זליגת אור בינונית במסך C7000 של סמסונג
היי
אז ככה יש לי את ה C7000 כבר עשרה חודשים והייתי די מבסוט ממנו במשך הזמן , עד לפני כשבוע שפתאום איכשהוא שמתי לב במפתיע שכשאני רואה סרטים שהם לא פרוסים על כל המסך (הכוונה היא שיש שוליים שחורים מלמעלה ולמטה בסרט) אז אפשר להבחין בזליגת אור די רצינית בצידיו התחתונים של המסך עם דגש יותר על הצד השמאלי שהזליגה שם יותר עצומה , גם בצדדים העליוניים יש זליגה ממש קלה שרק פרפקטציוניסט יכול לשים לב אליה.
אז ניסיתי להוריד את רמת BACKLIGHT מ 12 בערך עד לאפס ורואים שיפור משמעותי רק באפס הבעייה היא שכל המסך חשוך!! ניסיתי לשחק עוד קצת בהגדרות תמונה ושום דבר לא ממש העלים את התופעה לגמרי.
חיפשתי קצת בגוגל על התופעה הזאת במסכים כמו שלי ומצאתי תמונה של אותו מסך עם אותה התופעה ובאותו רמה כמו שלי : http://i36.tinypic.com/f1k57t.jpg
התקשרתי לסמסונג כמובן כי יש לי אחריות של שלוש שנים על המסך , והנציגה הזמינה לי טכנאי למחר יום ראשון .
רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לאיך אני אמור להתנהג מחר מול הטכנאי ? כי אני לא יכול להמשיך להינות עם הזליגה המפריעה הזאת ומצד שני האם הם ייטלו אחריות על הפגם הנפוץ הזה ובסופו של דבר יחליפו לי מסך ?
תודה מראש.
רז.
אז ככה יש לי את ה C7000 כבר עשרה חודשים והייתי די מבסוט ממנו במשך הזמן , עד לפני כשבוע שפתאום איכשהוא שמתי לב במפתיע שכשאני רואה סרטים שהם לא פרוסים על כל המסך (הכוונה היא שיש שוליים שחורים מלמעלה ולמטה בסרט) אז אפשר להבחין בזליגת אור די רצינית בצידיו התחתונים של המסך עם דגש יותר על הצד השמאלי שהזליגה שם יותר עצומה , גם בצדדים העליוניים יש זליגה ממש קלה שרק פרפקטציוניסט יכול לשים לב אליה.
אז ניסיתי להוריד את רמת BACKLIGHT מ 12 בערך עד לאפס ורואים שיפור משמעותי רק באפס הבעייה היא שכל המסך חשוך!! ניסיתי לשחק עוד קצת בהגדרות תמונה ושום דבר לא ממש העלים את התופעה לגמרי.
חיפשתי קצת בגוגל על התופעה הזאת במסכים כמו שלי ומצאתי תמונה של אותו מסך עם אותה התופעה ובאותו רמה כמו שלי : http://i36.tinypic.com/f1k57t.jpg
התקשרתי לסמסונג כמובן כי יש לי אחריות של שלוש שנים על המסך , והנציגה הזמינה לי טכנאי למחר יום ראשון .
רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לאיך אני אמור להתנהג מחר מול הטכנאי ? כי אני לא יכול להמשיך להינות עם הזליגה המפריעה הזאת ומצד שני האם הם ייטלו אחריות על הפגם הנפוץ הזה ובסופו של דבר יחליפו לי מסך ?
תודה מראש.
רז.
- OSHRI-SONY
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בכל מסך EDGE LED יש זליגות אור.
כולל בדגם 55C8000 .
זליגת אור קיצונית יכולה לנבוע מתקלה.קיצונית בלבד!!!!
כולל בדגם 55C8000 .
זליגת אור קיצונית יכולה לנבוע מתקלה.קיצונית בלבד!!!!
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
היה לי מסך כזה, ומהתחלה הוא סבל מזליגות אור כבדות. צר לי להגיד לך, נראה לי שהבעיה שלך היא מעצם הדגם עצמו, ולא מקומית במכשיר שלך בלבד. גם אם יחליפו לך, חוששני שזה לא ישתפר.
