שוב, אנדרואיד מול iOS....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ו Flash זה לא איכסי?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אם silverlight זה "איכס" אז איך לקרוא לFlash בדיוק ? את כול המילים שיתארו הכי טוב את הFlash הפורום יסנןShed כתב:לחסרי אייפון, ובעלי אנדרואיד, ניתן להשתמש בתוכנה הישראלית photaf אשר יוצרת צילום פנורמי ולא דורשת התקנה של silverlight (איכס) אלא משתמש בflash.
http://www.photaf.com/...
flash זה גם סוג של איכס, אבל זה איכס שכבר קיים לנו על הדפדפן, ואפילו בסלולרי (נו טוב, לאלה שיש להם סלולרי נורמלי ולא עם לוגו חצי אכול). נרצה או לא נרצה, הוא הפך להיות סטנדרט דה פאקטו, ועד ש-HTML 5 יעיף אותו לכל הרוחות הוא איתנו.
אני מעדיף להיות רק עם איכס אחד קטן (פלאש) מאשר עם שני איכסים (פלאש + silverlight), מה גם שsilver light בעייתי כאשר מדובר במערכות שלא מבית היוצר של מיקרוסופט, והתמיכה שלהם במגוון דפדפנים לא מזהירה בלשון המעטה.
אני מעדיף להיות רק עם איכס אחד קטן (פלאש) מאשר עם שני איכסים (פלאש + silverlight), מה גם שsilver light בעייתי כאשר מדובר במערכות שלא מבית היוצר של מיקרוסופט, והתמיכה שלהם במגוון דפדפנים לא מזהירה בלשון המעטה.
You are never fully dressed without a smile
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אני גולש דיי הרבה בסלולארי ה"לא נורמלי" שלי ,שהוא כול כך לא נורמאלי שמכר כבר יותר מ110 מליון מכשירים
וזה רק ארבע מכשירים לא נורמאליים של חברה אחת ,ואני ממש לא מרגיש מחסור בפלאש,להפך לפחות אפשר לגלול ולעשות Pinch to zoom כמו שצריך ,מה שבסמארטפונים ה"נורמאליים" דורש מעבד דו ליבתי כדי להתמודד עם העבודה הכול כך קשה הזאת ,למרות שאני חושב על זה גם בלי הפלאש המכשירים האלו לא כול כך מצטיינים בזה בנוסף זה גם חוסך פרסומות מעצבנות ,למרות שגם ככה מותקן לי Ad blocker על המכשיר ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Catskinner
- חבר במועדון HT

IamEzio, מעניין מאוד אבל כפי שאמר פעם וולפגנג פאולי: "This isn't right! It's not even wrong!"
אני לא זקוק למעבד דו ליבתי כדי לבצע Pinch to Zoom וגם לא למכשיר שהתברך בכנסייתו של ג'יובס. בלי שום קשר לפלאש שעובד מצויין אצלי, תודה רבה.
אני לא זקוק למעבד דו ליבתי כדי לבצע Pinch to Zoom וגם לא למכשיר שהתברך בכנסייתו של ג'יובס. בלי שום קשר לפלאש שעובד מצויין אצלי, תודה רבה.
IamEzio,
כפי שענו לך, אני לא צריך שום מעבד דו-ליבתי כדי לעשות pinch to zoom, למעשה, ברדיוס עשרה מטרים ממני, ישנם ארבעה מכשירים שונים (מיצרנים שונים) שכולם, ללא יוצא מהכלל יודעים להריץ פלאש כמו שצריך, ועובדים בצורה חלקה. אף אחד מהם אינו מתהדר במעבד דו-ליבתי או בחומרה מהדור האחרון.
למה אני צריך פלאש? כי מרבית החומרים האינטראקטיביים ברשת עובדים על פלאש. החל מהוידאו של ynet, דרך החומרים הלימודיים והתוכנות של מט"ח ואופק, ועד לרכיב calendar משוכלל של חברת XYZ.
אבל עזוב, הדיון הוא לא על האם צריך או לא צריך. זה לא ההבדל. ההבדל הוא, שאני יכול לבחור האם לעבוד עם פלאש או לא, בשבילך (ושאר חברי הכנסייה) סטיב הכהן הגדול עשה את הבחירה, משיקולים כלכליים שלו.
חזרה לנושא השרשור: מכיוון שפלאש היא הטכנולוגיה השלטת היום ל-RIA, אני לא מוצא לנכון להתקין silverlight רק בשביל אתר X או Y.
כפי שענו לך, אני לא צריך שום מעבד דו-ליבתי כדי לעשות pinch to zoom, למעשה, ברדיוס עשרה מטרים ממני, ישנם ארבעה מכשירים שונים (מיצרנים שונים) שכולם, ללא יוצא מהכלל יודעים להריץ פלאש כמו שצריך, ועובדים בצורה חלקה. אף אחד מהם אינו מתהדר במעבד דו-ליבתי או בחומרה מהדור האחרון.
למה אני צריך פלאש? כי מרבית החומרים האינטראקטיביים ברשת עובדים על פלאש. החל מהוידאו של ynet, דרך החומרים הלימודיים והתוכנות של מט"ח ואופק, ועד לרכיב calendar משוכלל של חברת XYZ.
