עזרה בבחירת כבלים למערכת חדשה
- Nir547
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 723
- שם מלא: nir547
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
אחלה רמקולים. יש לי אותם במשרד, מחוברים לארקאם A80. אני מאוד מרוצה.avihersh כתב:אני מתעתד לרכוש מערכת סטיראו הכוללת את הרכיבים הבאים:
1. מגבר – Quad 99 Stereo
2. CD + Pre - Quad 99 CDP -2
3. רמקולים – Quad 12L2
אני מעוניין להשקיע עד 500 ש"ח בכבלים לרמקולים ובין המגבר וה CD.
אשמח לקבל המלצות.
תודה. אבי...
לגבי כבלים, אתה צריך לנסות בעצמך.
אם לא הצלחת לשמוע הבדלים, חסכת 500 ש"ח.
בדוק בEBAY, המחירים שם זולים משמעותית, שים לב שלא מדובר בזיוף.
השקעת כ"כ הרבה מכספך במערכת איכותית-ואתה מקציב 500 ש"ח לכבלים??אינטרקונקט בינוני יעלה כפול מזה.avihersh כתב:אני מתעתד לרכוש מערכת סטיראו הכוללת את הרכיבים הבאים:
1. מגבר – Quad 99 Stereo
2. CD + Pre - Quad 99 CDP -2
3. רמקולים – Quad 12L2
אני מעוניין להשקיע עד 500 ש"ח בכבלים לרמקולים ובין המגבר וה CD.
אשמח לקבל המלצות.
תודה. אבי...
תתחיל ממשהו כמו 10% -15% ממה שעלתה המערכת לצורך כבלים. אגב, המערכת חדשה?או יד 2?
תודה רבה על המענה. אהבתי את העצה של ניר :-)
..אבל אני עדיין מקשה. האם מדובר נושא בינארי - הכול או כלום. כלומר כבלים פשוטים לחלוטין או High End?
לדוגמא "פיוז" מציעה כבל רמקולים של פיליפס (PHILIPS SWA3539) ואינטרקונקט של מונסטר (Monster i cable). סך הכול יעלה פחות מ 500 ש"ח, האם לא יתן איכות סאונד טובה יותר מכבלים ב 100 ש"ח?
אני רוכש מערכת חדשה.
לדוגמא "פיוז" מציעה כבל רמקולים של פיליפס (PHILIPS SWA3539) ואינטרקונקט של מונסטר (Monster i cable). סך הכול יעלה פחות מ 500 ש"ח, האם לא יתן איכות סאונד טובה יותר מכבלים ב 100 ש"ח?
אני רוכש מערכת חדשה.
Re: תודה רבה על המענה. אהבתי את העצה של ניר :-)
לא.avihersh כתב:
..אבל אני עדיין מקשה. האם מדובר נושא בינארי - הכול או כלום. כלומר כבלים פשוטים לחלוטין או High End?...
לא בהכרח.avihersh כתב: לדוגמא "פיוז" מציעה כבל רמקולים של פיליפס (PHILIPS SWA3539) ואינטרקונקט של מונסטר (Monster i cable). סך הכול יעלה פחות מ 500 ש"ח, האם לא יתן איכות סאונד טובה יותר מכבלים ב 100 ש"ח?
...
מציע לך להאזין תקופה מסוימת בכבלים הפשוטים שתקבל חינם עם הרכישה.
לאחר חודש חודשיים, תבקש להשאיל כבלים בתקציב שמתאים לך, כלומר, שיש לך כוונה לרכוש במחיר שלהם , ותעשה לעצמך מבחן האזנה פשוט.
אם תשמע הבדל וההבדל יהיה שווה לך את העלות - תרכוש.
לא תשמע הבדל או ההבדל יהיה זניח ולא שווה את ההשקעה - אל תרכוש.
בהצלחה,
ארז