נכונה כמו שהסברה שיש הבדל באיכות הסאונד אם מחברים כבלים שונים בין הרסיבר לרמקולים...tomerl12 כתב:האם נכונה הסברה שיש הבדל באיכות הסאונד כשמחברים רסיבר על שנאי או בלי ?...
(רץ להתחבא

נכונה כמו שהסברה שיש הבדל באיכות הסאונד אם מחברים כבלים שונים בין הרסיבר לרמקולים...tomerl12 כתב:האם נכונה הסברה שיש הבדל באיכות הסאונד כשמחברים רסיבר על שנאי או בלי ?...

זכותך המלאה לדבוק בהשקפה הזאתepony כתב:ארז, אני ממש לא רוצה להיכנס לדיון הזה אז בוא נסכים שלא להסכים. אני אישית חושב שאם יש אודיופילים בעלי שמיעה מוזיקלית אבסולוטית והררי ממון שיכולים להצדיק השקעה של אלפי ש"ח (ויותר!) בגידי מתכת שונים ומשונים למען שיפור אינפיניטסימלי באיכות הצליל שהם מפיקים מהמערכות שלהם, אז שיבושם להם!...

מניסיוני הצנוע, יש תנאי מינימום והוא איכות מערכת.shlomiassaf כתב:אני לא ממוחה גדול...
אני בטוח שיהיה הבדל בסאונד בין כבל ממש ממש אבל ממש גרוע לכבל ממש טוב, זה הבדל אייכות תהומי ולכן ישמעו.
אותו דבר לגבי שנאי, במיוחד במגברים, המגבר צריך לקבל זרם אייכותי.
מכיוון שחברת החשמל שלנו לא מספקת זרם הכי אייכותי וגם ככה עוברים דרך ההספק של השנאי המקורי של המגבר אני מניח שאין הבדל....

אבל אז עולה עוד שאלה.molvy כתב:שמתייחסים לכבלים צריך לזכור שמדובר במערכת טורית משמע הכבל הכי דק במסלול יקבע את איכות כלל המסלול.
האם מישהו ראה באיזה כבלים משתמשים בתוך קופסאת הרמקול מהמחברים עד לקרוסאובר?
אצלי KEF וגם אצל חבר שלי B&W בין המחברים לקרוסאובר יש חוטים לא כבלים ממש חוטים דקים שממש לא מזכירים את העוביים של הכבלים האיכותיים.
אני מסכים שאורך הכבל קובע גם וזו איזה יחס של אורך בקוטר אבל עדיין החוטים בתוך קופסאות הרמקולים הופכים את הדיון על הכבלים למשהו מאוד לא משמעותי
שוב זו רק דעתי...