הכבל שלי הוא RG6 (איכותי)
אני רוצה לרכוש אנטנה DTT חיצונית (או לנסות להתחבר לזו הקיימת בבניין, אני לא חושב שהחיבורים החלודים שלה יעזרו לי כרגע.), לחבר את האנטנה לכבל (כבלים?), ואת הכבלים להוביל לארון תקשורת ומשם לחבר אותם (בצורה כזו שניתן לפרק אותם בהברגה) לכבלים שהולכים לנקודות בקיר. (חמש נקודות)
כרגע יש לי רק כבלים בין הנקודות בקיר לארון התקשורת ושקעי גוויס במגירה (שהם רק חיבור F לדעתי. אני אצלם אותם)
אני מעוניין ברשימת קניות מלאה לחיבורים ולכלים שאצטרך.
(לוחץ RG6 ומקלף כבר ברשימה)
1. אלו מתאמים בחיבור בין האנטנה לבין כבלים שהולכים לארון התקשורת (כולל כיסוי גומי?) האם אני צריך F / BNC , זכר, נקבה, איזו התנגדות?
2. איך אני מחבר בין הכבלים בתוך ארון התקשורת. בין הכבלים שמגיעים מבחוץ, לבין הכבלים שהולכים לנקודות בקיר. (האם אני צריך מגבר כלשהו? מפצל?
3. איך אני מבצע את החיבור בנקודה על הקיר? (לוחץ אותו ישירות לשקע? או שלוחץ לכבל מחבר, ואותו אני מחבר לשקע?)
4. אלו מחברים אני צריך על מנת לחבר את המכשיר לשקע, אני מניח שזה זכר-זכר, אך איזה סוג?
5. אני מעוניין לחבר צלחת לווין בעתיד. אלו מחברים אני אצטרך במקרה זה, ואיך ילך החיווט לארון התקשורת? (במידה ואני מתחבר ל5 נקודות בקיר)
6. במידה ואני רוצה להשאר גם עם לווין, וגם עם DTT האם אני יכול לחבר את שני הממירים לאותו שקע? האם אני צריך מפצל כלשהו בארון התקשורת? או שאני חייב שני כבלים שונים מארון התקשורת לקיר?
7. במידה ואני מתחבר להוט, איך התשובות ישתנו?
המון תודה, אני מקווה שהשרשור יעשה לי קצת סדר בראש.
דיאגרמות, לינקים למוצרים, וכל היתר, יתקבלו בהרבה יותר מסתם ברכה
תודה!