האם בשוק של היום הייתם עדיין קונים SGS? או שכבר מאוחר מדי לזה לדעתכם?
זו בדיוק הנקודה...הSGS2 בטוח טוב יותר אבל גם הרבה יותר יקר..והמחירים כמו שהבנתי פה לא הולכים לרדת משמעותית
לא לSGS2 ולא לSGS..
אני פשוט חושב על לקנות מכשיר בסדר גודל מחיר של הSGS ואני מפחד שאולי כבר מאוחר מדי
המכשיר בשוק כבר תקופה ואני מתכנן שישמש אותי למשך תקופה 
לא לSGS2 ולא לSGS..
אני פשוט חושב על לקנות מכשיר בסדר גודל מחיר של הSGS ואני מפחד שאולי כבר מאוחר מדי
מילה של אקסטרימיסט.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כיום, SGS בקנייה פרטית מחנות בארץ הוא הדיל הכי טוב שיש לדעתי. רק שים לב שהמחיר הוא לדגם עם 8GB פנימי, כאשר הספקיות הסלולריות נותנות את הדגם של ה-16GB.
עבור הדגם של 16GB יש תוספת הנעה בין 200 ל-800 ש"ח, תלוי בחנות...
עבור הדגם של 16GB יש תוספת הנעה בין 200 ל-800 ש"ח, תלוי בחנות...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני כרגע נמצא באירופה (הונגריה). המחיר פה הוא משהו כמו 1600 שח למכשיר 8GB
יש איזשהו משהו שאני צריך לשים לב אליו במכשיר בהנחה שאני רוצה להשתמש בו בארץ ולשחק מתישהו עם כל עניין הרומים ? או שכל SGS יעשה את העבודה?
יש איזשהו משהו שאני צריך לשים לב אליו במכשיר בהנחה שאני רוצה להשתמש בו בארץ ולשחק מתישהו עם כל עניין הרומים ? או שכל SGS יעשה את העבודה?
מילה של אקסטרימיסט.
יש לקחת בחשבון שהחברות מוכרות את ה- 16G כי זה מה שהיבואן של סמסונג מביא והן רוכשות רק דרכו
המכשירים מגיעים אליו כבר עם ה- LOGO של החברות וכל השטויות שלהן...
החנויות מבצעות יבוא מקביל אז יכולות להביא את הדגם של ה- 8G ואת ה- 16G
שוב פעם, יציאו של S II לא הפכה את 1 למכשיר לא שמיש , לא תקין, לא שווה, המכשיר מצויין (אם היה אפשר
לחזור למה שכתבו שמכשיר זה הושק בטח היינו קוראים את אותה ההתלהבות כמו עכשיו) השאלה מה אתה
דורש ממנו, במידה והוא לא עונה על הדרישות וה- 2 מתאים יותר אז אין טעם לקחת את ה- 1 אבל מבחינה
צרכנית/אובייקטיבית/פרקטית אין שום פסול ב- 1, הוא לא מפסיק לעבוד בזמן שה- 2 יצא.
המכשירים מגיעים אליו כבר עם ה- LOGO של החברות וכל השטויות שלהן...
החנויות מבצעות יבוא מקביל אז יכולות להביא את הדגם של ה- 8G ואת ה- 16G
שוב פעם, יציאו של S II לא הפכה את 1 למכשיר לא שמיש , לא תקין, לא שווה, המכשיר מצויין (אם היה אפשר
לחזור למה שכתבו שמכשיר זה הושק בטח היינו קוראים את אותה ההתלהבות כמו עכשיו) השאלה מה אתה
דורש ממנו, במידה והוא לא עונה על הדרישות וה- 2 מתאים יותר אז אין טעם לקחת את ה- 1 אבל מבחינה
צרכנית/אובייקטיבית/פרקטית אין שום פסול ב- 1, הוא לא מפסיק לעבוד בזמן שה- 2 יצא.
שים לב שלרשת פלא פון צריך מכשיר טיפה שונה מאשר לרשת סלקום/אורנג'Oferot כתב:אני כרגע נמצא באירופה (הונגריה). המחיר פה הוא משהו כמו 1600 שח למכשיר 8GB
יש איזשהו משהו שאני צריך לשים לב אליו במכשיר בהנחה שאני רוצה להשתמש בו בארץ ולשחק מתישהו עם כל עניין הרומים ? או שכל SGS יעשה את העבודה?...
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
במחיר שאתה מתאר שווה בהחלט.יופי של מכשיר !!
אני כמובן אשאל אם זה סיםפרי..אבל הבנתי שגם אם זה לא אז אפשר לסדר את זה בעצמך לא?creed כתב:עדיף לקנות טלפון שהוא ,sim free ויותר חשוב, מכשיר שמגיע עם יכולת להכנס ל - download/recovery mode בקומבינציה של 3 כפתורים, כדי למנוע התעסקויות מיותרות של לנסות לסדר את זה בעצמך....
