אני רק אציין ואומר שכרגיל, קיבלתי שירות מצויין, מהיר ואדיב (ולא רק אני, אלא גם חבר נוסף שהחליט לרכוש את אותו מסך), בדקו כל הזמן אם הכל בסדר, אם יצרו קשר, אם כבר הגיע.
כל הכבוד.
אז ככה,
במסגרת שינוי שאנו עושים בחדר של הילדות, שכולל מיטות חדשות, שידות, ארונית ושולחן לימודים ומחשב (הכנה לכיתה א'), החלטנו שה-CRT 21" ששימשה את הילדות לחצי שעה ביום שהן בחדר (חוץ משינה) צריכה לעוף, גם בגלל שאין יותר מדי מקום בשבילה, אבל הכי חשוב, מטעמי אסטתיקה.
אחרי התייעצות ובדיקה, החלטנו לרכוש את ה-32EX302 של סוני, עם מתקן לקיר שגם נוכל לסובב אותה לצדדים.
הסוני התאימה לי בגלל ה-BE2, בגלל שלל הכניסות שלה (זה פשוט לא יאומן, 4 HDMI, קומפוננט, קומפוזיט, USB, אנטנה, והכי חשוב, בגלל שכרגע אין צורך ב-HD לילדות, 2 כניסות סקארט שמתאימות לממיר).
DVB-T, לקליטת שידורי עידן, למקרה שנחליט שמספיק עם YES.
עיצוב יפהפה ו-5 שנות אחריות.
מה שהפתיע אותי הוא שההזמנה נעשתה ביום שלישי בצהריים, וכבר ביום רביעי בבוקר התקשרו לתאם הגעה ליום חמישי.
ביום חמישי, שעה לפני ההגעה, טלפון נוסף, ושעה לאחר מכן המסך בבית.
זה הפתיע כי בגלל שצריך דרכון וויזה כדי להגיע לקרית שמונה, אנחנו די רגילים לזמני אספקה של שבוע ויותר...
אז זהו, המסך חובר, בינתיים לא תקבלו תמונה, כי עד שהנגר לא יסיים את החדר, אני לא מתקין את המסך על קיר, ולכן הוא יושב כרגע על מתקן רגל על שידה שתעוף לזבל בעוד כשבועיים (פדיחה לצלם דבר כזה
לא הספקתי לשחק איתה יותר מדי, אבל אהבתי את התפריט, בסגנון של PS3, המתיחה החכמה שלהם טובה מאד, מצב Auto ב-SCART מעביר את התמונה מ-4:3 ל-16:9 בצורה אוטומטית בהתאם לסיגנל מהממיר, שזה נהדר.
ממה שראיתי (רק הופ, לא נתנו לי משהו אחר), התמונה לא רעה בכלל, וזה עוד לפני שכיוונתי את המסך, אני בטוח (וגם ראיתי) שניתן להוציא תמונה מעולה גם ב-SD, עם קצת כיול (נכון, טלויזיה לחדר הילדים, אבל עדיין, לא נוותר על כיול, אפילו בסיסי
אז זהו בינתיים.
ושוב, אני מקווה שאני לא חורג מהכללים החדשים (מעצבן, אבל הכללים הללו נחוצים).