טלפון קווי של הוט\נטויזון על המודם- השפעות גלישה
-
FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3871
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
אני בדרך לרכוש טלפון קווי של הוט\נטויזון במקום בזק. יש לי תשתית כבלים של הוט עם מודם ונתב.
הבנתי שהחיבור למודם של הטלפון הוא בצידו האחד למודם של הכבלים ,
יש השפעה על הגלישה באינטרנט?
עדיפות לטלפון להוט\נטויזון?
תודה
הבנתי שהחיבור למודם של הטלפון הוא בצידו האחד למודם של הכבלים ,
יש השפעה על הגלישה באינטרנט?
עדיפות לטלפון להוט\נטויזון?
תודה
And the meek shall inherit the earth
...
...
להורים שלי יש טלפון קווי כזה (של 012, אם אני לא טועה).
אני לא יודע איך זה אצל נטויז'ן, אבל ממה שהבנתי מ-012, המודם של הטלפון (או יותר נכון מתאם שיחות), שומר לעצמו קצת מההעלאה שלך בשבילו (לא יודע בדיוק כמה, לא אמרו לי).
ובמצב העגום של מהירויות ההעלאה בארץ, זה יכול להיות די קריטי עבור תוכנות שעושות שימוש בהעלאה (P2P, סקייפ וכו').
אבל זו הצרה הקטנה... כי ההשפעה ההפוכה חמורה יותר - השימוש באינטרנט יכול להשפיע קשות על איכות הקו (אצל משתמשים "כבדים", כמובן).
אני לא יודע איך זה אצל נטויז'ן, אבל ממה שהבנתי מ-012, המודם של הטלפון (או יותר נכון מתאם שיחות), שומר לעצמו קצת מההעלאה שלך בשבילו (לא יודע בדיוק כמה, לא אמרו לי).
ובמצב העגום של מהירויות ההעלאה בארץ, זה יכול להיות די קריטי עבור תוכנות שעושות שימוש בהעלאה (P2P, סקייפ וכו').
אבל זו הצרה הקטנה... כי ההשפעה ההפוכה חמורה יותר - השימוש באינטרנט יכול להשפיע קשות על איכות הקו (אצל משתמשים "כבדים", כמובן).
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
חד משמעי כן
גם בהתחייבות של החברות (תבקש לקרוא את התקנון) הם לא מתחייבים לרמת שירות בנושא איכות הקול
אם אתה כבר הולך ל voice over b ברמת שירות כל כך נמוכה
עדיף לוותר על הטלפון ולהתקשר עם סקייפ
להורים שלי יש קו של HOT בבית , לפחות פעמיים שלוש בשבוע אני צריך להתקשר לאמא שלי לסלולאר בשביל להגיד לה שתעשה ריסט למודם כי הטלפון בבית תפוס מהיר
גם בהתחייבות של החברות (תבקש לקרוא את התקנון) הם לא מתחייבים לרמת שירות בנושא איכות הקול
אם אתה כבר הולך ל voice over b ברמת שירות כל כך נמוכה
עדיף לוותר על הטלפון ולהתקשר עם סקייפ
להורים שלי יש קו של HOT בבית , לפחות פעמיים שלוש בשבוע אני צריך להתקשר לאמא שלי לסלולאר בשביל להגיד לה שתעשה ריסט למודם כי הטלפון בבית תפוס מהיר
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
לנו יש קו של הוט כבר לא מעט שנים ואין איתו שום בעיות.
חוצמזה, אני לא חושב שיש קשר בין הוט לאינטרנט מהסיבה שאתה יכול להחזיק קו טלפון של הוט בלי אינטרנט...
נטוויז'ן\012 אכן "יושבים" על האינטרנט.
חוצמזה, אני לא חושב שיש קשר בין הוט לאינטרנט מהסיבה שאתה יכול להחזיק קו טלפון של הוט בלי אינטרנט...
נטוויז'ן\012 אכן "יושבים" על האינטרנט.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
היה לי למשך שנה וחצי טלפון של הוט. הייתי מרוצה מאוד. האיכות סאונד היתה טובה, וזה לא הפריע לגלישה בכלל.
אני לא כ"כ זוכר איך זה היה מחובר לקו, לדעתי היה פיצול בקו של הוט כך שבעצם הוא נכנס במקביל לשני מודמים - אחד של האינטרנט והשני של הטלפוניה. לא הייתי מחובר לשירותי טלויזיה שלהם.
אני לא כ"כ זוכר איך זה היה מחובר לקו, לדעתי היה פיצול בקו של הוט כך שבעצם הוא נכנס במקביל לשני מודמים - אחד של האינטרנט והשני של הטלפוניה. לא הייתי מחובר לשירותי טלויזיה שלהם.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
ההפסדים הגדולים של חב' HOT בשנת 2009 ו 2010 נבעו מרכישת ציוד כפול (לטלפון ולטלוויזיה)oferlaor כתב:היה לי למשך שנה וחצי טלפון של הוט. הייתי מרוצה מאוד. האיכות סאונד היתה טובה, וזה לא הפריע לגלישה בכלל.
אני לא כ"כ זוכר איך זה היה מחובר לקו, לדעתי היה פיצול בקו של הוט כך שבעצם הוא נכנס במקביל לשני מודמים - אחד של האינטרנט והשני של הטלפוניה. לא הייתי מחובר לשירותי טלויזיה שלהם....
גם נרשם בדיווח של החב' לבורסה
בשנת 2010-2011 דיווחו לבורסה על השקעה ביחידות קצה חדשות אשר יתנו מענה לכלל שרותי החב' על יחידת קצה אחת .