מחיר התחלתי לפלזמה 50"
שלום,
קיבלנו בעבודה הצעה מאוד מפתה ואטרקטיבית לקניית פלזמה EDTV 42.
(דגם מוכר וידוע ומספק מאוד. הייתי מגדיר את זה כתמורה טובה למחיר)
אבל עדיין מדגדג לי החלום על 50", מה גם שהסלון שלי יקבל בשמחה כל סנטימטר מסך נוסף.
באיזה מחיר מתחילים מסכי ה 50"?
רן
קיבלנו בעבודה הצעה מאוד מפתה ואטרקטיבית לקניית פלזמה EDTV 42.
(דגם מוכר וידוע ומספק מאוד. הייתי מגדיר את זה כתמורה טובה למחיר)
אבל עדיין מדגדג לי החלום על 50", מה גם שהסלון שלי יקבל בשמחה כל סנטימטר מסך נוסף.
באיזה מחיר מתחילים מסכי ה 50"?
רן
לפי ההגיון צריך לחכות לטכנולוגיית SED אשר נותנת תמונה הרבה יותר טובה מפלזמה. לפי הערכות, המסכים יצאו לשוק בשנה הבאה ומחיריהם יהיו דומים למחירים של פלזמות גם תחילת שיווקם .
אני חשבתי שאמתין, אבל אישתי דוחפת אותי לפלזמה...
אני חשבתי שאמתין, אבל אישתי דוחפת אותי לפלזמה...
vitalyi
נתבשרתי שלשום בעבודה שיש דגם אחר של LG דומה מאוד ל PX4 שנמכר במיוחד לנו בעבודה במחיר יותר קרוב ל 8K,
עכשיו נשמע לי הגיוני לקנות EDTV ב8+K מאשר לחכות לאיזה טכנולוגיה עתידית שתצא מתי שהוא (דגש על המתי שהוא)
ותתומחר במחירים לא ידועים, לא נשמע הגיוני?
וכן גם אצלי האישה לוחצת
נתבשרתי שלשום בעבודה שיש דגם אחר של LG דומה מאוד ל PX4 שנמכר במיוחד לנו בעבודה במחיר יותר קרוב ל 8K,
עכשיו נשמע לי הגיוני לקנות EDTV ב8+K מאשר לחכות לאיזה טכנולוגיה עתידית שתצא מתי שהוא (דגש על המתי שהוא)
ותתומחר במחירים לא ידועים, לא נשמע הגיוני?
וכן גם אצלי האישה לוחצת
תרשה לי לעשות סדר בדברים,
אני עובר בעוד כחודש דירה. הסלון גדל משמהותית ואנחנו צריכים משהו יותר גדול
קיבלתי הצעה מדליקה ל EDTV ב 8K + (משהו חדש חדש מהתנור, הצעה לעבודה, בגלל איזה מכרז)
נשמע לי EDTV של LG ב 8K שווה לקחת עכשיו מלהתחיל ולחכות שמחירי המסכים עם הרזולוציות הגבוהות ירדו.
(וה 50" זאת היתה פנטזיה, ראיתי את המחיר והבנתי שזאת תשאר פנטזיה)
אני עובר בעוד כחודש דירה. הסלון גדל משמהותית ואנחנו צריכים משהו יותר גדול
קיבלתי הצעה מדליקה ל EDTV ב 8K + (משהו חדש חדש מהתנור, הצעה לעבודה, בגלל איזה מכרז)
נשמע לי EDTV של LG ב 8K שווה לקחת עכשיו מלהתחיל ולחכות שמחירי המסכים עם הרזולוציות הגבוהות ירדו.
(וה 50" זאת היתה פנטזיה, ראיתי את המחיר והבנתי שזאת תשאר פנטזיה)