יש לי רמקולים ישנים של אבא שלי של סוני שהם די טובים,אבל אני לא ממש מבינה בכל העניין של מגברים או רסיברים.
מה ההבדל בינהם? ומה אתם הייתם ממליצים לי לרכוש כדי לקבל איכות סאונד טובה? והאם כרטיס קול קשור לזה? כי אני רוצה לחבר את המערכת למחשב.
תודה לכם

הי Jenny.Jenny כתב: ואם תוכלו להמליץ לי על כמה מגברים בסביבות ה3000 ש"ח שיתאימו ספציפית לחיבורים של הכרטיס קול שלי ושהם טובים לפי דעתכם זה ממש יעזור לי....
jennyJenny כתב:אממ תודה לכם על ההסברים,אני כרגע מנסה את הJRiver הוא די נוח,הבעיה היחידה בו שמשום מה הכפתורים במקלדת של להעביר קטע קדימה או לעצור לא ממש משפיע על התוכנה.
בכל מקרה אני לא חושבת שאני צריכה סראונד,רוב השימושים שלי הם פשוט האזנה למוזיקה,ולפי מה שאמרו לי 2.0 זה הכי טוב לזה.
במידה ואני ארצה לשדרג לDAC חיצוני בעתיד,אז זה ישמש במקום הכרטיס קול שיש לי או שהם עובדים במקביל?
אה ונגיד אם הייתי רוצה לחבר רמקולים עם מגבר מובנה למגבר חיצוני,זה אפשרי או שצריך רמקולים פאסיביים?
ויש לי עוד שאלה קטנה,איך אני אמורה לחבר מגבר חיצוני לכרטיס קול הספציפי שלי?
ואם תוכלו להמליץ לי על כמה מגברים בסביבות ה3000 ש"ח שיתאימו ספציפית לחיבורים של הכרטיס קול שלי ושהם טובים לפי דעתכם זה ממש יעזור לי.
ושוב פעם אני ממש מצטערת שאני חופרת לכם כל כך,אני פשוט רוצה לוודא שאני יודעת יותר לגבי מה שאני צריכה לפני שאני רוכשת מגבר וכל מה שזה נכלל בחבילה זו.
ועוד פעם תודה לכם על הסבלנות וההסברים המפורטים...
1.המגבר לא יודע להמיר מדיגיטלי לאנלוגי , אי אפשר לחבר אותו בחיבור דיגיטלי לכרטיס קול.Jenny כתב:תודה לך על ההסבר המפורט אני חושבת שהבנתי את השרשור של החיבורים אבל הקטע של החיבורים עצמם קצת עשה לי קצת באלגן..אז לפי מה שאני מבינה חיבור דיגיטלי עדיף מאנאלוגי..אז לא עדיף בעצם לחבר את המגבר ישירות לכרטיס קול בחיבור דיגטלי מאשר לחבר מיציאה דיגטלית לDAC לפי מה שהבנתי הוא ממיר מדיגיטלי לאנאלוגי....
1.לגבי השאלה שלך - מאוד בקצרה - לא , זה לא הורס את הטעם , אין לך אפשרות אחרת מכיוון שהשירים שלך נמצאיםJenny כתב:אוקיי יש לי רק עוד שאלה אחת...למה עדיף לחבר חיבור דיגיטלי לDAC ומשם אנאלוגי למגבר? זה לא קצת הורס את הטעם של החיבור הדיגטלי אם בכל מקרה הוא ממיר אותו לאנלוגי?...