אבל עזוב, הדיון הוא לא על האם צריך או לא צריך. זה לא ההבדל. ההבדל הוא, שאני יכול לבחור האם לעבוד עם פלאש או לא, בשבילך (ושאר חברי הכנסייה) סטיב הכהן הגדול עשה את הבחירה, משיקולים כלכליים שלו.
חזרה לנושא השרשור: מכיוון שפלאש היא הטכנולוגיה השלטת היום ל-RIA, אני לא מוצא לנכון להתקין silverlight רק בשביל אתר X או Y.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ביקשתי להעביר את כל ההודעות החל מההודעה שלי בראש הדף לשירשור חדש על מנת שזה לא יגרום להסטת הדיון מהנושא המקורי.
אין כמו ה-nokia classic 2600 שלי. הכי טוב. לא נתקע בכלום. לא תומך בכלום. אין לו שום דבר. זה המכשיר הכי סגור והכי טוב שיש.IamEzio כתב:אני גולש דיי הרבה בסלולארי ה"לא נורמלי" שלי ,שהוא כול כך לא נורמאלי שמכר כבר יותר מ110 מליון מכשיריםוזה רק ארבע מכשירים לא נורמאליים של חברה אחת ,ואני ממש לא מרגיש מחסור בפלאש,להפך לפחות אפשר לגלול ולעשות Pinch to zoom כמו שצריך ,מה שבסמארטפונים ה"נורמאליים" דורש מעבד דו ליבתי כדי להתמודד עם העבודה הכול כך קשה הזאת ,למרות שאני חושב על זה גם בלי הפלאש המכשירים האלו לא כול כך מצטיינים בזה בנוסף זה גם חוסך פרסומות מעצבנות ,למרות שגם ככה מותקן לי Ad blocker על המכשיר ..
...
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
אין טעם בשרשור הזה כמו שהוא. עדיף כבר למחוק / לסגור אותו לחלוטין. חבל שהערה פשוטה שלי בדבר קיום אלטרנטיבה עבור משתמשי אנדרואיד הפכה שוב לדיון "עופרה מול ירדנה".Catskinner כתב:ביקשתי להעביר את כל ההודעות החל מההודעה שלי בראש הדף לשירשור חדש על מנת שזה לא יגרום להסטת הדיון מהנושא המקורי....
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
shed,Shed כתב:בל שהערה פשוטה שלי בדבר קיום אלטרנטיבה עבור משתמשי אנדרואיד הפכה שוב לדיון "עופרה מול ירדנה".Catskinner כתב:ביקשתי להעביר את כל ההודעות החל מההודעה שלי בראש הדף לשירשור חדש על מנת שזה לא יגרום להסטת הדיון מהנושא המקורי.......
אני חושב לצערי שהאשמה טמונה בך... כנראה שאם לא היית משתמש במילה "איכס" זה לא היה מתעורר שוב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לא היה טעם לדעתי למחוק את ההודעות היות וההודעות היו כולן לעיניין וללא התלהמות - רק לא לעיניין של ההודעה המקורית.
אם נושא הפלאש/איכס/סילברלייט/אייפון/אנדרואיד לא מעניין אף אחד אז שרשור זה ימות מות נשיקה ובזה יסתיים העיניין.
אם נושא הפלאש/איכס/סילברלייט/אייפון/אנדרואיד לא מעניין אף אחד אז שרשור זה ימות מות נשיקה ובזה יסתיים העיניין.
איכס אמרתי על silverlight, לא על אייפון.uriler כתב:shed,Shed כתב:בל שהערה פשוטה שלי בדבר קיום אלטרנטיבה עבור משתמשי אנדרואיד הפכה שוב לדיון "עופרה מול ירדנה".Catskinner כתב:ביקשתי להעביר את כל ההודעות החל מההודעה שלי בראש הדף לשירשור חדש על מנת שזה לא יגרום להסטת הדיון מהנושא המקורי.......
אני חושב לצערי שהאשמה טמונה בך... כנראה שאם לא היית משתמש במילה "איכס" זה לא היה מתעורר שוב....
בכל מקרה, no harm done, למרות שאני עדיין חושב שההודעה הראשונה שלי (בדבר אלטרנטיבה לבעלי אנדרואיד) ראויה להישאר בשרשור המקורי, כך בעלי אנדרואיד יוכלו לשתף גם הם את הסלון.
ועפר - ברור שירדנה שולטתתתתתתתת!!!!!!!1
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זו לא כזו חוכמה גדולה היות ומבין השתיים היא היחידה שעדיין מדברים עליה בלשון הווה
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
בתור "פאנבוי קיצוני" של אנדרואיד הרשו לי להוסיף את שתי האגורות שלי לשרשור ולהגיד שהפלאש בדפדפן לא מעניין אותי ולא מהווה מבחינתי שום יתרון על פני ה iOS. לדעתי Adobe צריכים להתעורר ומהר ולתת תשובה הולמת לתכנים אינטרקטיביים לדפדפנים סלולריים. יש לי מכשיר מעולה וכל פעם שאני נגרר להתעסק עם Flash זה תמיד דופק לי את חוויית השימוש. 
Need more cowbell