האם משהו מכיר את קהילת הלווין הישראלית ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
זהו האתר עם הפורומים הכי מקיפים וידועים בארץ. שווה לך לשאול שם:
http://www.sat-israel.com/Forums/index.php?
http://www.sat-israel.com/Forums/index.php?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בדקת מהי השגיאה? אולי בחרת שם משתמש שכבר תפוס?
אם אני לא טועה, האימייל של מנהל האתר מופיע שם. נסה לשלוח אליו אימייל אם אתה לא מצליח.
אם אני לא טועה, האימייל של מנהל האתר מופיע שם. נסה לשלוח אליו אימייל אם אתה לא מצליח.
בחרתי שם משתמש מורכב אין מצב שהוא תפוס (וגם רשמתי שמות אחרים ולא עבד)
שלחתי מייל למנהל לפני כמה ימים, הוא לא חזר עלי עדיין....
בהתחלה ניסיתי להרשם אם מייל של GMAIL והוא רשם שגיאה, אבל אחר כך ראיתי שהם דורשים מייל של ספק אינטרנט.
ניסיתי להרשם אם מייל של בזק בין לאומי וגם לא הכניסו אותי...
השגיאה היא : אין באפשרותך להיכנס לפורום
http://awesomescreenshot.com/023cstvcd
שלחתי מייל למנהל לפני כמה ימים, הוא לא חזר עלי עדיין....
בהתחלה ניסיתי להרשם אם מייל של GMAIL והוא רשם שגיאה, אבל אחר כך ראיתי שהם דורשים מייל של ספק אינטרנט.
ניסיתי להרשם אם מייל של בזק בין לאומי וגם לא הכניסו אותי...
השגיאה היא : אין באפשרותך להיכנס לפורום
http://awesomescreenshot.com/023cstvcd
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ייתכן שיש שם תקלה. נקווה שמנהל הפורום יענה לך.
לא נראה שיש סיבה שלא תוכל להירשם. לאחרונה , עקב נרשמים שהפיצו "ספאם" הוקשחו תנאי הכניסה למניעת אוטומטיזציה של נרשמים. נסה שוב ועמוד בכללי ההרשמה . לא נראה שתיחסם.
מכל מקום, " קהילת הלוויין הישראלית" (SAT WORLD) שציינת, אינה בדיוק האכסנייה הראוייה למי שמחפש מקצוענות וידע אמין בתחום. לצערי, אין זה המקום לפרט מעבר לכך..
.
מכל מקום, " קהילת הלוויין הישראלית" (SAT WORLD) שציינת, אינה בדיוק האכסנייה הראוייה למי שמחפש מקצוענות וידע אמין בתחום. לצערי, אין זה המקום לפרט מעבר לכך..
שלום לכולם,
אני לא מבין למה אתם כל הזמן מפנים אנשים לקהילת הלווין sat world.
יש פורום מקצועי ללווינים שעונה על כל שאלות של מתחילים שמו isra-sat וזה הכתובת
http://www.isra-sat.co.il/Forums/index.php
ההרשמה בחינם ובקלות רבה, עונים שם במקצועיות וכדאי לגלוש אליו.
אני לא מבין למה אתם כל הזמן מפנים אנשים לקהילת הלווין sat world.
יש פורום מקצועי ללווינים שעונה על כל שאלות של מתחילים שמו isra-sat וזה הכתובת
http://www.isra-sat.co.il/Forums/index.php
ההרשמה בחינם ובקלות רבה, עונים שם במקצועיות וכדאי לגלוש אליו.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
NGC224
השאלה מה בדיוק אתה מחפש.
אם כל רצונך זה לקלוט ערוצים פתוחים (אן סגורים, בתשלום נוסף) מרחבי העולם, הרי כל מה שאתה צריך לעשות זה לדבר עם מתקין מקצועי, לספר לו בדיוק איזה ערוצים מעניינים אותך וזהו.
הוא כבר יעשה לך את כל ההתקנות, יכוון לך את הערוצים בממיר, ואחר כך לא צריך לגעת יותר בשום דבר.
הפורומים של הלוויינים מיועדים יותר למשתמשים "הכבדים" , אלה שבאופן בלתי חוקי, פורצים את הערוצים המקודדים.
אני חבר (בלתי פעיל) באחד הפורומים הללו, וביכולתי רק לספר לך שמרבית הדיונים שם נשמעים בעיניי כמו סינית עתיקה....
השאלה מה בדיוק אתה מחפש.