הייתי ממליץ לך לבקש להחליף לדגם אחר, כיוון שזה אכן בלתי נסבל.
הייתי ממליץ לך לבקש להחליף לדגם אחר, כיוון שזה אכן בלתי נסבל.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
אחרי 10 חודשים...? מי יחליף לו אחרי פרק זמן ארוך כל-כך..LinkMattan כתב:היה לי מסך כזה, ומהתחלה הוא סבל מזליגות אור כבדות. צר לי להגיד לך, נראה לי שהבעיה שלך היא מעצם הדגם עצמו, ולא מקומית במכשיר שלך בלבד. גם אם יחליפו לך, חוששני שזה לא ישתפר.
הייתי ממליץ לך לבקש להחליף לדגם אחר, כיוון שזה אכן בלתי נסבל....
עכשיו, זה כזה גרוע...?? גם אני פרפקציוניסט בדברים האלו, וכמובן שזה עלול להפריע
(זו אחת הסיבות שהכריעו אז כשלקחתי את הקורו ולא את הסמסונג B7000 בזמנו),
אבל אתה יכול לצלם את זה שנבין כמה זה "חמור"..?
- gechts
- חבר ותיק

אין צורך בהודעה כזאת "עוקצנית", גם ניקח בחשבון שלא מדובר בתופעה כזאת חזקה,רוביןהוד כתב:איך לקח 10 חודשים?הריי בכל סצינה חשוכה זה בולט פנסי הלד בצדדים.כשיבוא הטכנאי
פשוט תעביר לOFF את הBLUSCREEN
כך גם עיוור כשלא מחובר כלום למסך,יבחין בפנסי הלד שזולגים.
בהצלחה...
אני בכל אופן חושב שיש לך (רז) מסך מדהים, וברור שיתרונותיו עולים על המגרעות,
אסכם זאת, בצורתה של "קשת ליבליך מארץ נהדרת"
"זה אחד המסכים אם לא ה..."
בזמנו התלבטתי בינו לבין הקורו (B7000 לא C7000)
צלם את הזליגה בצילום עם זמן אינטגראציה ארוך, ונראה במה מדובר
שלומי
נערך לאחרונה על ידי gechts ב 07/05/2011 17:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- gechts
- חבר ותיק

http://flix.mako.co.il/flix/showvideo.asp?m=3804617רוביןהוד כתב:מי זאת קשת ליבליך![]()
מה עוקצני?קיבל טיפ של מיליון דולר שגם חצי עיוור יראה...
כנס לקישור.. גם כאן צריך לא לחיות כאן בשביל לא להכיר
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
בשבילי זה היה בלתי נסבל, כיוון שרוב הסרטים שאני רואה הם ביחס של 2.35 או 1.85, ואז הזליגות בולטות בטירוף.gechts כתב:אחרי 10 חודשים...? מי יחליף לו אחרי פרק זמן ארוך כל-כך..LinkMattan כתב:היה לי מסך כזה, ומהתחלה הוא סבל מזליגות אור כבדות. צר לי להגיד לך, נראה לי שהבעיה שלך היא מעצם הדגם עצמו, ולא מקומית במכשיר שלך בלבד. גם אם יחליפו לך, חוששני שזה לא ישתפר.
הייתי ממליץ לך לבקש להחליף לדגם אחר, כיוון שזה אכן בלתי נסבל....
עכשיו, זה כזה גרוע...?? גם אני פרפקציוניסט בדברים האלו, וכמובן שזה עלול להפריע
(זו אחת הסיבות שהכריעו אז כשלקחתי את הקורו ולא את הסמסונג B7000 בזמנו),
אבל אתה יכול לצלם את זה שנבין כמה זה "חמור"..?...
תודה על התגובות כולם...רוביןהוד כתב:איך לקח 10 חודשים?הריי בכל סצינה חשוכה זה בולט פנסי הלד בצדדים.כשיבוא הטכנאי
פשוט תעביר לOFF את הBLUSCREEN
כך גם עיוור כשלא מחובר כלום למסך,יבחין בפנסי הלד שזולגים.
בהצלחה...
לא הבנתי למה התכוונת BLUSCREEN ל OFF ???