המלצה למערכת קולנוע ביתי ב 10,000 ש"ח

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
itay25783 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 514
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

שלום,
אבקש את עזרתכם בהמלצה למערכת הכוללת רסיבר+5 רמקולים+סאב בתקציב של 10,000 ש"ח עם קצת גמישות.
השימוש הוא 90% סרטי 1080P המחוברים דרך לפטופ ו 10% מוזיקה.

תודה לעוזרים

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

רסיבר: אונקיו 608 - רסיבר השנה בעולם ברמה שלו ב-2010. הוא יצא לפני כשנה ועומד להיות מוחלף ע"י ה-609 עוד חודש, אז מחסלים מלאים שלו עכשיו במחירים מאוד משתלמים (או שפשוט תקנה ישר את ה-609, אבל קח בחשבון שזה יוריד לפחות אלפיה מהתקציב של הרמקולים...)

רמקולים: הייתי הולך על סט סאטליטים וסאב של קליפש. יש את הסט שנקרא קווינטט שהוא פשוט מעולה!

מן הסתם יש עוד הרבה אופציות בתקציב הזה, אבל לצרכים שלך לדעתי השילוב הזה מתאים יופי. אם היית קצת יותר מעוניין במוזיקה, היה שווה ללכת על רמקולים קצת יותר איכותיים, למשל ה-BX2 של מוניטור אודיו כקדמיים, בשילוב ה-BXFX כאחוריים וה-BX Center. לאלה צריך להוסיף סאב, וזה כבר קצת מייקר את הסיפור מעבר לתקציב שלך (הסאב של סדרת הברונזה של מוניטור אודיו מתומחר ב-4K, אבל אפשר להשיג אותו בפחות, ועדיין זה כנראה יפרוץ את התקציב שלך...), אבל ממש לא צריך להתאים סאב לרמקולים מבחינת חברה ודגם, אז אתה יכול ללכת על משהו אחר (אפילו יד שנייה כדי להישאר בתקציב מבלי להתגמש...)

אני אחתום בהערה חשובה מאוד למישהו שנמצא בתחילת הדרך: חשוב וכדאי לעשות סקר שוק בכל רכישה, אבל כדאי מאוד לדעת שבתחום הק"ב (רמקולים, רסיברים וכיו"ב) יש תחרות קשה על כל לקוח, ועל-כן המחירים ב-ZAP ושאר אתרי ההשוואות לא משקפים נאמנה את המחירים (הנמוכים יותר!) שאפשר להשיג בפועל בחנויות המתמחות.
אי לכך, לא הייתי ממהר לאמץ או לפסול שום המלצה שנותנים לך בפורום או מחוצה לו על סמך השוואת מחירים ב-ZAP, אלא רק עפ"י בדיקת מחירים אמיתית בשטח (דהיינו, לא לעצור נציג מכירות מזדמן בחנות ולשאול "כמה זה עולה", אלא לבצע משא ומתן רציני)!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”