לא שומע כמו שצריך ברמקולים Z5500

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
davidel97 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני לא יודע אם זה באמת ככה אבל אני חושב שאני לא שומע כמו שצריך ברמקולים,
הרמקולים מחוברים בחיבור אופטי למחשב, זה משנה ? עדיף לחבר אותם עם החיבורים הרגילים למחשב?
עכשיו הבעיה שלי היא במוזיקה, אני לא יודע אבל אני מרגיש שאני לא שומע הכי איכותי שאפשר,
הצליל נקי והכל אבל יש הרגשה כאילו הצלילים הנכונים לא מושמעים מספיק,קשה לי להסביר מה אני שומע אבל
זה משהו כזה, בקיצור זה קורה לי לרוב בשירי רוק, בשירי היפהופ אני חושב ששומעים טוב.
עכשיו מה שקורה לי זה הרגשה אישית שלי או שבאמת יש איזה משהו שאני צריך לדעת להתעסק איתו כמו להחליף נגן או לשנות הגדרות ??

תודה.

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1335
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

הרמקולים פשוט לא מספיק מפורטים לשמיעת מוזיקה ברמה גבוהה.. מה כבר אפשר לצפות מסאטליטים בעלי אלמנט משולב של וופר-טוויטר שכזה?
יש סיכוי שמעבר לחיבור אנלוגי ישפר את הצליל (הDAC של הלוגיטק ידוע לשמצה)

Shakedd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 877
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #3 

נסה לשחק עם האפשרויות במגבר הקטן שיש לך שם, שים על מצב סטריאו (שישמעו רק מהשתים הקדמיים והסאב) או Pro Logic (מדמה סראונד מסטריאו).
איזה כרטיס קול יש לך אגב?

aburamzi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36

שליחה #4 

אמרתי לך מההתחלה לא לקנות את הרמקולים האלה! ברמקולים שמיועדים ונוצרו בשביל מחשב אי אפשר להפיק את המרב מסרטים ובעיקר ממוזיקה!
חבר שלי קנה את הרמקולים האלה של LG
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744482
ואנחנו רואים גם סרטים וגם מוזיקה באיכות מעולה. חוץ מזה שזה בא עם מערכת הגברה שכוללת DVD...תאמין לי לא סתם אמרתי לך לקנות את זה. אני בניגוד לשאר שהמליצו לך על הZ5500 מכיר את המערכת שהמלצתי לך עלייה, אבל את ההמלצה שלהם הם רק ראו במחשב(ואמרו לך שזה טוב לפי כמות הוואט).
פעם הבאה תדע למי להקשיב, לאלה שיש להם הוכחות פיזיות או לאלה שבגלל שיש להם כמות הודעות גדולה בפורום מקום ראשון בגוגל משחקים אותה מבינים.
יום טוב.

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #5 

aburamzi כתב:אמרתי לך מההתחלה לא לקנות את הרמקולים האלה! ברמקולים שמיועדים ונוצרו בשביל מחשב אי אפשר להפיק את המרב מסרטים ובעיקר ממוזיקה!
ואנחנו רואים גם סרטים וגם מוזיקה באיכות מעולה. חוץ מזה שזה בא עם מערכת הגברה שכוללת DVD...תאמין לי לא סתם אמרתי לך לקנות את זה. אני בניגוד לשאר שהמליצו לך על הZ5500 מכיר את המערכת שהמלצתי לך עלייה, אבל את ההמלצה שלהם הם רק ראו במחשב(ואמרו לך שזה טוב לפי כמות הוואט).
פעם הבאה תדע למי להקשיב, לאלה שיש להם הוכחות פיזיות או לאלה שבגלל שיש להם כמות הודעות גדולה בפורום מקום ראשון בגוגל משחקים אותה מבינים.
יום טוב.
...
אולי תפסיק לקפוץ ולשבח את הLG הזאת?
שום רמקול סטלייט לא יכול לתת תוצאה טובה במוזיקה, אפילו לא הLG "האגדית" שלך :@
תפסיק לקפוץ ולהאשים את הZ5500 בבעיה כי עם הLG שלך הוא בכלל לא יכל לראות סרטים בסראונד חוץ מאשר הDVD המובנה של המערכת הפשוטה הזאת.(וכן היא פשוטה, יצא לי לשמוע אותה והאוזניים שלי צעקו הצילו)

zori
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61

שליחה #6 

[behave]
נערך על ידי עפר: בדיחות על רקע גזע
[/behave]

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #7 

התחלתי להגיב בתשובה מפורטת למה מה שאתה כותב זה שטויות, אבל אתה יודע מה? אתה לא שווה את זה. בהצלחה בהמשך.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #8 

aburamzi כתב:אמרתי לך מההתחלה לא לקנות את הרמקולים האלה! ברמקולים שמיועדים ונוצרו בשביל מחשב אי אפשר להפיק את המרב מסרטים ובעיקר ממוזיקה!
יום טוב.
...
בקיצור, כדי לסכם את כול השטויות שכתבת ,אתה אומר שההגברה בשקל תשעים של הLG שכוללת "DVD" שהוא גם ככה לא צריך (סטרימר שקורא כול פורמט אפשרי ) עדיפה על רמקולים איכותיים וההגברה של הZ5500 ,שבנוסף גם כמו שכבר אמרתי לך יכולים לפענח DTS מה שהסט האגדי הזה שאתה ממליץ בלי לחשוב בכלל לא .

