אונקיו 308 מאבד אות דיגיטלי
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אהלן לכולם.
בעבר השתמשתי בחיבור HDMI ולא היו בעיות כלל.
לאחרונה שדרגתי את המחשב, ועברתי לכבל DVI-HDMI שאילץ אותי להשתמש במקביל בכבל דיגיטלי עבור הסאונד. לצערי מאז המעבר יש מקרים באמצע משחקים או סרטים שהאונקיו פשוט מאבד את האות ומיד מזהה אותו שוב. מדובר על תהליך של כשנייה-שנייה וקצת. הבעיה היא שהוא יכול לחזור על עצמו גם 3-4 פעמים בסרט או פרק. די מציק.
השתמשתי בכבל טוסלינק NO-NAME ובכבל קואקסיאלי של מונסטר. אותה תופעה חוזרת.
רעיונות למישהו?
לאחרונה שדרגתי את המחשב, ועברתי לכבל DVI-HDMI שאילץ אותי להשתמש במקביל בכבל דיגיטלי עבור הסאונד. לצערי מאז המעבר יש מקרים באמצע משחקים או סרטים שהאונקיו פשוט מאבד את האות ומיד מזהה אותו שוב. מדובר על תהליך של כשנייה-שנייה וקצת. הבעיה היא שהוא יכול לחזור על עצמו גם 3-4 פעמים בסרט או פרק. די מציק.
רעיונות למישהו?
- Saar_m
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי רןran_carney כתב:אהלן לכולם.
רעיונות למישהו?...
מכמה שרשורים שקראתי זה או איזשהו דרייבר במחשב או שדורש זמן הסתנכרנות בין הרסיבר למחשב החדש.
״שאלה אחת - עשרים דעות שונות , לא להתרגש״
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

הסתנכרנות?
נשמע לי הזוי לגמרי. מעבר לזה, מוזר שבמחשב הקודם עם חיבור ה-HDMI זה לא קרה.
האמת שעדיין יש לי את הכרטיס מסך הקודם (ספייר 4350). הוא די מחורבן, אבל לצורך העברת אודיו הוא עדיין יכול לעשות את העבודה, ומקס' אני פשוט אחליף ל-GTX260 כשאני רוצה לשחק משחקים. הבעיה היא שזה מעט יותר מסורבל מאשר רק לפתור את העניין
אשמח אם תוכל להפנות אותי לשרשורים, או שמא מישהו אחר יודע בוודאות מה עושים בעניין. תודה!
האמת שעדיין יש לי את הכרטיס מסך הקודם (ספייר 4350). הוא די מחורבן, אבל לצורך העברת אודיו הוא עדיין יכול לעשות את העבודה, ומקס' אני פשוט אחליף ל-GTX260 כשאני רוצה לשחק משחקים. הבעיה היא שזה מעט יותר מסורבל מאשר רק לפתור את העניין
אשמח אם תוכל להפנות אותי לשרשורים, או שמא מישהו אחר יודע בוודאות מה עושים בעניין. תודה!
- Saar_m
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לפני כחודש לקחת ימהאה 3900 לנסיון בבית
לאחר שחיברתי אותו היו לי ניתוקים בסאונד בהרצת קטעים מהסטרימר , דבר שלא קרה לי לפני עם הדנון 1311 שהיה אצלי.
בחנות היה מחובר לסטרימר מסוג שונה ללא שום בעיה.
כששאלתי הסבירו לי , ואולי סתם טחנו לי את המוח בסיפורים , שלפעמים למכישירים דיגיטליםם לוקח קצת זמן להסצנכרן בעיקר ביציאות ה hdmi
לא זוכר גם את השירשור הספציפי שקראתי אבל אנסה למצוא אותו מאוחר יותר
הולך למסעדה עכשיו....
לאחר שחיברתי אותו היו לי ניתוקים בסאונד בהרצת קטעים מהסטרימר , דבר שלא קרה לי לפני עם הדנון 1311 שהיה אצלי.
בחנות היה מחובר לסטרימר מסוג שונה ללא שום בעיה.
כששאלתי הסבירו לי , ואולי סתם טחנו לי את המוח בסיפורים , שלפעמים למכישירים דיגיטליםם לוקח קצת זמן להסצנכרן בעיקר ביציאות ה hdmi
לא זוכר גם את השירשור הספציפי שקראתי אבל אנסה למצוא אותו מאוחר יותר
הולך למסעדה עכשיו....
״שאלה אחת - עשרים דעות שונות , לא להתרגש״
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

תודה רבה!
אה, כן, בתאבון!
אה, כן, בתאבון!
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

הממ. בין מה למה? הכבל? לא הוחלפו רכיבים כלל, יש איזולטור בין הרסיבר לבין הממיר.
איך אני בודק/פותר את העניין?
איך אני בודק/פותר את העניין?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

מישהו?