אוסקר
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אולי ברמת השרון.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- revitalsan
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
הי אפשר לקבל הדרכה בגבעתיים יש כבר מכונה שעובדת. נשמח.דבוטאנט כתב:אולי ברמת השרון....
ביקרתי שוב,
הייתי בחנות בגבעתיים. הדרכה וטעימות + כוס קפה ועוגיות מצוינות (כמו תמיד ללא תשלום).
קניתי עוד קפה. אני מאוד מרוצה מהמכונה ומהקפה שלה. גם החנות במרחק הליכה מהבית.
איזה כיף! גם אישתי מרוצה מהקפה אבל לא מהליכלוך בכיור. רציתי לקנות דלי קטן לאשפה (הבנתי שכל הקפה בכיור זה מתכון לסתימות) אבל היה רק דלי גדול. אין ברירה אלא לבקר שוב בקרוב.
תודה על השירות והקפה.
הייתי בחנות בגבעתיים. הדרכה וטעימות + כוס קפה ועוגיות מצוינות (כמו תמיד ללא תשלום).
קניתי עוד קפה. אני מאוד מרוצה מהמכונה ומהקפה שלה. גם החנות במרחק הליכה מהבית.
איזה כיף! גם אישתי מרוצה מהקפה אבל לא מהליכלוך בכיור. רציתי לקנות דלי קטן לאשפה (הבנתי שכל הקפה בכיור זה מתכון לסתימות) אבל היה רק דלי גדול. אין ברירה אלא לבקר שוב בקרוב.
תודה על השירות והקפה.
את מכונת האוסקר חייבים לחמם עם ברז אדים פתוח. אם המכונה מתחממת עם ברז אדים סגור, מנורת החיווי שטמפ' הדוד תקינה נכבית למרות שהדוד לא מספיק חם, וזו סיבה עיקרית שהקפה שלך רע.
מדליקים את המכונה, פותחים את ברז האדים. המכונה מתחממת לאיטה עד שמתחילים לפרוץ אדים גרך זרבובית האדים, ואז סוגרים אתברז האדים והמכונה ממשיכה להתחמם לטמפ' הנכונה.
האדים שפורצים, הם לא בזרם חזק אלה חלש. ברגע שיש קצת אדים בזרבובית אפשר לסגור את הברז.
מדליקים את המכונה, פותחים את ברז האדים. המכונה מתחממת לאיטה עד שמתחילים לפרוץ אדים גרך זרבובית האדים, ואז סוגרים אתברז האדים והמכונה ממשיכה להתחמם לטמפ' הנכונה.
האדים שפורצים, הם לא בזרם חזק אלה חלש. ברגע שיש קצת אדים בזרבובית אפשר לסגור את הברז.
קופי כתב:שלום,
קניתי וקיבלתי בהמלצתכם אוסקר וגרינטה ויצא קפה מגעיל מאוד.
כמה שאלות בבקשה:
הנורה שמדווחת שהמכונה חמה נכבית אחרי עשר דקות. צריך לחכות חצי שעה? למה?
אחרי שהכנתי קפה, בניגוד לתמונות שראיתי פה, הקפה שהוצאתי מהפרהפילטר היה נוזלי.
בנוסף, ראיתי כמה פעמים שבורח קפה מהצד.
תודה על העזרה....