לגבי הrecovery איך אני בודק דבר כזה בחנות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לדעתי הפרש המחיר (300 שקל) בין ישראל לאירופה לא שווה את הפסד האחריות בארץ.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הכל תלוי מה האחריות מכסה.pixies כתב:לדעתי הפרש המחיר (300 שקל) בין ישראל לאירופה לא שווה את הפסד האחריות בארץ....
האחריות בארץ שווה לתחת.
כל אחד ממציא תנאים שונים ומשונים.
עשית ROOT לבד? איבדת אחריות. רוצה לעשות ROOT דרכנו? שלם עוד 200 שקל.
עשית יישור לימין לעברית? איבדת אחריות. דרכנו? עוד 300 שקל. אהלן וסהלן.
בקיצור, חרטא אחת גדולה.
תבדוק כמה יעלה לך HTC Incredible S או DESIRE HD.
כל אחד ממציא תנאים שונים ומשונים.
עשית ROOT לבד? איבדת אחריות. רוצה לעשות ROOT דרכנו? שלם עוד 200 שקל.
עשית יישור לימין לעברית? איבדת אחריות. דרכנו? עוד 300 שקל. אהלן וסהלן.
בקיצור, חרטא אחת גדולה.
תבדוק כמה יעלה לך HTC Incredible S או DESIRE HD.
כאן ניתן לראות על איזה כפתורים ללחוץ כדי לוודא כניסה ל - recovery ול - download
http://iandroid.co.il/forum/topic9250.html
לגבי פתיחת סיםפרי ותיקון קומבניצית כפתורים - יש מדריכים איך לעשות את זה לבד, אבל בגלל האזהרות והתגובות שראיתי בפורומים שונים, הייתי מעדיף לקנות טלפון שמגיע עם היכולות האלו מראש (בעיקר מדבר על 3 כפתורים, סימפרי עושה רושם בטוח יותר לתקן לבד)
http://iandroid.co.il/forum/topic9250.html
לגבי פתיחת סיםפרי ותיקון קומבניצית כפתורים - יש מדריכים איך לעשות את זה לבד, אבל בגלל האזהרות והתגובות שראיתי בפורומים שונים, הייתי מעדיף לקנות טלפון שמגיע עם היכולות האלו מראש (בעיקר מדבר על 3 כפתורים, סימפרי עושה רושם בטוח יותר לתקן לבד)
גם אני מעוניין לרכוש את ה sgs1, מהשרשור הזה ומשרשורים אחרים ובפורם זה ובפורומים אחרים הבנתי שהמכשיר עלול להגיע עם כמה מגבלות.
תקנו אותי אם אני טועה,
1. בלי אפשרות להכנס למצב DOWNLOAD\RECOVERY ע"י לחיצת 3 כפתורים.
2. לא סים פרי
3. אי אפשר לעשות ROOT
4. יש עוד מגבלות שאני מפספס?
ברצוני לדעת האם יש דרך לוודא שלמכשיר שאני רוכש יש את כל האפשרויות הנ"ל, והאם אוכל לוודא זאת בזמן הקניה?
ולפי מה שהבנתי שאפשר להוסיף את האפשרויות בעזרת התקנת גרסה חדשה? (לדוגמה לעשות לו UNlock כשהוא בעצם לא SIM FREE ולהתקין איזה פאץ' שיאפשר שימוש ב 3 כפתורים לכניסה ל DOWNLOAD\RECOVERY)
אם כן אז איך אדע שלמכשיר שאני קונה פשוט התקינו את הגרסה הזאת וברגע שאתקין גרסה אחרת שוב אאבד את אותם האפשרויות?
האם מצויין איפשהו במכשיר שנעשו בו שינויים בתוכנה?
בקיצור איך אני מוודא שהוא נקיא מעדכוני צד שלישי למיניהם ובעל האפשרויות הנ"ל?
תקנו אותי אם אני טועה,
1. בלי אפשרות להכנס למצב DOWNLOAD\RECOVERY ע"י לחיצת 3 כפתורים.
2. לא סים פרי
3. אי אפשר לעשות ROOT
4. יש עוד מגבלות שאני מפספס?
ברצוני לדעת האם יש דרך לוודא שלמכשיר שאני רוכש יש את כל האפשרויות הנ"ל, והאם אוכל לוודא זאת בזמן הקניה?
ולפי מה שהבנתי שאפשר להוסיף את האפשרויות בעזרת התקנת גרסה חדשה? (לדוגמה לעשות לו UNlock כשהוא בעצם לא SIM FREE ולהתקין איזה פאץ' שיאפשר שימוש ב 3 כפתורים לכניסה ל DOWNLOAD\RECOVERY)
אם כן אז איך אדע שלמכשיר שאני קונה פשוט התקינו את הגרסה הזאת וברגע שאתקין גרסה אחרת שוב אאבד את אותם האפשרויות?
האם מצויין איפשהו במכשיר שנעשו בו שינויים בתוכנה?
בקיצור איך אני מוודא שהוא נקיא מעדכוני צד שלישי למיניהם ובעל האפשרויות הנ"ל?