White Balance לעומת 10p white balance
ראיתי ששתי האפשרויות מופיעות זו לצד זו.
בינתיים השתמשתי רק בwhite balance בשביל להשוות את מידת הsaturation בין שלושת צבעי הבסיס. (לפי העין, לא סנסור).
אני יכול להפעיל את 10p white balance, אבל אני לא מבין איך זה משפיע על הצבעים.
מישהו יכול לשפוך מעט אור על העניין?
בינתיים השתמשתי רק בwhite balance בשביל להשוות את מידת הsaturation בין שלושת צבעי הבסיס. (לפי העין, לא סנסור).
אני יכול להפעיל את 10p white balance, אבל אני לא מבין איך זה משפיע על הצבעים.
מישהו יכול לשפוך מעט אור על העניין?
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
לא הבנתי - אלו פונקציות בתצוגה או שיטת מדידה \ כיוון ?
אם זה השני אז מדידה ב-10 נקודות בעצם מבצעת מדידה כל 10IRE וזו הדרך הנכונה (אפשר גם למדוד ביותר נקודות)
.
אם זה השני אז מדידה ב-10 נקודות בעצם מבצעת מדידה כל 10IRE וזו הדרך הנכונה (אפשר גם למדוד ביותר נקודות)
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
מדובר דווקא באפשרות הראשונה.
ייתכן שהפונקציה הזאת משפיעה על עוצמת הצבע בכל אחד מהנקודות הנ"ל?
בWhite Balance רגיל יש לי את האפשרות לשנות את הGain והOffset עבור כל אחד מצבעי היסוד.
ב10p White Balance, לאחר העברה למצב "ON" אני יכול לבחור Interval בין 1 ל-10, ועבורו לשנות ערך בודד עבור כל אחד מצבעי היסוד.
ייתכן שהפונקציה הזאת משפיעה על עוצמת הצבע בכל אחד מהנקודות הנ"ל?
בWhite Balance רגיל יש לי את האפשרות לשנות את הGain והOffset עבור כל אחד מצבעי היסוד.
ב10p White Balance, לאחר העברה למצב "ON" אני יכול לבחור Interval בין 1 ל-10, ועבורו לשנות ערך בודד עבור כל אחד מצבעי היסוד.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
OK עכשיו זה יותר ברור:
White balance סטנדרטי אצלך זה מה שיש ברוב התצוגות שיש לך כיווני gain/offset ל-R,G,B.
10p White balance זה אומר שאתה יכול כל 10IRE לכוון gain/offset ל-R,G,B.
איך האופציה השניה משפיעה על האופציה הראשונה בתצוגה שלך ?
במידה וניתן, מה שאני הייתי עושה זה מכייל עם gain/offset כללי ל-R,G,B ולאחר מכן עושה תיקונים כל 10IRE (זה במידה ולהפעיל את האופציה הזו לא מאפסת את הכיוון הכללי שבוצע קודם לכן).
White balance סטנדרטי אצלך זה מה שיש ברוב התצוגות שיש לך כיווני gain/offset ל-R,G,B.
10p White balance זה אומר שאתה יכול כל 10IRE לכוון gain/offset ל-R,G,B.
איך האופציה השניה משפיעה על האופציה הראשונה בתצוגה שלך ?
במידה וניתן, מה שאני הייתי עושה זה מכייל עם gain/offset כללי ל-R,G,B ולאחר מכן עושה תיקונים כל 10IRE (זה במידה ולהפעיל את האופציה הזו לא מאפסת את הכיוון הכללי שבוצע קודם לכן).
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.