הגדרת Windows Media Center לקליטת היפרבנד מכרטיס טלוויזיה
שלום לכולם,
אני זקוק לעזרתכם בהגדרה של ה Windows Media Center לקליטת טלוויזיה בעזרת כרטיס טלוויזיה Gigabyte GT-E8000 ללא ממיר חיצוני.
מערכת ההפעלה היא WIN 7 64bit. הדרייברים מותקנים. אני נמנע מלהשתמש בתוכנה איתה הגיע המוצר. אך אם לא אמצא שום פתרון אחר אשתמש בה.
ה-Windows Media Center מוצא את הכרטיס ובמהלך ההתקנה אני בוחר באופציה Cable ולאחר מכן בסעיף Do you use Set-top Box בחרתי ב-No.
התוכנה מורידה את כל התחנות של Hot מהאינטרנט (גם אלו שלא ניתן לקלוט בהיפרבנד ללא ממיר), וכשאני בא לצפות בתחנות רובן לא עובדות, ואלו שכן נמצאות בכלל על תחנות אחרות.
האם יש אפשרות לתקן את זה? תודה!
אני זקוק לעזרתכם בהגדרה של ה Windows Media Center לקליטת טלוויזיה בעזרת כרטיס טלוויזיה Gigabyte GT-E8000 ללא ממיר חיצוני.
מערכת ההפעלה היא WIN 7 64bit. הדרייברים מותקנים. אני נמנע מלהשתמש בתוכנה איתה הגיע המוצר. אך אם לא אמצא שום פתרון אחר אשתמש בה.
ה-Windows Media Center מוצא את הכרטיס ובמהלך ההתקנה אני בוחר באופציה Cable ולאחר מכן בסעיף Do you use Set-top Box בחרתי ב-No.
התוכנה מורידה את כל התחנות של Hot מהאינטרנט (גם אלו שלא ניתן לקלוט בהיפרבנד ללא ממיר), וכשאני בא לצפות בתחנות רובן לא עובדות, ואלו שכן נמצאות בכלל על תחנות אחרות.
האם יש אפשרות לתקן את זה? תודה!
לאחר חפירות קשות במיוחד ועריכות Registry לא מעטות כלל. (אני באמת מרחם על המשתמש הפשוט שאמור לדעת לעשות את כל זה). הצלחתי להגיע לתוצאה שאני רוצה, פחות או יותר.
נותרה לי שאלה אחת, האם ניתן היום להוריד ל MCE רשימת תוכניות עדכנית? (או בעגה המקצועית EPG)
נתקלתי בפרוייקט MegaEPG שכנראה כבר מת תקופה ארוכה. האם יש מחליף?
כמו כן, האם מישהו יכול לומר לי מי מעדכן את הרשימות EPG שה-MCE מקבל כברירת מחדל לישראל?
נותרה לי שאלה אחת, האם ניתן היום להוריד ל MCE רשימת תוכניות עדכנית? (או בעגה המקצועית EPG)
נתקלתי בפרוייקט MegaEPG שכנראה כבר מת תקופה ארוכה. האם יש מחליף?
כמו כן, האם מישהו יכול לומר לי מי מעדכן את הרשימות EPG שה-MCE מקבל כברירת מחדל לישראל?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש את התוכנה של PCingAddict. בדוק אותה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בדוק את שרשור המדריכים בראש הפורום. יש שם הרבה מדריכים שימושיים מאוד, כולל לינק לשרשור התוכנה ההיא.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"