שוב, אנדרואיד מול iOS....

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
Shed פותח השרשור
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #1 

לחסרי אייפון, ובעלי אנדרואיד, ניתן להשתמש בתוכנה הישראלית photaf אשר יוצרת צילום פנורמי ולא דורשת התקנה של silverlight (איכס) אלא משתמש בflash.

http://www.photaf.com/
You are never fully dressed without a smile

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

ו Flash זה לא איכסי?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #3 

Shed כתב:לחסרי אייפון, ובעלי אנדרואיד, ניתן להשתמש בתוכנה הישראלית photaf אשר יוצרת צילום פנורמי ולא דורשת התקנה של silverlight (איכס) אלא משתמש בflash.

http://www.photaf.com/
...
אם silverlight זה "איכס" אז איך לקרוא לFlash בדיוק ? את כול המילים שיתארו הכי טוב את הFlash הפורום יסנן :lol:

Shed פותח השרשור
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #4 

flash זה גם סוג של איכס, אבל זה איכס שכבר קיים לנו על הדפדפן, ואפילו בסלולרי (נו טוב, לאלה שיש להם סלולרי נורמלי ולא עם לוגו חצי אכול). נרצה או לא נרצה, הוא הפך להיות סטנדרט דה פאקטו, ועד ש-HTML 5 יעיף אותו לכל הרוחות הוא איתנו.

אני מעדיף להיות רק עם איכס אחד קטן (פלאש) מאשר עם שני איכסים (פלאש + silverlight), מה גם שsilver light בעייתי כאשר מדובר במערכות שלא מבית היוצר של מיקרוסופט, והתמיכה שלהם במגוון דפדפנים לא מזהירה בלשון המעטה.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #5 

אני גולש דיי הרבה בסלולארי ה"לא נורמלי" שלי ,שהוא כול כך לא נורמאלי שמכר כבר יותר מ110 מליון מכשירים :roll: וזה רק ארבע מכשירים לא נורמאליים של חברה אחת ,ואני ממש לא מרגיש מחסור בפלאש,להפך לפחות אפשר לגלול ולעשות Pinch to zoom כמו שצריך ,מה שבסמארטפונים ה"נורמאליים" דורש מעבד דו ליבתי כדי להתמודד עם העבודה הכול כך קשה הזאת ,למרות שאני חושב על זה גם בלי הפלאש המכשירים האלו לא כול כך מצטיינים בזה בנוסף זה גם חוסך פרסומות מעצבנות ,למרות שגם ככה מותקן לי Ad blocker על המכשיר ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #6 

שד.
התוכנה הזו רחוקה מלהיות טובה כמו התוכנה של מיקרוסופט.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

IamEzio, מעניין מאוד אבל כפי שאמר פעם וולפגנג פאולי: "This isn't right! It's not even wrong!"

אני לא זקוק למעבד דו ליבתי כדי לבצע Pinch to Zoom וגם לא למכשיר שהתברך בכנסייתו של ג'יובס. בלי שום קשר לפלאש שעובד מצויין אצלי, תודה רבה.

Shed פותח השרשור
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #8 

IamEzio,
כפי שענו לך, אני לא צריך שום מעבד דו-ליבתי כדי לעשות pinch to zoom, למעשה, ברדיוס עשרה מטרים ממני, ישנם ארבעה מכשירים שונים (מיצרנים שונים) שכולם, ללא יוצא מהכלל יודעים להריץ פלאש כמו שצריך, ועובדים בצורה חלקה. אף אחד מהם אינו מתהדר במעבד דו-ליבתי או בחומרה מהדור האחרון.

למה אני צריך פלאש? כי מרבית החומרים האינטראקטיביים ברשת עובדים על פלאש. החל מהוידאו של ynet, דרך החומרים הלימודיים והתוכנות של מט"ח ואופק, ועד לרכיב calendar משוכלל של חברת XYZ.

אבל עזוב, הדיון הוא לא על האם צריך או לא צריך. זה לא ההבדל. ההבדל הוא, שאני יכול לבחור האם לעבוד עם פלאש או לא, בשבילך (ושאר חברי הכנסייה) סטיב הכהן הגדול עשה את הבחירה, משיקולים כלכליים שלו.

