בהמשך לשרשור על ערוץ ESPN בחברת HOT שהיה, והלך וחזר בתשלום ..
http://www.hometheater.co.il/vt140092.% ... D7%AA-ESPN
לקוח ותיק של חברת נטויזון 013 ( אני ) מקבל אימייל שתקופת ההתחיבות שלו הסתימה.
כמו כל ישראלי טוב הוא חייב, אבל ממש חייב לשדרג..
שמח וטוב לב הוא מתקשר ל 013 נטויזון, ממתין 17 דקות ו 33 שניות, עונה הנציג סוגרים על שדרוג מחבילת 5 מגה ל 12 מגה בתוספת של 10 שקלים ממחיר החבילה שההתחיבות אליה הסתימה.
נשמע סביר אבל משהו לא נותן לו מנוח, מתקשר ל 012 ול 014 ומקבל מחיר הרבה יותר טוב. כמה יותר טוב ? 25% פחות ! באותם תנאים ( אותה חבילה עם התחיבות לשנה ).
אומר יפה תודה ומתקשר שוב לנטויזון 013, ממתין ( הפעם רק 9 דקות ו 13 שניות ) עונה נציג, מאוד נחמד שומע את מה שיש לי להגיד, ואומר : "אין שום בעיה, מה המחיר שקיבלת ? אני כבר מעדכן לך את החבילה לפי המחיר הנמוך ביותר.."
בלי ויכוחים, בלי הסברים.
ואני שואל למה ? למה חוסר ההגינות הזה. למה לתקוע סתם מחיר ואחרי יומיים לתת את אותה החבילה ב 25% פחות ?
אני רק חושב על כמות האנשים שלא בודקים כמה הם משלמים, מתי מסתיימת ההתחיבות שלהם ואיזה מחיר הם יכולים להשיג ושערותי ( גם אלה שאין לי ) פשוט סומרות ..
שיטת מצליח 2, והפעם חבילת האינטרנט ..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
צר לי, אבל אתה תמים... מה חדש פה? כל החברות בארץ עושות את זה - ספקי אינטרנט, ספקי TV, חברות סלולר... אין חדש תחת השמש. כולם שואפים "למצוץ" ממך כלקוח כמה שיותר כסף.
טיפ - מה שאתה יכול לפני שאתה מתקשר זה להיעזר באתרי השוואת מחירים כמו kamaze.co.il, שם תוכל לראות מהם המבצעים, וכמובן לשאול חברים מהו הדיל האטרקטיבי האחרון שהם השיגו.
ואז תצטרך להתקשר רק פעם אחת, לשמוע את המחיר, ולהגיד - "אבל כולם מקבלים ב-x-25% כסף את אותה חבילה". המוקדן כמובן יצטרך לקבל "אישור מיוחד" מאחראי המשמרת שלו ותוך שניות תקבל את הדיל הזול יותר.
טיפ - מה שאתה יכול לפני שאתה מתקשר זה להיעזר באתרי השוואת מחירים כמו kamaze.co.il, שם תוכל לראות מהם המבצעים, וכמובן לשאול חברים מהו הדיל האטרקטיבי האחרון שהם השיגו.
ואז תצטרך להתקשר רק פעם אחת, לשמוע את המחיר, ולהגיד - "אבל כולם מקבלים ב-x-25% כסף את אותה חבילה". המוקדן כמובן יצטרך לקבל "אישור מיוחד" מאחראי המשמרת שלו ותוך שניות תקבל את הדיל הזול יותר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"