענקיים ועושים פיקניק חלבי (שומו שמיים !!!) ותאמינו לי זה כיף גדול .כל אחת מנשותינו מפגינה פעם נוספת את כשרונה ואנחנו נשארים שם עד ששוקעת השמש ומתחיל להיות קריר
ועוד פעם ייסלחו לי חובבי המנגל
ועוד פעם ייסלחו לי חובבי המנגל
יפה..קרוקס44 כתב:אנחנו קבוצת זוגות שכבר כמה שנים נוסעים 300-500 מטר מהשכונה ונכנסים לחורשה "סודית" של עצי אקליפטוס ענקיים ועושים פיקניק חלבי (שומו שמיים !!!) ותאמינו לי זה כיף גדול .כל אחת מנשותינו מפגינה פעם נוספת את כשרונה ואנחנו נשארים שם עד ששוקעת השמש ומתחיל להיות קריר
ועוד פעם ייסלחו לי חובבי המנגל...
ואני משער שבחג השבועות אתם עושים על האש?
אחד החזקים השבוע !mikelt כתב:יפה..קרוקס44 כתב:אנחנו קבוצת זוגות שכבר כמה שנים נוסעים 300-500 מטר מהשכונה ונכנסים לחורשה "סודית" של עצי אקליפטוס ענקיים ועושים פיקניק חלבי (שומו שמיים !!!) ותאמינו לי זה כיף גדול .כל אחת מנשותינו מפגינה פעם נוספת את כשרונה ואנחנו נשארים שם עד ששוקעת השמש ומתחיל להיות קריר
ועוד פעם ייסלחו לי חובבי המנגל...
ואני משער שבחג השבועות אתם עושים על האש?...
אומנם מוזיאון חיל האויר מפוצץ בימי חג [כל חג המוזיאון מפוצץ] אבל עדיין יש הרבה מה לראות מהתקופה הצרפתית ועד לימינו תקופת ארצות הברית [נראה לי שעשיתי יותר מידי שמירות במוזיאון], בדרך כלל יש הפעלות כמו קורס טייס לילדים שזה סבבה ובכלל המדריכות [כואב הלב כמה שהן יפות- טרנר עושה בחירה טובה] ועל הדרך תוכל להביא אוכל לחיילים ששומרים שם, איזה בשר.Huber כתב:
שקלתי לקחת את הבנות למוזיאון חיל האוויר או חיל הים, אבל לא נראה לי שזה משהו שיקסום לבת ארבע ובת שנה...
אם כבר, אז האח של דקסטר, ה-ice truck killer. דקסטר לא שמר כלום במקרר.bg1987 כתב:Dexter??Shed כתב:אני לא יכול לגלות מה התוכניות שלי, אני רק יכול לרמוז שיש אצלי במקרר 21 ק"ג של בשר טרי.......
אגב, כשאני אומר "מקרר" אני מתכוון למקרר כמובן, ולא למקפיא רחמנא ליצלן.
You are never fully dressed without a smile