רמקולים למחשב - מוזיקה וסרטים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Ronencpa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום.

אני משתמש במחשב הנייד של Lenovo (הכי פשוט שקניתי לפני חצי שנה) לצורך צפייה בסרטי HD ולהאזנה למוזיקה. הבעיה היא שה- Volume של המחשב הנייד אינו מספיק לצורך ניגון הסרטים ואני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 כדי שאוכל לשמוע מבלי להתאמץ.

איזה רמקולים כדאי לי לקנות?

תקציב - עד 500 שקל
גודל חדר - קטן
שימוש - ניגון סרטים או קבצי מוזיקה דרך ה- Media Player

האם באופן תיאורטי, המחשב שלי יוכל להסתדר עם כל סוג רמקולים שאני קונה? אפילו איכותיים מאוד? או שהוא מוגבל?

תודה לעוזרים.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

המחשב לא "מסתדר" עם רמקולים , מגבר מסתדר עם רמקולים אתה צריך לקנות רמקולים שכוללים הגברה

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

רוב הרמקולים המוגדרים ״למחשב״ כוללים מגבר המובנה בהם, כך שהמחשב רק מעביר אליהם את סיגנל האודיו (לרוב, בחיבור אנלוגי), ואז אין משמעות להיותו נייד.
(אני אוסיף למען המחמירים שזה הסבר פשטני, יש בהחלט הבדלים בין כרטיס הקול בניידים והבדלים נוספים הנגזרים מהגודל ואופי צריכת החשמל - אבל זה לא העניין פה).

אתה ״נעול״ על 2.1, או שזוג רמקולים עם נוכחות גם יתאימו לך?
עשה חיפוש בפורום על solo6 של microlab. שמעתי אותם לאחרונה ולמוזיקה לדעתי הם מרשימים מאוד, יותר ממערכות 2.1 בתקציב דומה.

Ronencpa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אני לא נעול על 2.1 - כל מה שיעשה לי את העבודה יהיה מספיק.
אני דווקא פחות אוהב רמקולים עם "נוכחות". אני צריך רמקולים כמה שיותר קטנים כי החדר די קטן.

האמת שנדלקתי על הרמקולים של Harman-Kardon SoundSticks 2.1, אבל הבעיה שזה מעל לתקציב ההתחלתי שלי ואני ממש לא יודע האם הם שווים את ההשקעה?

מצד שני, אני חושב האם רמקולים קטנים, כמו
זוג רמקולים של פיליפס מדגם SPA2201 יכולים לעשות את העבודה? אני לא בררן יותר מדי בקטע של סאונד
או
רמקולים קצת יותר גדולים כמו
Philips Multimedia Speakers 2.1 SPA5300 50W RMS

תודה שוב לעונים ולעוזרים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”