מחיקת חשבון Google
יש לי LG-P500h. פתחתי חשבון Google חדש, באמצעות הטלפון. לאחר מכן נזכרתי שבעצם יש לי כבר חשבון כזה. רוצה למחוק את החדש, מסתבר שהדבר יכול להתבצע רק ע"י איפוס הטלפון (דרך:הגדרות, פרטיות, שחזור נתוני יצרן). שאלתי: האם האיפוס ימחוק את אנשי הקשר שיש לי בטלפון (ללא קשר לחשבון Google) ?
למה אתה לא עושה את זה דרך תפריט ההגדרות בתת התפריט שנקרא Accounts & Sync
שם אתה מוחק את חשבון ה Gmail הישן שלך ומגדיר חשבון Gmail חדש
כן...אם תעשה שיחזור הגדרות יצרן, יימחק לך הכל מהמכשיר (הגדרות, אנשי קשר, תוכנות וכו) והמכשיר שלך יחזור למצב הראשוני שלו כאילו הוא יצא עכשיו מהקופסה
שם אתה מוחק את חשבון ה Gmail הישן שלך ומגדיר חשבון Gmail חדש
כן...אם תעשה שיחזור הגדרות יצרן, יימחק לך הכל מהמכשיר (הגדרות, אנשי קשר, תוכנות וכו) והמכשיר שלך יחזור למצב הראשוני שלו כאילו הוא יצא עכשיו מהקופסה
ניסיתי - לא הולך
גם דרך "חשבונות וסינכרון" כשמגיעים ל"הסר חשבון" הוא מודיע שהדבר יכול להיעשות רק באמצעות איפוס הטלפון.
לא ניתן למחוק את חשבון ה-google הראשון שהוכנס למכשיר בלי לבצע שחזור הגדרות יצרן, גם אם מוסיפים חשבון חדש.
החשבון הראשון שמוזן למכשיר מבצע למעשה "אקטיבציה" למכשיר מול גוגל, והוא גם החשבון שדרכו המכשיר מזדהה לכל שירותי גוגל-אנדרויד באשר הם, ובראשם המרקט ושירות C2DM של גוגל.
החשבון הראשון שמוזן למכשיר מבצע למעשה "אקטיבציה" למכשיר מול גוגל, והוא גם החשבון שדרכו המכשיר מזדהה לכל שירותי גוגל-אנדרויד באשר הם, ובראשם המרקט ושירות C2DM של גוגל.
You are never fully dressed without a smile