לא שומע כמו שצריך ברמקולים Z5500
אני לא יודע אם זה באמת ככה אבל אני חושב שאני לא שומע כמו שצריך ברמקולים,
הרמקולים מחוברים בחיבור אופטי למחשב, זה משנה ? עדיף לחבר אותם עם החיבורים הרגילים למחשב?
עכשיו הבעיה שלי היא במוזיקה, אני לא יודע אבל אני מרגיש שאני לא שומע הכי איכותי שאפשר,
הצליל נקי והכל אבל יש הרגשה כאילו הצלילים הנכונים לא מושמעים מספיק,קשה לי להסביר מה אני שומע אבל
זה משהו כזה, בקיצור זה קורה לי לרוב בשירי רוק, בשירי היפהופ אני חושב ששומעים טוב.
עכשיו מה שקורה לי זה הרגשה אישית שלי או שבאמת יש איזה משהו שאני צריך לדעת להתעסק איתו כמו להחליף נגן או לשנות הגדרות ??
תודה.
הרמקולים מחוברים בחיבור אופטי למחשב, זה משנה ? עדיף לחבר אותם עם החיבורים הרגילים למחשב?
עכשיו הבעיה שלי היא במוזיקה, אני לא יודע אבל אני מרגיש שאני לא שומע הכי איכותי שאפשר,
הצליל נקי והכל אבל יש הרגשה כאילו הצלילים הנכונים לא מושמעים מספיק,קשה לי להסביר מה אני שומע אבל
זה משהו כזה, בקיצור זה קורה לי לרוב בשירי רוק, בשירי היפהופ אני חושב ששומעים טוב.
עכשיו מה שקורה לי זה הרגשה אישית שלי או שבאמת יש איזה משהו שאני צריך לדעת להתעסק איתו כמו להחליף נגן או לשנות הגדרות ??
תודה.
אמרתי לך מההתחלה לא לקנות את הרמקולים האלה! ברמקולים שמיועדים ונוצרו בשביל מחשב אי אפשר להפיק את המרב מסרטים ובעיקר ממוזיקה!
חבר שלי קנה את הרמקולים האלה של LG
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744482
ואנחנו רואים גם סרטים וגם מוזיקה באיכות מעולה. חוץ מזה שזה בא עם מערכת הגברה שכוללת DVD...תאמין לי לא סתם אמרתי לך לקנות את זה. אני בניגוד לשאר שהמליצו לך על הZ5500 מכיר את המערכת שהמלצתי לך עלייה, אבל את ההמלצה שלהם הם רק ראו במחשב(ואמרו לך שזה טוב לפי כמות הוואט).
פעם הבאה תדע למי להקשיב, לאלה שיש להם הוכחות פיזיות או לאלה שבגלל שיש להם כמות הודעות גדולה בפורום מקום ראשון בגוגל משחקים אותה מבינים.
יום טוב.
ואנחנו רואים גם סרטים וגם מוזיקה באיכות מעולה. חוץ מזה שזה בא עם מערכת הגברה שכוללת DVD...תאמין לי לא סתם אמרתי לך לקנות את זה. אני בניגוד לשאר שהמליצו לך על הZ5500 מכיר את המערכת שהמלצתי לך עלייה, אבל את ההמלצה שלהם הם רק ראו במחשב(ואמרו לך שזה טוב לפי כמות הוואט).
פעם הבאה תדע למי להקשיב, לאלה שיש להם הוכחות פיזיות או לאלה שבגלל שיש להם כמות הודעות גדולה בפורום מקום ראשון בגוגל משחקים אותה מבינים.
יום טוב.
אולי תפסיק לקפוץ ולשבח את הLG הזאת?aburamzi כתב:אמרתי לך מההתחלה לא לקנות את הרמקולים האלה! ברמקולים שמיועדים ונוצרו בשביל מחשב אי אפשר להפיק את המרב מסרטים ובעיקר ממוזיקה!
יום טוב....
