התייעצות לגבי אוזניות IEM חדשות
הMeelec M6 שלי בתהליכי גסיסה, חוץ מהעובדה שגם ככה הן אוזניות לא כל כך איכותיות.
חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיצאו לאחרונה אוזניות Shure SE215 שהן אמורות להיות נוחות, עם אטימה מעולה וגם איכות סאונד טובה יחסית למחיר שלהן.
אבל אני מתכוון לשמוע מוזיקה רק דרך האייפוד שלי, השאלה היא אם אני אוכל ליהנות מהן גם ללא מגבר?.. כי אין לי כוונה לקנות כזה דבר.
אם תוכלו להציע עוד דגמים אחרים של אוזניות (התקציב הוא בסביבות ה100~120 דולר אני משער)
אני צריך גם כאלה עם כושר אטימה טוב(שיתאימו לתיפוף) ושלא יהיו תלויות במגבר בשביל סאונד טוב.
תודה. (:
חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיצאו לאחרונה אוזניות Shure SE215 שהן אמורות להיות נוחות, עם אטימה מעולה וגם איכות סאונד טובה יחסית למחיר שלהן.
אבל אני מתכוון לשמוע מוזיקה רק דרך האייפוד שלי, השאלה היא אם אני אוכל ליהנות מהן גם ללא מגבר?.. כי אין לי כוונה לקנות כזה דבר.
אם תוכלו להציע עוד דגמים אחרים של אוזניות (התקציב הוא בסביבות ה100~120 דולר אני משער)
אני צריך גם כאלה עם כושר אטימה טוב(שיתאימו לתיפוף) ושלא יהיו תלויות במגבר בשביל סאונד טוב.
תודה. (:
RE0 לא תרמוס אף אוזניה, זה בעיקר עניין של טעם בצלילים. למשל מישהו ישמע את ה- 535 ואת ה- PL50 (שנאמר עליהן לא פעם ולא פעמיים שהן נשמעות כמו אוזניות של 400$+) ויאהב יותר את ה- PL50 תגיד לו שהוא לא מבין באודיו ? הרי זה מה שהאוזן שלו אוהבת... לכן צריך לשמוע את האוזניות לפני שבוחרים את זאת שמתאימה הכי טוב לבנאדם ספציפי.
עם זאת, אנחנו במציאות שלא ניתן לשמוע כל אוזניה שיכולה להיות אופציה טובה (חיים בישראל ולא בארה"ב), אז אפשר לקרוא ביקורות ותיאורים של הצליל, אך לקחת הכל בערבון מוגבל.
עם זאת, אנחנו במציאות שלא ניתן לשמוע כל אוזניה שיכולה להיות אופציה טובה (חיים בישראל ולא בארה"ב), אז אפשר לקרוא ביקורות ותיאורים של הצליל, אך לקחת הכל בערבון מוגבל.
נערך לאחרונה על ידי liam ב 08/05/2011 20:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
ממש לא עניין של טעם. RE0 יותר טובות לפחות מה e4c וכל אוזניות השור שמתחתיה, וזה לא משנה מה תגיד לי.liam כתב:RE0 לא תרמוס אף אוזניה, זה בעיקר עניין של טעם בצלילים. למשל מישהו ישמע את ה- 535 ואת ה- PL50 (שנאמר עליהן לא פעם ולא פעמיים שהיא שנשמעת כמו אוזניות של 400$+) ויאהב יותר את ה- PL50 תגיד לו שהוא לא מבין באודיו ? הרי זה מה שהאוזן שלו אוהבת... לכן צריך לשמוע את האוזניות לפני שבוחרים את זאת שמתאימה הכי טוב לבנאדם ספציפי.
עם זאת, אנחנו במציאות שלא ניתן לשמוע כל אוזניה שיכולה להיות אופציה טובה (חיים בישראל ולא בארה"ב), אז אפשר לקרוא ביקורות ותיאורים של הצליל, אך לקחת הכל בערבון מוגבל....
תגיד כל הקביעות האלה מתבססות על משהו? אתה סותר את עצמך ואני בטוח שגם אתה לא שמעת בכל האוזניות שאתה ככה משבח את הRE0.yossi126 כתב:ממש לא עניין של טעם. RE0 יותר טובות לפחות מה e4c וכל אוזניות השור שמתחתיה, וזה לא משנה מה תגיד לי.liam כתב:RE0 לא תרמוס אף אוזניה, זה בעיקר עניין של טעם בצלילים. למשל מישהו ישמע את ה- 535 ואת ה- PL50 (שנאמר עליהן לא פעם ולא פעמיים שהיא שנשמעת כמו אוזניות של 400$+) ויאהב יותר את ה- PL50 תגיד לו שהוא לא מבין באודיו ? הרי זה מה שהאוזן שלו אוהבת... לכן צריך לשמוע את האוזניות לפני שבוחרים את זאת שמתאימה הכי טוב לבנאדם ספציפי.
עם זאת, אנחנו במציאות שלא ניתן לשמוע כל אוזניה שיכולה להיות אופציה טובה (חיים בישראל ולא בארה"ב), אז אפשר לקרוא ביקורות ותיאורים של הצליל, אך לקחת הכל בערבון מוגבל.......
יש פה עניין של טעם אבל יש גם עניין של איכות צליל.
הRE0 לא רומסת ולא נעליים. הם בהחלט נשמעות טוב אבל לא יותר מה215 לטעמי. הבאתי את הRE0 לאבא שלי כי יש לי מספיק אוזניות שאני פשוט יותר אוהב אותן. אז הנה לך - יש לי ארבעה דגמים של שור ובנוסף שמעתי כמעט בכל הדגמים שלהם והרבה מהם נשמעים יותר טוב מהRE0.
אז אני בתור אחד שיש לו את הe4c בדיוק כמוך אוהב יותר את הסאונד של ה215.
אם באמת אכפת לך איך אתה שומע ומחפש אוזניות , אני ממליץ לך -מניסיון- על הקליפש Klipsch image s4
או s4i אם תרצה שליטה לאייפון (העברת שירים , הגבהה/הנמכה של הסאונד)
קניתי את האוזניות האלה לפני 4 חודשים וכל פעם שאני שם אותם באוזניים , אני נדהם!!!
האיכות , ההפרדה , הבאסים שגורמים לעיניים שלך להתחיל לרקוד זה פשוט מדהים
היו לי המון אוזניות בעבר ואין אוזניות כאלה .
http://www.klipsch.com/na-en/products/i ... -overview/
או s4i אם תרצה שליטה לאייפון (העברת שירים , הגבהה/הנמכה של הסאונד)
קניתי את האוזניות האלה לפני 4 חודשים וכל פעם שאני שם אותם באוזניים , אני נדהם!!!
האיכות , ההפרדה , הבאסים שגורמים לעיניים שלך להתחיל לרקוד זה פשוט מדהים
היו לי המון אוזניות בעבר ואין אוזניות כאלה .
http://www.klipsch.com/na-en/products/i ... -overview/
חברה, על טעם וריח. כל הדגמים בשרשור הם "טובים" השאלה מה קולע לטעם של כל אחד.
זה כבר עניין של התאמה אישית כי לכל אחד יש את האוזניים שלו אז אי אפשר לקבוע דבר כזה. בכל אופן בכל האוזניות באשר הן - ככל שהאטימה טובה יותר ככה הבאס יהיה מורגש יותר.
לטעמי פשוט חסר באס בhf5 ואני אחד שממש לא מת על אוזניות עם הרבה באס.
לטעמי פשוט חסר באס בhf5 ואני אחד שממש לא מת על אוזניות עם הרבה באס.