לא בטוח שזה המקום, אך לא מצאתי פורום רלוונטי יותר.
חבר'ה, אני צריך עזרה: אנחנו רוצים לנסוע בשבת לסינמה סיטי בראשל"צ לסרט בסינמקס או באולם הזכוכית, אך בשום מקום לא מופיע מספור האולמות.
באתר הקולנוע עצמו גם לא מפורט, ואני לא רוצה להזמין כרטיסים לסרט כלשהו ולגלות שזה אולם רגיל - כזה שיש 10 דק' מהבית.
מישהו מכם היה שם וזוכר אולי?
תודה לכולם.
מספור האולמות בסינמה סיטי ראשון לציון
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
יש 26 אולמות. אבל זה כולל גם את הVIP ועוד כל מיני.
כשאתה מזמין באינטרנט כתוב לך בדיוק סוג האולם.
תזמין כרטיסים מראש, ההסתברות שלך להשיג כרטיסים שם למקום טוב נמוכה מאוד ביום שישי. וזה מנסיון.
כשאתה מזמין באינטרנט כתוב לך בדיוק סוג האולם.
תזמין כרטיסים מראש, ההסתברות שלך להשיג כרטיסים שם למקום טוב נמוכה מאוד ביום שישי. וזה מנסיון.
Vocare Ad Regnum
-
drporat
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
TANDBERG@,
תודה, אבל לא התכוונתי למספר האולמות בקולנוע אלא למספור שלהם - כשאתה בא להזמין כרטיס, אתה בוחר ע"פ הסרט (באתר שלהם) אך בticketnet.co.il אתה יכול לבחור גם ע"פ אולם.
אני מעונין לדעת איזה אולם הוא אולם הזכוכית והסינמקס, בכדי לבחור סרטים בהתאם - אם כבר לנסוע לראשון, לפחות שזה יהיה מוצדק.
עדכון, לאחר שקפצתי לבקר שם: אין אולם זכוכית, לדברי אחת הקופאיות הוא לא נפתח מכיון שלא קיבלו אישורים.
אולם הIMAX אמור להיות אולם 24
תודה, אבל לא התכוונתי למספר האולמות בקולנוע אלא למספור שלהם - כשאתה בא להזמין כרטיס, אתה בוחר ע"פ הסרט (באתר שלהם) אך בticketnet.co.il אתה יכול לבחור גם ע"פ אולם.
אני מעונין לדעת איזה אולם הוא אולם הזכוכית והסינמקס, בכדי לבחור סרטים בהתאם - אם כבר לנסוע לראשון, לפחות שזה יהיה מוצדק.
עדכון, לאחר שקפצתי לבקר שם: אין אולם זכוכית, לדברי אחת הקופאיות הוא לא נפתח מכיון שלא קיבלו אישורים.
אולם הIMAX אמור להיות אולם 24