שאלה למפילי הטלפונים שבינינו
שלום לכולם, להלן שאלה מטופשת:
אתמול נפל לי הנקסוס ס מגובה של כ-10 ס"מ בערך על הריצפה. עכשיו אני שם לב שיש מין שלושה קווים קטנטנים על המסך שנראים כאילו העבירו אצבע לחה או שומנית על המסך. יכול להיות שהסימן היה כבר והוא מתחת למגן מסך ולכן אני לא יכול לנקותו, או שהמסך נפגע. אז לפני שאני מוריד את המגן סתם, מישהו פעם ניתקל בתופעה אחרי נפילה? זה יחסוך לי להוריד את המגן ועל הדרך, יבאס אותי מאוד
אתמול נפל לי הנקסוס ס מגובה של כ-10 ס"מ בערך על הריצפה. עכשיו אני שם לב שיש מין שלושה קווים קטנטנים על המסך שנראים כאילו העבירו אצבע לחה או שומנית על המסך. יכול להיות שהסימן היה כבר והוא מתחת למגן מסך ולכן אני לא יכול לנקותו, או שהמסך נפגע. אז לפני שאני מוריד את המגן סתם, מישהו פעם ניתקל בתופעה אחרי נפילה? זה יחסוך לי להוריד את המגן ועל הדרך, יבאס אותי מאוד
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
קרה לי בבלאקברי שהוא נפל מכמה ס"מ בודדים עם הפנים למטה, כנראה פגיעה בזווית מסויימת יכולה לשנות כי המסך הפך לבן עם קצת פסים וכך הוא נשאר, נאלצתי לקנות מסך באיביי ולהחליף.
קרה לי דבר דומה גם עם HTC diamond בזמנו.
להחליף מסך זה די פשוט אם יש לך ידיים לזה.
להחליף מסך זה די פשוט אם יש לך ידיים לזה.
הדבר המעצבן במקרה שלי, הוא שאני לא יודע אם המסך נפגע בכלל או לא.harari כתב:קרה לי בבלאקברי שהוא נפל מכמה ס"מ בודדים עם הפנים למטה, כנראה פגיעה בזווית מסויימת יכולה לשנות כי המסך הפך לבן עם קצת פסים וכך הוא נשאר, נאלצתי לקנות מסך באיביי ולהחליף.
להחליף מסך זה די פשוט אם יש לך ידיים לזה....
תודה רבה בכל אופן!
צודק, אמור להגיע לי אחד חדש השבוע אז אוכל לבדוק.harari כתב:בכל מקרה תצטרך להוריד את מגן המסך - בין אם לנקות ובין אם להחליף. אני לא מבין את הדילמה....
אגב, משום מה, נראה לי גם שהווליום של השיחות הרבה יותר חזק פתאום, גם בספיקר וגם ברגיל. יכול להיות?