Viber מגיעה לאנדרואיד !
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כרגע זה זמין רק לקבוצה מצומצמת יחסית של Beta Testers, אבל אני בהחלט מחכה לתוכנה הזו. 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

קרא הודעה #2... התשובה היא עדיין לא.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מילאתי פרטים בלינק הזה והאתר כתב לי את ההודעה הזאת:
כנראה שצריך לחכות עוד קצת לאפשרות להוריד את זה (רשמית או לא רשמית...).The Viber Beta for Android is only available to registered users.
Please follow Viber on Facebook and Twitter, and you'll be the first to know when a Beta version is available for download....
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ההבדל הגדול הוא שאתה מזוהה ע"פ המספר הסלולארי שלך, ולא לפי שם משתמש שאתה מתחיל ליצור, ואז לשלוח זימונים לכל העולם.ShayGTi כתב:תרחיבו טיפה עליה...מה ההבדל בינה לבין סקייפ? או פרינג'?...
Once התקנת, כל אנשי הקשר שלך שמותקן אצלם, מקבלים הודעה, ואתם זמינים אחד לשני באמצעות ממשק אנשי קשר זהה לזה של האייפון, במקרה שלי.
בכל זאת, בעידן ה- 1300 דקות ו- 1300 SMSים, אפליקציות כמו Viber ו- Whatsapp כבר לא ממש רלוונטיות עבורי..
...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

טוב שיש לקוחות כמוך שדואגים שהחברות הסלולריות עדיין יהיו רווחיות, כך שאנחנו נוכל לקחת את חבילת הגלישה ללא הגבלת נפח ב-25 ש"ח.Giliboy כתב:בכל זאת, בעידן ה- 1300 דקות ו- 1300 SMSים, אפליקציות כמו Viber ו- Whatsapp כבר לא ממש רלוונטיות עבורי.....
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
חיפוש קצר בגוגל מעלה את התוצאה הזאת:
http://www.viber.com/download
הבעיה שאין לי חברים עם האפליקציה הזאת... אולי אין לי חברים כבר?
אבל עדיין אפליקציה דורשת רישום כ-beta-tester.
ושוב עולה השאלה - מה ההבדל בין viber ל-skype?
http://www.viber.com/download
הבעיה שאין לי חברים עם האפליקציה הזאת... אולי אין לי חברים כבר?
אבל עדיין אפליקציה דורשת רישום כ-beta-tester.
ושוב עולה השאלה - מה ההבדל בין viber ל-skype?
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
באיזו חברה נותנים חבילה כזו במחיר כזה?!pixies כתב:טוב שיש לקוחות כמוך שדואגים שהחברות הסלולריות עדיין יהיו רווחיות, כך שאנחנו נוכל לקחת את חבילת הגלישה ללא הגבלת נפח ב-25 ש"ח.Giliboy כתב:בכל זאת, בעידן ה- 1300 דקות ו- 1300 SMSים, אפליקציות כמו Viber ו- Whatsapp כבר לא ממש רלוונטיות עבורי........
אני גם רוצה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
לא הבנתי מה אתה מבסוט מעצמך..?pixies כתב:טוב שיש לקוחות כמוך שדואגים שהחברות הסלולריות עדיין יהיו רווחיות, כך שאנחנו נוכל לקחת את חבילת הגלישה ללא הגבלת נפח ב-25 ש"ח.Giliboy כתב:בכל זאת, בעידן ה- 1300 דקות ו- 1300 SMSים, אפליקציות כמו Viber ו- Whatsapp כבר לא ממש רלוונטיות עבורי........
1. אולי לא הבנת, אני ציינתי חבילה שלמה, כולל דקות ו- SMS. בנוסף לזה, היא כוללת גם חבילת גלישה של 2.5 גיגה, רק שלא ציינתי אותה, באותו הקשר ש- VIBER ו- Whatsapp לא רלוונטיות עבורי. מה לזה ולחבילת גלישה ב- 25 ש"ח. איפה פה ההשוואה..?
2.מאיפה אתה יודע כמה אני משלם על כל העסקה, שאתה מחליט שאני מממן את חברות הסלולאר..?
אם הייתי אומר לך שכל זה (1300 דקות,1300 SMSים, 2.5 גיגה גלישה) מסתכם במחיר של 179 ש"ח, זה היה משנה אצלך את התמונה..?
נראה לי שכן..