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

חברה', תתחילו להרגיע את הטונים הללו.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

aburamzi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

ariel-ro כתב:
יום טוב.
...
אולי תפסיק לקפוץ ולשבח את הLG הזאת?
שום רמקול סטלייט לא יכול לתת תוצאה טובה במוזיקה, אפילו לא הLG "האגדית" שלך :@
תפסיק לקפוץ ולהאשים את הZ5500 בבעיה כי עם הLG שלך הוא בכלל לא יכל לראות סרטים בסראונד חוץ מאשר הDVD המובנה של המערכת הפשוטה הזאת.(וכן היא פשוטה, יצא לי לשמוע אותה והאוזניים שלי צעקו הצילו)
...
מה לעשות שגיסנו רגיל לשמוע רמקולים במאה אלף שקל... קטן עליו הLG אבל זה בסדר ברגיל

zori
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61

שליחה #11 

בדיחות על רקע גזע?
מאיפה הבאתם את זה?

מרטין (לותר קינג??) , במקום לקנות עוד רמקול אני ממליץ לך להשקיע במילון אבן שושן ולראות את הפירוש למילה "גזענות", אולי תחכים.
אנשים מנסים לשחק אותה כאן צדיקים, מסתבר שיצאת לא חכם.

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

aburamzi
אתה צודק בכל מה שאמרת, הLG מדהימים הZ5500 רמקולים גרועים שמיועדים לדחוף עמדה של מחשב ולא יותר ולי יש רמקולים ב100,000ש"ח.
כמובן שמה שמדהים פה שכל הדברים שאתה צודק בהם הוכחו על ידך אחרי בדיקות מקיפות ועמוקות, כולל בדיקת סוג הרמקולים שיש לי וחשבונית הקנייה שיושבת פה במגירה.
שאפו (Y)

davidel97 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69

שליחה #13 

Shakedd כתב:נסה לשחק עם האפשרויות במגבר הקטן שיש לך שם, שים על מצב סטריאו (שישמעו רק מהשתים הקדמיים והסאב) או Pro Logic (מדמה סראונד מסטריאו).
...
לא עוזר שאני משחק עם האפשרויות..
והכרטיס קול מובנה בלוח GA-MA78GM-S2H

חוץ מזה אין משהו לעשות ?

aburamzi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

davidel97 כתב:
Shakedd כתב:נסה לשחק עם האפשרויות במגבר הקטן שיש לך שם, שים על מצב סטריאו (שישמעו רק מהשתים הקדמיים והסאב) או Pro Logic (מדמה סראונד מסטריאו).
...
לא עוזר שאני משחק עם האפשרויות..
והכרטיס קול מובנה בלוח GA-MA78GM-S2H

חוץ מזה אין משהו לעשות ?
...
אחי מה כבר אפשר לעשות? מה ציפית לשמוע טוב? זה רמקולים של מחשב...היית קונה רמקולים שבקטגוריה "קולנוע ביתי" והיית שומע יותר טוב. אלה שהמליצו לך על זה , זה בגלל שזה הדבר הראשון שקפץ להם במחיר שהבאת.
עשית טעות, לא נורא,מטעויות לומדים.

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

aburamzi כתב: אחי מה כבר אפשר לעשות? מה ציפית לשמוע טוב? זה רמקולים של מחשב...היית קונה רמקולים שבקטגוריה "קולנוע ביתי" והיית שומע יותר טוב. אלה שהמליצו לך על זה , זה בגלל שזה הדבר הראשון שקפץ להם במחיר שהבאת.
עשית טעות, לא נורא,מטעויות לומדים.
...
והLG נחשבים כק"ב?
:roll:

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #16 

aburamzi,
הבהרת כבר את דעתך שהרמקולים האלו "של מחשב" וה LG "מערכת קולנוע ביתי".
אני חושב שהנושא הזה מוצה גם מבחינתך וגם מבחינת כל השאר שהגיבו ולא מסכימים עם הקביעה הנחרצת הזו.

בינתיים, התגובות שלך לא עוזרות לפותח השרשור אז אתה מוזמן להפסיק לחזור עליהן.

davidel97,
בסופו של דבר, ה Z5500 בדומה למערכות סטלייטים אחרות, הם פשרה.
איכות הסאונד שלהם לק"ב ולחלק מסוגי המוזיקה טובה מאוד, אבל הם נופלים בקטגוריות אחרות.
לרוב, רמקולים קטנים (לוויניים) הם חסרי "נפח" ולוקים בחסר בהקשר של מוזיקה ווקאלית, כלים תזמורתיים ושאר צלילים ששונים באופים מאוד מאלו המתקבלים בד"כ בק"ב (יש רמקולים חריגים כמובן).
כפי שהומלץ, אתה יכול לנסות חיבורים אנלוגיים או לשלב אקולייזר ברמת המקור שלך, אבל אם משהו מפריע לך - לא בטוח שזה ייפתר כ"כ בקלות.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”