ביקורת מצולמת על ה-Musica
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
הבנות מסיאטל צילמו סרטון על המוסיקה.
המכונה הזו מרשימה אותי מאוד, כפי שהרשימה במפגש.
מה שכן, גם הן לא נראות כאילו הן הצליחו להבין מה ההבדל בינה לבין האוסקר... (גם אני לא ממש הצלחתי):
המכונה הזו מרשימה אותי מאוד, כפי שהרשימה במפגש.
מה שכן, גם הן לא נראות כאילו הן הצליחו להבין מה ההבדל בינה לבין האוסקר... (גם אני לא ממש הצלחתי):
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
מכונה מדהימה, הסוקרות פחות
רק אני לא ראיתי שום קולינג פלאש לפני החליטה ??? ובאיזה ג'ריקן היא עשתה קפוצ'ינו, מבחינת קלוריות זה ממש ארוחת צהריים
לדעתי היא בהחלט עדיפה על האוסקר וגם אם הן חולקות חלק מהמכניקה (גודל דוד, ראש חליטה) עדיין יש לה פרה-אנפיוזן אלקטרוני שלמיטב ידיעתי לאוסקר אין, היא יפה פי 100 והרבה יותר נוחה לעבודה (ראיתם איזה יופי של ברז לקיטור יש לה ? ממש כמו בליין המסחרי).
במחיר ריאלי של 6500 - 7000 היא יכלה לתת פייט למכונות E61 נפוצות.
אני מאוד אוהב את המכונה, חבל שאין לנו נציגות ממנה בפורום ...
לדעתי היא בהחלט עדיפה על האוסקר וגם אם הן חולקות חלק מהמכניקה (גודל דוד, ראש חליטה) עדיין יש לה פרה-אנפיוזן אלקטרוני שלמיטב ידיעתי לאוסקר אין, היא יפה פי 100 והרבה יותר נוחה לעבודה (ראיתם איזה יופי של ברז לקיטור יש לה ? ממש כמו בליין המסחרי).
במחיר ריאלי של 6500 - 7000 היא יכלה לתת פייט למכונות E61 נפוצות.
אני מאוד אוהב את המכונה, חבל שאין לנו נציגות ממנה בפורום ...
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
כן ,אבל כשמנסים להשוות עושים השוואה עם מה שניקנה כאן בארץ עם שרות ואחריות, אחרת ההשואה תהייה קצת בעייתית לא ?
קומבינות כאלה ואחרות אפשר לעשות עם כל דגם של מי מהיצרנים השונים . זה לא בדיוק בסיס טוב להשוואה.
קומבינות כאלה ואחרות אפשר לעשות עם כל דגם של מי מהיצרנים השונים . זה לא בדיוק בסיס טוב להשוואה.
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
האמת ברגע שהמכונה מחוברת לרשת , הפרה אינפיוזן זה דבר פשוט ביותר , אם המכונה היא מפוקדת בקר זה רק שינויי בכתיבת התכנה שלו , אין רכבים נוספים מכניים מעבר לכך , פשוט הפקודה היא ליפתוח את הסולנאיד של ברז הראש מבלי להפעיל את המשאבה , ורק אחריי מיספר שניות שניתן לשינוי להפעיל את המשאבה .
אבל עם המכונה מבוססת מיכל זה כבר יותר מסובך .
אבל עם המכונה מבוססת מיכל זה כבר יותר מסובך .
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
lior_a כתב:גדול הלאטה ארט שלה בסוף.
מתערב שגם בריסטה מקצועי לא יצליח לחזור על זה.
רגע, אולי היד רעדה לה כי היא זקנה ולא בגלל שניסתה לעשות רוזטה?
מתנצל שצחקתי....
לא יפה
צריך לומר שיש לה הרבה ניסיון חיים
אבל כניראה לא בתחום הקפה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש ברז מים שאין באוסקר אבל הוא לא מחובר לדוד אלא למחליף חום - מה שמבטיח כמו באוסקר משקעי נצח בדוד.
אין OPV לחליטה כמו באוסקר אבל יש שובר וואקום.