אם כל רצונך זה לקלוט ערוצים פתוחים (אן סגורים, בתשלום נוסף) מרחבי העולם, הרי כל מה שאתה צריך לעשות זה לדבר עם מתקין מקצועי, לספר לו בדיוק איזה ערוצים מעניינים אותך וזהו.
הוא כבר יעשה לך את כל ההתקנות, יכוון לך את הערוצים בממיר, ואחר כך לא צריך לגעת יותר בשום דבר.
הפורומים של הלוויינים מיועדים יותר למשתמשים "הכבדים" , אלה שבאופן בלתי חוקי, פורצים את הערוצים המקודדים.
אני חבר (בלתי פעיל) באחד הפורומים הללו, וביכולתי רק לספר לך שמרבית הדיונים שם נשמעים בעיניי כמו סינית עתיקה....
BARIKO ,
חייב לחלוק עליך.
מעט מאוד מתקינים מקצועיים יסדירו "קליטת ערוצים סגורים". חלקם אולי מתמצאים בקיבוע צלחת לוויין וכיוונה כולל חיבור מקלט . אבל זהו. חלק מאוד קטן מהם מבין , אם בכלל, מה הוא מוכר ללקוח אם הוא מוכר לו "אפשרות קליטה /פתיחה של ערוצים סגורים". המתקין היקר שאתה ממליץ לחבר הפורום לקבל את שירותיו, קונה את השירות הזה מהרבה "חאפרים" שמעסיקים "חאפרים" נוספים שיודעים מעט בתחום זה ומשווקים "שיתוף כרטיסים". רק לא מזמן גם באחד ממשדרי הטלויזייה ראינו איך מתקינים מכרו סחורה כזו ולא סיפקו אותה..
אז אנא ממך, קצת יותר כובד ראש לפני שתשלח ל"מתקינים מקצועיים" לקליטת ערוצים "בתשלום נוסף"...
זאת ועוד, אם מרבית הדיונים "באחד הפורומים" הללו נשמעים לך סינית, לעניות דעתי, אין לך להלין אלא על עצמך. אני במקומך הייתי מדיר רגלי מפורומים בסינית, ומהר...
חייב לחלוק עליך.
מעט מאוד מתקינים מקצועיים יסדירו "קליטת ערוצים סגורים". חלקם אולי מתמצאים בקיבוע צלחת לוויין וכיוונה כולל חיבור מקלט . אבל זהו. חלק מאוד קטן מהם מבין , אם בכלל, מה הוא מוכר ללקוח אם הוא מוכר לו "אפשרות קליטה /פתיחה של ערוצים סגורים". המתקין היקר שאתה ממליץ לחבר הפורום לקבל את שירותיו, קונה את השירות הזה מהרבה "חאפרים" שמעסיקים "חאפרים" נוספים שיודעים מעט בתחום זה ומשווקים "שיתוף כרטיסים". רק לא מזמן גם באחד ממשדרי הטלויזייה ראינו איך מתקינים מכרו סחורה כזו ולא סיפקו אותה..
אז אנא ממך, קצת יותר כובד ראש לפני שתשלח ל"מתקינים מקצועיים" לקליטת ערוצים "בתשלום נוסף"...
זאת ועוד, אם מרבית הדיונים "באחד הפורומים" הללו נשמעים לך סינית, לעניות דעתי, אין לך להלין אלא על עצמך. אני במקומך הייתי מדיר רגלי מפורומים בסינית, ומהר...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אדון pazitush ,
לפני שאתה תוקף, תרגיע , וקרא שוב מה שכתבתי.
כאשר כתבתי ערוצים סגורים בתשלום נוסף, לא התכוונתי לכך שהמתקין יבצע כל מיני קומבינות בכדי לקלוט ערוצים פרוצים בניגוד לחוק.
התכוונתי לערוצים סגורים שאליהם ניתן לרכוש מנוי בצורה חוקית. אז אל תטיף לי פה מוסר ואל תתן לי עצות מה לעשות ומה לא לעשות...
אני אכן לא מבין סינית, אבל אתה כנראה מתקשה אפילו עם עברית...
לפני שאתה תוקף, תרגיע , וקרא שוב מה שכתבתי.
כאשר כתבתי ערוצים סגורים בתשלום נוסף, לא התכוונתי לכך שהמתקין יבצע כל מיני קומבינות בכדי לקלוט ערוצים פרוצים בניגוד לחוק.
התכוונתי לערוצים סגורים שאליהם ניתן לרכוש מנוי בצורה חוקית. אז אל תטיף לי פה מוסר ואל תתן לי עצות מה לעשות ומה לא לעשות...
