סטרימר מוזיקה
היי,
אני מעוניין בסטרימר בעיקר למוזיקה. הייתי שמח לכזה עם מסך (כמו שהיה בעבר ל SB3) אבל נראה שלא ממש מייצרים כאלה.
איכות סאונד זה הכי חשוב (הולך להיות מחובר למערכת סטריאו). אם יש תמיכה ב 1080P זה נחמד מאוד, אבל לא קריטי מבחינתי.
בינתיים המכשיר שהכי שמתי עליו עין הוא apple tv, האם ישנם המלצות או סייגים לגביו ? המלצות לגבי מכשירים אחרים ?
אולי מיותר לציין אבל השאיפה היא למכשיר יחסית זול (כמה מאות שקלים).
תודה רבה !
אני מעוניין בסטרימר בעיקר למוזיקה. הייתי שמח לכזה עם מסך (כמו שהיה בעבר ל SB3) אבל נראה שלא ממש מייצרים כאלה.
איכות סאונד זה הכי חשוב (הולך להיות מחובר למערכת סטריאו). אם יש תמיכה ב 1080P זה נחמד מאוד, אבל לא קריטי מבחינתי.
בינתיים המכשיר שהכי שמתי עליו עין הוא apple tv, האם ישנם המלצות או סייגים לגביו ? המלצות לגבי מכשירים אחרים ?
אולי מיותר לציין אבל השאיפה היא למכשיר יחסית זול (כמה מאות שקלים).
תודה רבה !
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בעיקרון הוא נועד גם לסרטים אבל הוא יכול לתת לך פיתרון מכיוון שאתה צריך סטרימר עם מסך.
[interest] לעוסק בתחום אסור להמליץ על מוצרים - מרטין [/interest] יש שתי דגמים אחד בלי טיונר DVB ואחד עם. שמה תוכל לבצע סטרימינג ללא הצורך בחיבור למסך משום שעל הצג של המכשיר תוכל לבחור איזה קובץ לנגן וכן לשמוע אינטרנט רדיו . כמו כן יתרון נוסף הוא שהמכשיר תומך עברית מלאה.
מה שבטוח יותר קל להשיג אותו מאפל TV:)
[interest] לעוסק בתחום אסור להמליץ על מוצרים - מרטין [/interest] יש שתי דגמים אחד בלי טיונר DVB ואחד עם. שמה תוכל לבצע סטרימינג ללא הצורך בחיבור למסך משום שעל הצג של המכשיר תוכל לבחור איזה קובץ לנגן וכן לשמוע אינטרנט רדיו . כמו כן יתרון נוסף הוא שהמכשיר תומך עברית מלאה.
מה שבטוח יותר קל להשיג אותו מאפל TV:)
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לאחרונה אני משחק עם Squeezebox Boom שהוא סטרימר עם רמקולים, אבל אני משתמש ביציאת האוזניות שלו לחיבור למערכת.
ברור שלא הייתי קונה את ה-BOOM כ-SOURCE למערכת סטריאו ייעודית, אבל הוא נותן לי להבין את היכולות.
שליטה דרך האייפון/אייפאד, תחנות רדיו אינטרנטיות, הזרמה מהמחשב בקלות רבה. יופי של מכשיר, אם כי יש כמה בעיות בממשק שהוא לא הכי אינטואיטיבי, אבל מתרגלים.
ברור שלא הייתי קונה את ה-BOOM כ-SOURCE למערכת סטריאו ייעודית, אבל הוא נותן לי להבין את היכולות.
שליטה דרך האייפון/אייפאד, תחנות רדיו אינטרנטיות, הזרמה מהמחשב בקלות רבה. יופי של מכשיר, אם כי יש כמה בעיות בממשק שהוא לא הכי אינטואיטיבי, אבל מתרגלים.
לא ידעתי שלי אסור להמליץ. .eladme כתב:בעיקרון הוא נועד גם לסרטים אבל הוא יכול לתת לך פיתרון מכיוון שאתה צריך סטרימר עם מסך.
מה שבטוח יותר קל להשיג אותו מאפל TV:)...
בכל מיקרה זה נבע מתוך העובדה שזה המכשיר היחיד שיכל לענות לבחור על הדרישות
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
שאלה ראשונה: לאיזה מגבר אתה מתכונןן לחבר אותו? יש היום מגברים שמזרימים מוזיקה מהרשת ישר (ע"ע אונקיו ויאמאה),
מכיוון וענית שאין לך מגבר, למעשה לא יודע עד כמה כדאי לך להיכנס להוצאה הזו, מעבר לכך, רשמת שיש לך udac, אני מניח שאתה מתכוון למוצר הזה: http://www.nuforce.com/hp/products/iconudac/
אני לא הצלחתי להבין איך אתה רוצה להעזר בו לצורך הזרמת מוזיקה? (הוא בהחלט ישפר לך את המוצא של הנתונים אבל לאן הוא ייתחבר?)
מציע שתוסיף פרטים
גיא
מכיוון וענית שאין לך מגבר, למעשה לא יודע עד כמה כדאי לך להיכנס להוצאה הזו, מעבר לכך, רשמת שיש לך udac, אני מניח שאתה מתכוון למוצר הזה: http://www.nuforce.com/hp/products/iconudac/
אני לא הצלחתי להבין איך אתה רוצה להעזר בו לצורך הזרמת מוזיקה? (הוא בהחלט ישפר לך את המוצא של הנתונים אבל לאן הוא ייתחבר?)
מציע שתוסיף פרטים
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
אני יודע שזה לא אישי. סהכ זה נבע מתוך הכרות שלי עם מגוון המכשירים בחנות. אין לי אינטרס לשווק מוצר של חברה מסוימת אלה להתאים לבחור משהו שיענה לו על הדרישות.MartinHSabag כתב:ממליץ לך לקרוא את התקנון. זה לא משהו אישי, חלילה....
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
אם אתה בעניין של מוזיקה בלבד למה לא לשקול Sonos ?
http://www.sonos.com/Default.aspx?rdr=t ... gType=1033
מומלץ בחום !
http://www.sonos.com/Default.aspx?rdr=t ... gType=1033
מומלץ בחום !
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !