עזרה בבחירת מסך לחדר בתקציב 3.5K עד 5K

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
צרפתי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אז אני רוצה להתפנק במסך חדש לחדר. שיהיה לפחות בגודל של 40 אינץ', אם נכנס מסך גדול יותר ואיכותי במסגרת התקציב אז מה טוב אבל אני חושב שאעדיף להתפשר בגודל ולא באיכות בכל מקרה.
מרחק הצפייה הוא 2.5 מטר. המסך יחובר כנראה לממיר הוט מג'יק. החדר מואר אך רוב הזמן אני מאמין שאצפה בחושך כי יותר כיף (:

התכנים יהיו רובם ככולם תכני SD אולי HD פעם ב...
אצפה בעיקר בכדורגל וסרטים ואולי בעתיד הלא רחוק אחבר קונסולה אבל לא בטוח...
פשוט רוצה מסך שיהיה איכותי ושלא אתאכזב ממנו. לגבי התקציב הייתי מעדיף שלא לנצל את כולו ובטח שלא לחרוג ממנו, אם יש מסך מעולה ב-4K זה מצוין.
אני לא הכי שולט בתחום מבחינת מה עדיף..LED, LCD, פלזמה וכו'...אז אולי תסבירו לי אתם :)

תודה רבה רבה מראשששש!

CCHAOSS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

ההמלצה הנהוגה כאן במקרים כאלה היא סמסונג C550 או פנסוניק U20

צרפתי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

שמתי לב שהרבה ממליצים על הטלויזיות האלה...לגבי הסמסונג - היא פלזמה או LCD או בכלל LED ? ואיך באופן כללי ואילו תכונות חשובות יש בה? הבנתי שבעצם היא עדיפה על הפנסוניק והמחיר דומה, זה נכון?

ואיזה גודל עדיף לדעתך למרחק הצפייה? 42 או 50 ?

April
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #4 

כיוון שהרוב התוכן שלך הוא SD כדאי לחשוב יותר בכיוון של40-37 אינץ. או פלאזמה 42. בטח לא 50.
כדאי לנסות את sony 40ex400. או פנאסוניק 42-X20.

צרפתי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

שמתי לב שהפנסוניק זולה משמעותית מהמתחרות אז בטח היא גם נופלת מהן באיכות ובתכונות, זה נכון?
ואיך הסוני ראש בראש מול הסמסונג C550 ?

CCHAOSS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

לדעתי לך לחנות ותעמוד במרחק 2.5 מטר מהמסכים..התמונה בסמסונג אחלה לדעתי (שקלתי לקנות אותו גם) גם בSD וגם תקבל עוד 10 אינץ'.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #7 

צרפתי כתב:אז אני רוצה להתפנק במסך חדש לחדר. שיהיה לפחות בגודל של 40 אינץ', אם נכנס מסך גדול יותר ואיכותי במסגרת התקציב אז מה טוב אבל אני חושב שאעדיף להתפשר בגודל ולא באיכות בכל מקרה.
מרחק הצפייה הוא 2.5 מטר. המסך יחובר כנראה לממיר הוט מג'יק. החדר מואר אך רוב הזמן אני מאמין שאצפה בחושך כי יותר כיף (:

התכנים יהיו רובם ככולם תכני SD אולי HD פעם ב...
אצפה בעיקר בכדורגל וסרטים ואולי בעתיד הלא רחוק אחבר קונסולה אבל לא בטוח...
פשוט רוצה מסך שיהיה איכותי ושלא אתאכזב ממנו. לגבי התקציב הייתי מעדיף שלא לנצל את כולו ובטח שלא לחרוג ממנו, אם יש מסך מעולה ב-4K זה מצוין.
אני לא הכי שולט בתחום מבחינת מה עדיף..LED, LCD, פלזמה וכו'...אז אולי תסבירו לי אתם :)

תודה רבה רבה מראשששש!
...
ממליץ לך לכיוון של פלזמה איכותית פנאסוניק דגם s-10 מסך FHD דגם אירופאי הכולל שני כניסות סקרט שניועדות לשידורי SD . ( מותאם לממירי יס והוט )

רכשתי את המסך לאחי והוא צופה רק בשידורי SD והמסך נותן תוצאות מעולות . כמובן שגם בשידורי HD האיכות ללא פשרות .

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1230394

בהצלחה . (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”