חזרה לנושא השרשור: מכיוון שפלאש היא הטכנולוגיה השלטת היום ל-RIA, אני לא מוצא לנכון להתקין silverlight רק בשביל אתר X או Y.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

ביקשתי להעביר את כל ההודעות החל מההודעה שלי בראש הדף לשירשור חדש על מנת שזה לא יגרום להסטת הדיון מהנושא המקורי.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #10 

IamEzio כתב:אני גולש דיי הרבה בסלולארי ה"לא נורמלי" שלי ,שהוא כול כך לא נורמאלי שמכר כבר יותר מ110 מליון מכשירים :roll: וזה רק ארבע מכשירים לא נורמאליים של חברה אחת ,ואני ממש לא מרגיש מחסור בפלאש,להפך לפחות אפשר לגלול ולעשות Pinch to zoom כמו שצריך ,מה שבסמארטפונים ה"נורמאליים" דורש מעבד דו ליבתי כדי להתמודד עם העבודה הכול כך קשה הזאת ,למרות שאני חושב על זה גם בלי הפלאש המכשירים האלו לא כול כך מצטיינים בזה בנוסף זה גם חוסך פרסומות מעצבנות ,למרות שגם ככה מותקן לי Ad blocker על המכשיר ..
...
אין כמו ה-nokia classic 2600 שלי. הכי טוב. לא נתקע בכלום. לא תומך בכלום. אין לו שום דבר. זה המכשיר הכי סגור והכי טוב שיש.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

Shed פותח השרשור
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #11 

Catskinner כתב:ביקשתי להעביר את כל ההודעות החל מההודעה שלי בראש הדף לשירשור חדש על מנת שזה לא יגרום להסטת הדיון מהנושא המקורי.
...
אין טעם בשרשור הזה כמו שהוא. עדיף כבר למחוק / לסגור אותו לחלוטין. חבל שהערה פשוטה שלי בדבר קיום אלטרנטיבה עבור משתמשי אנדרואיד הפכה שוב לדיון "עופרה מול ירדנה".

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #12 

Shed כתב:
Catskinner כתב:ביקשתי להעביר את כל ההודעות החל מההודעה שלי בראש הדף לשירשור חדש על מנת שזה לא יגרום להסטת הדיון מהנושא המקורי.
...
בל שהערה פשוטה שלי בדבר קיום אלטרנטיבה עבור משתמשי אנדרואיד הפכה שוב לדיון "עופרה מול ירדנה".
...
shed,
אני חושב לצערי שהאשמה טמונה בך... כנראה שאם לא היית משתמש במילה "איכס" זה לא היה מתעורר שוב.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #13 

זה מהאותם תוכנות שאני מתבאס שיש לי אנדרו ולא אייפון..

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78870
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #14 

ירדנה לעולמי עולמים (l) (l) (l)

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #15 

לא היה טעם לדעתי למחוק את ההודעות היות וההודעות היו כולן לעיניין וללא התלהמות - רק לא לעיניין של ההודעה המקורית.

אם נושא הפלאש/איכס/סילברלייט/אייפון/אנדרואיד לא מעניין אף אחד אז שרשור זה ימות מות נשיקה ובזה יסתיים העיניין.

Shed פותח השרשור
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #16 

uriler כתב:
Shed כתב:
...
בל שהערה פשוטה שלי בדבר קיום אלטרנטיבה עבור משתמשי אנדרואיד הפכה שוב לדיון "עופרה מול ירדנה".
...
shed,
אני חושב לצערי שהאשמה טמונה בך... כנראה שאם לא היית משתמש במילה "איכס" זה לא היה מתעורר שוב.
...
איכס אמרתי על silverlight, לא על אייפון.

בכל מקרה, no harm done, למרות שאני עדיין חושב שההודעה הראשונה שלי (בדבר אלטרנטיבה לבעלי אנדרואיד) ראויה להישאר בשרשור המקורי, כך בעלי אנדרואיד יוכלו לשתף גם הם את הסלון.

ועפר - ברור שירדנה שולטתתתתתתתת!!!!!!!1

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #17 

זו לא כזו חוכמה גדולה היות ומבין השתיים היא היחידה שעדיין מדברים עליה בלשון הווה

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #18 

Shed
כן אבל בצורה נכה ולא חכמה כמו התוכנה של מיקרוסופט.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #19 

בתור "פאנבוי קיצוני" של אנדרואיד הרשו לי להוסיף את שתי האגורות שלי לשרשור ולהגיד שהפלאש בדפדפן לא מעניין אותי ולא מהווה מבחינתי שום יתרון על פני ה iOS. לדעתי Adobe צריכים להתעורר ומהר ולתת תשובה הולמת לתכנים אינטרקטיביים לדפדפנים סלולריים. יש לי מכשיר מעולה וכל פעם שאני נגרר להתעסק עם Flash זה תמיד דופק לי את חוויית השימוש. (n)
Need more cowbell

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #20 

לי אין בעיה עם הפלאש, אז כנראה זה היה רעיון טוב לשלב את התמיכה בפלאש באנדרואיד. זה לא אומר שאני לא מחכה לפתרון יותר ידידותי...

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”