דגמי 2011
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ההשקות בין סוף מאי לבין אמצע יוני. לדעתי המסכים יגיעו די מהר אחרי זה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חשבתי כבר שגילו נפט בת"א...
האם מנסיון העבר בתערוכה צפויים מחירים מיוחדים, או שמא מה שעכשיו זה פחות אוי יותר מה שיהיה גם בתערוכה מבחינת מחירים והיצע?...
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
asaf23 כתב:חלק מהדגמים כבר הגיעו. הדגמים של פנסוניק אסייתיים, למרות המעבר לדיגיטלי. חבל.
הדגמים של סוני כוללים הקלטה....
לא לומדים מטעויות יורוקום. חבל.
זאת לא מהווה טעות בשבילם אלא דרך להשאר רווחיים כמה שיותר וכל זה על חשבונו של הצרכןLinkMattan כתב:asaf23 כתב:חלק מהדגמים כבר הגיעו. הדגמים של פנסוניק אסייתיים, למרות המעבר לדיגיטלי. חבל.
הדגמים של סוני כוללים הקלטה....![]()
![]()
![]()
![]()
לא לומדים מטעויות יורוקום. חבל....
התמים שחושב שהוא מקבל את התמורה הטובה ביותר עבור כספו אבל אין לו את היכולת או את הידע
להבין שעובדים עליו בעיניים.
רשמתי על הקיר של יורוקום בפייסבוק מדוע הם אינם מייבאים דגמים אירופאים.2fast4u כתב:זאת לא מהווה טעות בשבילם אלא דרך להשאר רווחיים כמה שיותר וכל זה על חשבונו של הצרכןLinkMattan כתב:asaf23 כתב:חלק מהדגמים כבר הגיעו. הדגמים של פנסוניק אסייתיים, למרות המעבר לדיגיטלי. חבל.
![]()
![]()
![]()
התמים שחושב שהוא מקבל את התמורה הטובה ביותר עבור כספו אבל אין לו את היכולת או את הידע
להבין שעובדים עליו בעיניים....
התשובה שלהם הייתה :
דור זו לא החלטה שלנו אילו דגמים לייבא. פנסוניק העולמית מחליטה על דגמים עבור כל אזור ואנחנו נמצאים במזרח התיכון ולא באירופה ולכן אלו הדגמים שמגיעים לישראל.
http://www.facebook.com/Panasonic.IL/po ... 4509229943
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא קונה את זה, מצטער.DorM כתב:רשמתי על הקיר של יורוקום בפייסבוק מדוע הם אינם מייבאים דגמים אירופאים.2fast4u כתב:זאת לא מהווה טעות בשבילם אלא דרך להשאר רווחיים כמה שיותר וכל זה על חשבונו של הצרכןLinkMattan כתב:asaf23 כתב:חלק מהדגמים כבר הגיעו. הדגמים של פנסוניק אסייתיים, למרות המעבר לדיגיטלי. חבל.
![]()
![]()
![]()
התשובה שלהם הייתה :
דור זו לא החלטה שלנו אילו דגמים לייבא. פנסוניק העולמית מחליטה על דגמים עבור כל אזור ואנחנו נמצאים במזרח התיכון ולא באירופה ולכן אלו הדגמים שמגיעים לישראל.
http://www.facebook.com/Panasonic.IL/po ... 4509229943...
אתה נותן לי תחושה שאתה חושב שאני קונה את זה וחבל.LinkMattan כתב:אני לא קונה את זה, מצטער.DorM כתב:רשמתי על הקיר של יורוקום בפייסבוק מדוע הם אינם מייבאים דגמים אירופאים.2fast4u כתב:זאת לא מהווה טעות בשבילם אלא דרך להשאר רווחיים כמה שיותר וכל זה על חשבונו של הצרכןLinkMattan כתב:asaf23 כתב:חלק מהדגמים כבר הגיעו. הדגמים של פנסוניק אסייתיים, למרות המעבר לדיגיטלי. חבל.
![]()
![]()
![]()
התשובה שלהם הייתה :
http://www.facebook.com/Panasonic.IL/po ... 4509229943......
סך הכל הבאתי פה את התגובה הרשמית שלהם.
אנשים פה אומרים מלא דברים עליהם בלי יכולת להתגונן, אז הנה יש תגובה מהם.
המון אנשים באתר פה מחפשים למה לא לקנות טלויזיה של חברה X או Y אבל אנשים פה לא מבינים שיש פיצ'רים שהם רק בונוסים.
אז אין ממיר DTT.
רוב האנשים היום מחוברים ליס או הוט ושאר האנשים שלא יש להם כבר ממיר DTT.
ממיר DTT מובנה זה בהחלט + בקניית טלויזיה אבל לא דבר שלפי דעתי צריך להפיל קניה.
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

דור, זה לא היה מכוון אליך, אלא אל יורוקום. בכלל, אני שמח שלפחות מישהו כאן ניסה לברר את העניין. אז מצטער אם ההודעה שלי השתמעה נגדך.
בכל מקרה, הממיר הפנימי, בשבילי לפחות, הוא די חשוב. לאחרונה התנתקתי מיס (230 שקל לחודש על מה?!), ואני לא רוצה להיות מנותק מהעולם לגמרי, וגם לא בא לי להוציא כמה מאות שקלים על ממיר. אז אני מחפש טלוויזיה שמכילה את זה.
בכל מקרה, הממיר הפנימי, בשבילי לפחות, הוא די חשוב. לאחרונה התנתקתי מיס (230 שקל לחודש על מה?!), ואני לא רוצה להיות מנותק מהעולם לגמרי, וגם לא בא לי להוציא כמה מאות שקלים על ממיר. אז אני מחפש טלוויזיה שמכילה את זה.
כאשר אין כמו המצב שלך אז זה בהחלט מצדיק רכישה של מסך אירופאי.
גם אני מאוד לא אוהב את הקטע הזה שפנסוניק וסמסונג בארץ בעל יבוא רשמי הם לא אירופאים.
למזלי לי נשאר ממיר DTT שהשתמשתי בו בצבא עד לפני כמה חודשים ( משוחרר ).
מחכה שהוט ינתקו את האנלוגי שלהם, בנתיים הכל אותו דבר
בכל אופן בנושא שהתחלנו בו :
מאוד מאכזב שלפי הביקורות מסכי פנסוניק הם בין הטובים באיכות תמונה גם ב2D וב3D, מאכזב שפנסוניק מונעים רכישה בכך שאין DTT מובנה.
לפי דעתי אם סמסונג ופנסוניק ייבאו מסכים אירופאים, אני מניח שהרווחים שלהם יגדלו.
גם אני מאוד לא אוהב את הקטע הזה שפנסוניק וסמסונג בארץ בעל יבוא רשמי הם לא אירופאים.
למזלי לי נשאר ממיר DTT שהשתמשתי בו בצבא עד לפני כמה חודשים ( משוחרר ).
מחכה שהוט ינתקו את האנלוגי שלהם, בנתיים הכל אותו דבר
בכל אופן בנושא שהתחלנו בו :
מאוד מאכזב שלפי הביקורות מסכי פנסוניק הם בין הטובים באיכות תמונה גם ב2D וב3D, מאכזב שפנסוניק מונעים רכישה בכך שאין DTT מובנה.
לפי דעתי אם סמסונג ופנסוניק ייבאו מסכים אירופאים, אני מניח שהרווחים שלהם יגדלו.