שלג בצפייה בתכני HD ועוד

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
proXimo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום!

בבעלותי HTPC עם המפרט הבא:
Intel Core 2 Duo E7400
Gigabyte GA-E7AUM-DS2H
A-DATA 1x2GB DDR2-800 CL5
Win 7 Ultimate 32bit

אני משתמש ב- Shark007 ו- CoreAVC לתכני HD.

1) כשאני מנגן סרטי HD אז האיכות תמונה לא אופטימלית - כל התמונה "מושלגת" (בצורה עדינה, אך עדיין מפריעה). מה הבעיה?
2) למרות שאני משתמש ב- CoreAVC אני עדיין חווה קירטועים קלים שבקלים. מה לעשות?
3) האם התוסף Media Control מאפשר לי לשנות גם פסקול דרך השלט, בנוסף לכתוביות?
4) כפתורי ה- fast forward/rewind בשלט מבצעים קפיצות גדולות יחסית בתוך הסרט. רציתי לדעת אם יש פונקציה לבצע fast forward / rewind בדרך הקלאסית? (האם זה יאמץ את המעבד?)
5) האם יש דרך לנגן תיקיות DVD (במבנה של video_ts) וקבצי ISO ישירות דרך המדיה סנטר?
6) ב- MC, בקטגוריות הסרטים, אני מסמן תיקייה מסוימת, למשל ('סרטי משפחה אפריל'), ולוחץ play במטרה לנגן את כל התיקייה, ה- MC טוען שהוא cannot access files מפאת העובדה שהם חסרים וכו'. אבל, אם אני נכנס לתיקייה עצמה ועושה play all אז הכל עובד יופי. מה הבעיה?

תודה מראש!

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #2 

1. ה"שלג העדין" בתמונה של HD זה FILM GRAIN, ומוסיפים אותו לסרטים שצולמו דיגיטלית בשביל לקבל תחושה אוטנטית של צילום בסרט
http://en.wikipedia.org/wiki/Film_grain

4. לגבי השלט, אני לא יודע אם אפשר לעשות הרצה "רגילה" אבל אפשר לשלוט בכמה התמונה תקפוץ, תחפש בהגדרות של המדיה סנטר

6. אני לא בטוח לגבי זה אבל אני חושב שהPLAY ALL מנגן את כל התוכן בספריה הנוכחית, ולא הספריה שבחרת, ככה כשאתה מנסה לעשות PLAY ALL זה מנסה לנגן את הקבצים בתקיה שאתה נמצא בא, ולא שאתה בוחר. והבחירה וPLAY היא אופציה שמנגנת את הקובץ שבחרת, אז כשהוא מנסה לגנן תקיה, הוא פשוט מנסה לנגן את התקיה כקובץ.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”