סאונד נמרח מהכרטיס קול
שלום,
יש ברשותי כרטיס קול בסיסי של Creative הדגם 5.1 live שלהם, אני לא יודע להצביע אם זה רק לאחרונה או מאז ומעולם,
אבל בכל שלב שבו אני שומע לאיזה שהוא סאונד, יש מריחות כאלו של חצי שניה של אותו סאונד. זה יכול להיות סרטון בyoutube או קובץ מוזיקה מנוגן, או משחק שאני משחק....
אני משתמש ב WIN 7 ולדעתי אין תיאום תקין בין הדרייברים לכרטיס, למרות שהתקנתי את הדרייברים המקוריים, וגם אח"כ עשיתי עדכון מאתר של קראטיב. הסרתי את כל התוספות שמגיעות עם הדרייברים, וכרגע מותקן לי רק הדרייבר.
לדעתי הבעיה לא פתירה, ורציתי להתייעץ על כרטיס קול שיש לו סאונד איכותי, ולא יקר.
הרמקולים שברשותי הם 5.1 של קראטיב עם השלט... לא משהו מפוצץ, אבל שומעים בהם מעולה.
הכרטיס קול המובנה על הלוח האם לא נותן לי סאונד איכותי, וזה ממש מורגש... הקראטיב נותן לי סאונד איכותי, אבל לא נקי, ולא כיף לשמוע מוזיקה או לראות סרט כאשר הסאונד נמרח..
אשמח לקבל עיצות לקניית כרטיס לא יקר ושיהיה איכותי שלא כמו מה שיש לי כרגע.
בתודה מראש.
יש ברשותי כרטיס קול בסיסי של Creative הדגם 5.1 live שלהם, אני לא יודע להצביע אם זה רק לאחרונה או מאז ומעולם,
אבל בכל שלב שבו אני שומע לאיזה שהוא סאונד, יש מריחות כאלו של חצי שניה של אותו סאונד. זה יכול להיות סרטון בyoutube או קובץ מוזיקה מנוגן, או משחק שאני משחק....
אני משתמש ב WIN 7 ולדעתי אין תיאום תקין בין הדרייברים לכרטיס, למרות שהתקנתי את הדרייברים המקוריים, וגם אח"כ עשיתי עדכון מאתר של קראטיב. הסרתי את כל התוספות שמגיעות עם הדרייברים, וכרגע מותקן לי רק הדרייבר.
לדעתי הבעיה לא פתירה, ורציתי להתייעץ על כרטיס קול שיש לו סאונד איכותי, ולא יקר.
הרמקולים שברשותי הם 5.1 של קראטיב עם השלט... לא משהו מפוצץ, אבל שומעים בהם מעולה.
הכרטיס קול המובנה על הלוח האם לא נותן לי סאונד איכותי, וזה ממש מורגש... הקראטיב נותן לי סאונד איכותי, אבל לא נקי, ולא כיף לשמוע מוזיקה או לראות סרט כאשר הסאונד נמרח..
אשמח לקבל עיצות לקניית כרטיס לא יקר ושיהיה איכותי שלא כמו מה שיש לי כרגע.
בתודה מראש.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אם אתה רוצה איכותי ולא יקר אז הייתי מציע לך לקנות כרטיס של קריאייטיב מדגם X-FI, משומש. הם עושים את העבודה, הסאונד שלהם בהרבה יותר טוב מהמובנים וממה שיש לך עכשיו ומשומש אפשר להשיג תמורת לא הרבה כסף.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
סדרת ה Live של קריאטיב היא הסיבה מדוע הפסקתי להחזיק מקריאטיב כחברה טובה. החומרה הייתה מאוד מוגבלת והדרייברים נוראים. היות ולאותה סידרה יש רק אפשרות להוציא אודיו ב 48Khz ושאת ההמרה מ 44.1Khz הם עושים די גרוע אני לא מתפלא שבמוזיקה זה לא נשמע טוב.
אלו גם כרטיסים שניבנו כדי להאיץ אודיו היקפי במשחקים באמצעות EAX. זו טכנולוגיה שכבר לא עובדת תחת Vista ו Windows 7 ודורשים אמולציה דרך OpenHAL כך שגם למשחקים די עבר זמנה של אותה סידרה.
אני מחזק את דברי קודמי בנושא העדיפות שיש לסדרת ה Xi-Fi אבל בהסתייגות קטנה - אם יש לך כרטיס onboard לאודיו נשא אותו תחילה ולו רק כדי להיות בטוח שמריחות הצליל נעלמו עם הסרת הכרטיס של קריאטיב. יהיה חבל להחליף כרטיס רק כדי לגלות שנשארת עם אותן בעיות ושמקורן בכלל במשהו אחר.
אלו גם כרטיסים שניבנו כדי להאיץ אודיו היקפי במשחקים באמצעות EAX. זו טכנולוגיה שכבר לא עובדת תחת Vista ו Windows 7 ודורשים אמולציה דרך OpenHAL כך שגם למשחקים די עבר זמנה של אותה סידרה.
אני מחזק את דברי קודמי בנושא העדיפות שיש לסדרת ה Xi-Fi אבל בהסתייגות קטנה - אם יש לך כרטיס onboard לאודיו נשא אותו תחילה ולו רק כדי להיות בטוח שמריחות הצליל נעלמו עם הסרת הכרטיס של קריאטיב. יהיה חבל להחליף כרטיס רק כדי לגלות שנשארת עם אותן בעיות ושמקורן בכלל במשהו אחר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
ה- AUDIGY יותר טובים מה- LIVE אך גם יחסית ישנים, וה- XFI עדיפים בהרבה.
יש לי קושי עם ה X-Fi :
הם פשוט נמכרים כרגע רק כ PCI-X, ויש לי רק אחד כזה על הלוח והוא בשימוש.
בדקתי בחנויות ורק PCI-X בשלושה חנויות שונות.
ביד 2 וב אין משהו במחיר סביר, כי מה שמוכרים שם זה רק המקצועיים עם התוספת פאנל קדמי ושלט, וב HWZone אין בכלל
אתם מכירים עוד אתרי מכירות פריטי מחשב משומשים?
הם פשוט נמכרים כרגע רק כ PCI-X, ויש לי רק אחד כזה על הלוח והוא בשימוש.
בדקתי בחנויות ורק PCI-X בשלושה חנויות שונות.
ביד 2 וב אין משהו במחיר סביר, כי מה שמוכרים שם זה רק המקצועיים עם התוספת פאנל קדמי ושלט, וב HWZone אין בכלל
אתם מכירים עוד אתרי מכירות פריטי מחשב משומשים?