שום רמקול סטלייט לא יכול לתת תוצאה טובה במוזיקה, אפילו לא הLG "האגדית" שלך
תפסיק לקפוץ ולהאשים את הZ5500 בבעיה כי עם הLG שלך הוא בכלל לא יכל לראות סרטים בסראונד חוץ מאשר הDVD המובנה של המערכת הפשוטה הזאת.(וכן היא פשוטה, יצא לי לשמוע אותה והאוזניים שלי צעקו הצילו)
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
התחלתי להגיב בתשובה מפורטת למה מה שאתה כותב זה שטויות, אבל אתה יודע מה? אתה לא שווה את זה. בהצלחה בהמשך.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
בקיצור, כדי לסכם את כול השטויות שכתבת ,אתה אומר שההגברה בשקל תשעים של הLG שכוללת "DVD" שהוא גם ככה לא צריך (סטרימר שקורא כול פורמט אפשרי ) עדיפה על רמקולים איכותיים וההגברה של הZ5500 ,שבנוסף גם כמו שכבר אמרתי לך יכולים לפענח DTS מה שהסט האגדי הזה שאתה ממליץ בלי לחשוב בכלל לא .aburamzi כתב:אמרתי לך מההתחלה לא לקנות את הרמקולים האלה! ברמקולים שמיועדים ונוצרו בשביל מחשב אי אפשר להפיק את המרב מסרטים ובעיקר ממוזיקה!
יום טוב....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה לעשות שגיסנו רגיל לשמוע רמקולים במאה אלף שקל... קטן עליו הLG אבל זה בסדר ברגילariel-ro כתב:אולי תפסיק לקפוץ ולשבח את הLG הזאת?aburamzi כתב:אמרתי לך מההתחלה לא לקנות את הרמקולים האלה! ברמקולים שמיועדים ונוצרו בשביל מחשב אי אפשר להפיק את המרב מסרטים ובעיקר ממוזיקה!
יום טוב....
שום רמקול סטלייט לא יכול לתת תוצאה טובה במוזיקה, אפילו לא הLG "האגדית" שלך![]()
תפסיק לקפוץ ולהאשים את הZ5500 בבעיה כי עם הLG שלך הוא בכלל לא יכל לראות סרטים בסראונד חוץ מאשר הDVD המובנה של המערכת הפשוטה הזאת.(וכן היא פשוטה, יצא לי לשמוע אותה והאוזניים שלי צעקו הצילו)...
aburamzi
אתה צודק בכל מה שאמרת, הLG מדהימים הZ5500 רמקולים גרועים שמיועדים לדחוף עמדה של מחשב ולא יותר ולי יש רמקולים ב100,000ש"ח.
כמובן שמה שמדהים פה שכל הדברים שאתה צודק בהם הוכחו על ידך אחרי בדיקות מקיפות ועמוקות, כולל בדיקת סוג הרמקולים שיש לי וחשבונית הקנייה שיושבת פה במגירה.
שאפו
אתה צודק בכל מה שאמרת, הLG מדהימים הZ5500 רמקולים גרועים שמיועדים לדחוף עמדה של מחשב ולא יותר ולי יש רמקולים ב100,000ש"ח.
כמובן שמה שמדהים פה שכל הדברים שאתה צודק בהם הוכחו על ידך אחרי בדיקות מקיפות ועמוקות, כולל בדיקת סוג הרמקולים שיש לי וחשבונית הקנייה שיושבת פה במגירה.
שאפו
לא עוזר שאני משחק עם האפשרויות..Shakedd כתב:נסה לשחק עם האפשרויות במגבר הקטן שיש לך שם, שים על מצב סטריאו (שישמעו רק מהשתים הקדמיים והסאב) או Pro Logic (מדמה סראונד מסטריאו).
איזה כרטיס קול יש לך אגב?...
והכרטיס קול מובנה בלוח GA-MA78GM-S2H
חוץ מזה אין משהו לעשות ?
אחי מה כבר אפשר לעשות? מה ציפית לשמוע טוב? זה רמקולים של מחשב...היית קונה רמקולים שבקטגוריה "קולנוע ביתי" והיית שומע יותר טוב. אלה שהמליצו לך על זה , זה בגלל שזה הדבר הראשון שקפץ להם במחיר שהבאת.davidel97 כתב:לא עוזר שאני משחק עם האפשרויות..Shakedd כתב:נסה לשחק עם האפשרויות במגבר הקטן שיש לך שם, שים על מצב סטריאו (שישמעו רק מהשתים הקדמיים והסאב) או Pro Logic (מדמה סראונד מסטריאו).
איזה כרטיס קול יש לך אגב?...
והכרטיס קול מובנה בלוח GA-MA78GM-S2H
חוץ מזה אין משהו לעשות ?...
עשית טעות, לא נורא,מטעויות לומדים.
והLG נחשבים כק"ב?aburamzi כתב: אחי מה כבר אפשר לעשות? מה ציפית לשמוע טוב? זה רמקולים של מחשב...היית קונה רמקולים שבקטגוריה "קולנוע ביתי" והיית שומע יותר טוב. אלה שהמליצו לך על זה , זה בגלל שזה הדבר הראשון שקפץ להם במחיר שהבאת.
עשית טעות, לא נורא,מטעויות לומדים....
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
aburamzi,
הבהרת כבר את דעתך שהרמקולים האלו "של מחשב" וה LG "מערכת קולנוע ביתי".
אני חושב שהנושא הזה מוצה גם מבחינתך וגם מבחינת כל השאר שהגיבו ולא מסכימים עם הקביעה הנחרצת הזו.
בינתיים, התגובות שלך לא עוזרות לפותח השרשור אז אתה מוזמן להפסיק לחזור עליהן.
davidel97,
בסופו של דבר, ה Z5500 בדומה למערכות סטלייטים אחרות, הם פשרה.
איכות הסאונד שלהם לק"ב ולחלק מסוגי המוזיקה טובה מאוד, אבל הם נופלים בקטגוריות אחרות.
לרוב, רמקולים קטנים (לוויניים) הם חסרי "נפח" ולוקים בחסר בהקשר של מוזיקה ווקאלית, כלים תזמורתיים ושאר צלילים ששונים באופים מאוד מאלו המתקבלים בד"כ בק"ב (יש רמקולים חריגים כמובן).
כפי שהומלץ, אתה יכול לנסות חיבורים אנלוגיים או לשלב אקולייזר ברמת המקור שלך, אבל אם משהו מפריע לך - לא בטוח שזה ייפתר כ"כ בקלות.
הבהרת כבר את דעתך שהרמקולים האלו "של מחשב" וה LG "מערכת קולנוע ביתי".
אני חושב שהנושא הזה מוצה גם מבחינתך וגם מבחינת כל השאר שהגיבו ולא מסכימים עם הקביעה הנחרצת הזו.
בינתיים, התגובות שלך לא עוזרות לפותח השרשור אז אתה מוזמן להפסיק לחזור עליהן.
davidel97,
בסופו של דבר, ה Z5500 בדומה למערכות סטלייטים אחרות, הם פשרה.
איכות הסאונד שלהם לק"ב ולחלק מסוגי המוזיקה טובה מאוד, אבל הם נופלים בקטגוריות אחרות.
לרוב, רמקולים קטנים (לוויניים) הם חסרי "נפח" ולוקים בחסר בהקשר של מוזיקה ווקאלית, כלים תזמורתיים ושאר צלילים ששונים באופים מאוד מאלו המתקבלים בד"כ בק"ב (יש רמקולים חריגים כמובן).
כפי שהומלץ, אתה יכול לנסות חיבורים אנלוגיים או לשלב אקולייזר ברמת המקור שלך, אבל אם משהו מפריע לך - לא בטוח שזה ייפתר כ"כ בקלות.