אגב, אמנם אתה גולש ללא הגבלה, אבל מוגבל במהירות הגלישה.
עדיף להיות מוגבל בנפח של 2.5 גיגה..
...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא מבסוט מעצמי בכלל...
אני בחיים, אבל בחיים לא אגיע ל-1300 דקות או 1300 SMS-ים (אולי אין לי מספיק חברים?...). לכן 180 ש"ח לחודש זהו סכום בהחלט גבוה עבורי. אני משלם בחודש הרבה פחות.
אין ספק שאם אתה מדבר בכמות דקות המתקרבת ל-1300 אז הדיל הזה שווה מאוד.
לכן, כתבתי שטוב שיש לקוחות כמוך שמדברים הרבה ומסבסדים לקוחות לא רווחיים כמוני, שלא רק שהיו מספיק חצופים לקנות את מכשיר הטלפון באופן פרטי אלא גם מעזים לדבר מעט מאוד בסלולרי. אני נזכר עכשיו שבחברה הסלולרית הקודמת שהייתי בה הסתכלו בפרופיל הממוצע של הדקות שאני מדבר בחודש ואמרו בזלזול - "זה כל מה שאתה מדבר בחודש? X דקות?...", כלומר נתנו לי להבין שאני לקוח סוג ב' שלא תורם מספיק למיליארדי השקלים שהחברה מרוויחה בכל רבעון ומה בעצם אני רוצה מהם...
בבית יש לי קו נייח ובמשרד יש לי גם שלוחה נייחת, ולכן יוצא שאני עושה את רוב השיחות משם.
ואגב, אני ממש לא מרגיש שאני גולש לאט במהירות של 384kbps. זה מעל ומעבר בשביל גלישה מהטלפון הנייד, ממש לא צריך יותר מזה, לא בשביל צפייה בסרטונים ביוטיוב וגם ולא בשביל שיחות VoIP - המקודד הכי בזבזני שיש צורך 64kbps. הרי אתה לא מוריד תכני HD מהטלפון הסלולרי, נכון?
אבל אני מסכים איתך שבשביל Tethering (מה שנקרא באייפון Personal Hotspot, שימוש בטלפון כמודם סלולרי עבור גלישה בלפטופ או אייפד) זה יכול להיות איטי.
רק טוב, Take it easy, ושהפועל תמשיך לנצח.
אני בחיים, אבל בחיים לא אגיע ל-1300 דקות או 1300 SMS-ים (אולי אין לי מספיק חברים?...). לכן 180 ש"ח לחודש זהו סכום בהחלט גבוה עבורי. אני משלם בחודש הרבה פחות.
אין ספק שאם אתה מדבר בכמות דקות המתקרבת ל-1300 אז הדיל הזה שווה מאוד.
לכן, כתבתי שטוב שיש לקוחות כמוך שמדברים הרבה ומסבסדים לקוחות לא רווחיים כמוני, שלא רק שהיו מספיק חצופים לקנות את מכשיר הטלפון באופן פרטי אלא גם מעזים לדבר מעט מאוד בסלולרי. אני נזכר עכשיו שבחברה הסלולרית הקודמת שהייתי בה הסתכלו בפרופיל הממוצע של הדקות שאני מדבר בחודש ואמרו בזלזול - "זה כל מה שאתה מדבר בחודש? X דקות?...", כלומר נתנו לי להבין שאני לקוח סוג ב' שלא תורם מספיק למיליארדי השקלים שהחברה מרוויחה בכל רבעון ומה בעצם אני רוצה מהם...
בבית יש לי קו נייח ובמשרד יש לי גם שלוחה נייחת, ולכן יוצא שאני עושה את רוב השיחות משם.
ואגב, אני ממש לא מרגיש שאני גולש לאט במהירות של 384kbps. זה מעל ומעבר בשביל גלישה מהטלפון הנייד, ממש לא צריך יותר מזה, לא בשביל צפייה בסרטונים ביוטיוב וגם ולא בשביל שיחות VoIP - המקודד הכי בזבזני שיש צורך 64kbps. הרי אתה לא מוריד תכני HD מהטלפון הסלולרי, נכון?
אבל אני מסכים איתך שבשביל Tethering (מה שנקרא באייפון Personal Hotspot, שימוש בטלפון כמודם סלולרי עבור גלישה בלפטופ או אייפד) זה יכול להיות איטי.
רק טוב, Take it easy, ושהפועל תמשיך לנצח.