קנס יציאה מוגזם בהוט
לפני כחצי שנה נרשמתי לטריפל של הוט ,
כחצי שנה לאחר שנרשמתי נודע לי שקנס היציאה מהוט הוא כ 2500 ש''ח, לא זוכר בדיוק את חישוב הקנס (מכפלה של הסכום שאתה משלם כפול החודשים של זמן המנוי נראה לי), האם יש דרך לבדוק אם הקנס הזה מוצדק והגיוני,
מה קורה עם התקנות החדשות של משרד התקשורת - האם הם תופסים גם לגבי חברות הכבלים..
בתודה מראש רמי רחמני.
כחצי שנה לאחר שנרשמתי נודע לי שקנס היציאה מהוט הוא כ 2500 ש''ח, לא זוכר בדיוק את חישוב הקנס (מכפלה של הסכום שאתה משלם כפול החודשים של זמן המנוי נראה לי), האם יש דרך לבדוק אם הקנס הזה מוצדק והגיוני,
מה קורה עם התקנות החדשות של משרד התקשורת - האם הם תופסים גם לגבי חברות הכבלים..
בתודה מראש רמי רחמני.
נערך לאחרונה על ידי rm571 ב 07/05/2011 21:31, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אבקש מפותח השרשור לערוך את נושא ההודעה הראשונה, הניסוח לא ממש סימפטי.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
rm571,
אני חושב שאתה צריך לראות את הפרק הראשון בעונה 15 של סאות' פארק שמלמד אותנו שכדאי לקרוא על מה שחותמים.
בחוזה של HOT כתוב בצורה גלויה, אם כי לא פחות שערוריתית, שהם גובים עלות החזר טובה עבור כל חודש שהיית מחובר לכל שירות טלויזיה,אינטרנט וטלפון.
אני הזהרתי כל מי שבסביבתי ששקלו להתחבר ל-HOT שיהיו מודעים לקנסות היציאה המטורפים ש-HOT מבקשים.
לצערי כרגע yes ישרו קו והיום קנס היציאה שהם דורשים הוא כ-1000 ש"ח גם למסלולים ללא MAXHD.
נותר רק לחכות שמשרד התקשורת יגביל את yes ו-HOT , נמסר שיש כוונה כזאת אך זה עדיין לא קרה.
אני חושב שאתה צריך לראות את הפרק הראשון בעונה 15 של סאות' פארק שמלמד אותנו שכדאי לקרוא על מה שחותמים.
בחוזה של HOT כתוב בצורה גלויה, אם כי לא פחות שערוריתית, שהם גובים עלות החזר טובה עבור כל חודש שהיית מחובר לכל שירות טלויזיה,אינטרנט וטלפון.
אני הזהרתי כל מי שבסביבתי ששקלו להתחבר ל-HOT שיהיו מודעים לקנסות היציאה המטורפים ש-HOT מבקשים.
לצערי כרגע yes ישרו קו והיום קנס היציאה שהם דורשים הוא כ-1000 ש"ח גם למסלולים ללא MAXHD.
נותר רק לחכות שמשרד התקשורת יגביל את yes ו-HOT , נמסר שיש כוונה כזאת אך זה עדיין לא קרה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לא, זאת הצהרת כוונות