אני אכן לא מבין סינית, אבל אתה כנראה מתקשה אפילו עם עברית...
שמע,לפני עידן של אינטרנט היו מוסדות סגורים לתופעות כאלוNGC224 כתב:שלום !
(Sat World)
האים משהו מכיר אותם ? שווא להתקין דרכם ?...
הקהילה בארץ מאוד קטן ומלא דמויות צבועניות
sat-israel.com,אבל במונחים של HT.....מת.
אני מעל שנה בתחום הזה,90% לימוד עצמי מאתרי חו"ל,ונעזרים במתקינים מקצועים.
תחפש את השמות israeln או cavtl,בפורומים האלו,הם נחשבים למקצועניים ואמינים.
בהצלחה
אני מוחה !
אני חבר מזה שנים בפורום sat-israel. הפורום עזר לי מאוד להכיר את כל הנושא.
כמובן שלאחר זמן מה אתה גם נכנס לפורומים בחו"ל, אבל זאת לאחר שאתה מבין יותר, ומחפש תשובות לשאלות מורכבות ומתקדמות יותר, שאולי אין עדיין בפורומים בארץ.
השמות שציינת אכן מקצועים ואמינים, אולם משתתפים רבים בעלי ידע רב, ורובם טובים, ישרים ואמינים.
חברים שם לעיתים מזמינים לביתם או אף מגיעים לבתים לעזור, משאילים ציוד ועוד כהנה וכהנה.
לגבי HT- יש פורומים אחרים, אבל אין מניעה לפתח תחום כלשהוא בפורום. כך התפתחו בפורום תחום ה- IPTV, תחום עידן + ועוד.
אני חבר מזה שנים בפורום sat-israel. הפורום עזר לי מאוד להכיר את כל הנושא.
כמובן שלאחר זמן מה אתה גם נכנס לפורומים בחו"ל, אבל זאת לאחר שאתה מבין יותר, ומחפש תשובות לשאלות מורכבות ומתקדמות יותר, שאולי אין עדיין בפורומים בארץ.
השמות שציינת אכן מקצועים ואמינים, אולם משתתפים רבים בעלי ידע רב, ורובם טובים, ישרים ואמינים.
חברים שם לעיתים מזמינים לביתם או אף מגיעים לבתים לעזור, משאילים ציוד ועוד כהנה וכהנה.
לגבי HT- יש פורומים אחרים, אבל אין מניעה לפתח תחום כלשהוא בפורום. כך התפתחו בפורום תחום ה- IPTV, תחום עידן + ועוד.
אני חבר מספר שנים (די פאסיבי) ב sat-israel. תמיד קיבלתי תשובות עינייניות לשאלות שלי ולא מצאתי עד היום פורום טוב יותר.NGC224 כתב:שלום !
אני רוצה להתקין צלחת לווין פרטית, מצאתי פורום של קהילת הלווין הישראלית (Sat World)
האים משהו מכיר אותם ? שווא להתקין דרכם ?...
למען האמת, חלק מהתגובות נגד הפורום פה קצת חשודות בעיניי.
לגבי קשר עם בעלי מקצוע דרך הפורום: אני חושב שזה רעיון טוב, אבל צריך לעשות את זה בזהירות כמו בכל מקום שעושים עסקים.
שאלת המפתח (כמו שכבר הסבירו לפניי) היא אם אתה רוצה ערוצים שנקלטים חופשי (FTA) או שיתוף.
במקרה הראשון, אין מה לעשות סיפור גדול מהנושא: כל מתקין ירכוש עבורך צלחת + ממיר + עיניות להתקנה ויוסיף קצת עמלה על העבודה שלו. אם תרצה להתקין בעצמך, יש שם הסברים.
אז פשוט מדברים עם 2-3 מתקינים ובוחרים את זה שנראה הכי מתאים. העלות הסופית לצלחת עם 2 או 3 עייניות (כל עינית קולטת לוויין אחר) היא בין 1500 ש"ח ל 1800 ש"ח. זו עלות חד פעמית שלא צריך להוסיף עליה כלום בעתיד.
במקרה השני (שיתוף) :זו ליגה אחרת לגמרי: צריך ממירים תומכי שיתוף וצריך ספק שירותי שיתוף (שהחוקיות שלהם בתחום האפור) ויש עלות קבועה פעם בשנה או משהו כזה.
צריך גם שהממיר יהיה עם חיבור אינטרנט (אם כי יש איזו שיטה לשיתוף דרך לוויין שקראתי עליה).
מקווה שעזרתי.