יש מעטפת פלסטיק כמו באוסקר אבל יפה.
הראש עם הכפתורים הוא בהשראת האדוניס - מכונת ויקטוריה ארדואינו (גם של נובה סימונלי)
אבל באדוניס זה נראה ליגה ליגה:

אין OPV לחליטה כמו באוסקר אבל יש שובר וואקום.
יש מעטפת פלסטיק כמו באוסקר אבל יפה.
הראש עם הכפתורים הוא בהשראת האדוניס - מכונת ויקטוריה ארדואינו (גם של נובה סימונלי)
אבל באדוניס זה נראה ליגה ליגה:

זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
המכונה הזו היא אוסקר במעטפת אחרת. לא חלקית, אלא אותה המכונה. ועם אותו חסרון - אין OPV ,רכיב קריטי לעניות דעתי. ההבדל הוא עיצוב ואלקטרוניקה. אז אני יכול להבין איך המכונה שווה באזור החמש (שזה להזכירכם הרבה מאוד כסף). אבל היא לא נראית כמו, ולא תבצע כמו מכונה מקצועית. ולכן לא אמורה לעלות כל כך הרבה.
האמת היא, שהאוסקר אמורה פשוט להעלם והמוסיקה צריכה להחליף אותה. פשוט הדור הבא. האוסקר התפרסמה בעבר בזכות מחיר מצויין יחסית למפרט. ונמכרה לא רע למרות המראה. היא מוצבה בצורה נכונה בין הסילביה ל E61 למיניהן. ושם בדיוק אמורה המוסיקה להיות. כי אחרת גם היא תעלם - בדיוק כמו שקרה לאוסקר לתקופה די ארוכה ברגע שעלה המחיר.
האמת היא, שהאוסקר אמורה פשוט להעלם והמוסיקה צריכה להחליף אותה. פשוט הדור הבא. האוסקר התפרסמה בעבר בזכות מחיר מצויין יחסית למפרט. ונמכרה לא רע למרות המראה. היא מוצבה בצורה נכונה בין הסילביה ל E61 למיניהן. ושם בדיוק אמורה המוסיקה להיות. כי אחרת גם היא תעלם - בדיוק כמו שקרה לאוסקר לתקופה די ארוכה ברגע שעלה המחיר.
what's next?
בדרך כלל צינור המים הרותחים במכונות עם מחליף חום מחובר פשוט לדוד עצמו. כך שברגע שאתה פותח את הברז, אתה מקבל מים רותחים באמת ועל הדרך מרוקן את הדוד. הדוד עצמו יתמלא מחדש ממיכל המים או מהחיבור הישיר ברגע שהחיישן ירגיש שחסרים מים.
במכונה הזו צינור המים הרותחים מחובר למחליף החום, הצינור שעובר בדוד דרך המים הרותחים, שמוביל את המים מהמיכל/החיבור הישיר אל הראש. כלומר שימוש בו מקביל לקולינג פלאש... האמת, לא יודע מה היתרונות והחסרונות יחסית לשיטה המקובלת.
במכונה הזו צינור המים הרותחים מחובר למחליף החום, הצינור שעובר בדוד דרך המים הרותחים, שמוביל את המים מהמיכל/החיבור הישיר אל הראש. כלומר שימוש בו מקביל לקולינג פלאש... האמת, לא יודע מה היתרונות והחסרונות יחסית לשיטה המקובלת.
what's next?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ליאור - יש כניסת מים אחת לדוד כדי למלא אותו (יש גם כניסת מים למחליף).
מחליף החום הוא צינור שעובר בתוך הדוד (נכנס יוצא)
מים מוציאים בדרך כלל מהדוד עצמו = יציאה של הדוד.
במוזיקה מוציאים מים מהמחליף - כמו המים של החליטה.
מחליף החום הוא צינור שעובר בתוך הדוד (נכנס יוצא)
מים מוציאים בדרך כלל מהדוד עצמו = יציאה של הדוד.
במוזיקה מוציאים מים מהמחליף - כמו המים של החליטה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)