החלפת כבל לQ460/ K450
אהלן,
רכשתי לא מזמן את האוזניות Q460 של AKG. סה"כ אני מאוד מרוצה מהאוזניות - כשיהיה לי קצת זמן פנוי , אפרסם כאן סקירה קצרה לגביהן. השאלה שלי נוגעת לחסרון העיקרי של האוזניות האלה מבחינתי, וזה הכבל. הכבל הוא לא איכותי במיוחד ולמרות שהוא מתנתק - הפלאג הוא גרסה ארוכה ויעודית של פלאג מיני 2.5 ממ - הוא הוא מאוד לא עמיד (יש הרבה דיווחים על כבלים תקולים בפורום של AKG).
האם יש כאן מישהו שמכיר איפה אפשר לקנות/אצל מי אפשר להכין כבל איכותי ועמיד לאוזניות אלה? יש באיביי איזה כבל חלופי לK450 (אותו פלאג כמו של Q460), העולה 26 דולר. מהתמונות לא נראה מיוצר מחומרים משביעי רצון.
תודה מראש!
נ.ב. כן, אני חדש בפורם למרות שהשיגעון של האודיו פקד אותי לפני שנה.
רכשתי לא מזמן את האוזניות Q460 של AKG. סה"כ אני מאוד מרוצה מהאוזניות - כשיהיה לי קצת זמן פנוי , אפרסם כאן סקירה קצרה לגביהן. השאלה שלי נוגעת לחסרון העיקרי של האוזניות האלה מבחינתי, וזה הכבל. הכבל הוא לא איכותי במיוחד ולמרות שהוא מתנתק - הפלאג הוא גרסה ארוכה ויעודית של פלאג מיני 2.5 ממ - הוא הוא מאוד לא עמיד (יש הרבה דיווחים על כבלים תקולים בפורום של AKG).
האם יש כאן מישהו שמכיר איפה אפשר לקנות/אצל מי אפשר להכין כבל איכותי ועמיד לאוזניות אלה? יש באיביי איזה כבל חלופי לK450 (אותו פלאג כמו של Q460), העולה 26 דולר. מהתמונות לא נראה מיוצר מחומרים משביעי רצון.
תודה מראש!
נ.ב. כן, אני חדש בפורם למרות שהשיגעון של האודיו פקד אותי לפני שנה.
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
http://www.zynsonix.com/Recables.htm
יש שם בחור בשם בריאן שאולי יוכל לעזור. אגב, האם הן נוחות לאורך זמן?
יש שם בחור בשם בריאן שאולי יוכל לעזור. אגב, האם הן נוחות לאורך זמן?
The future ain`t what it used to be
תודה על ההפניה - אני אבדוק את זה.
לגבי נוחות, אני יכול להשוות רק לPX100 ולאוזניות In-Ear, אבל יחסית לאוזניות שיושבות על האוזן ואוטמות די טוב הן מאוד נוחות. הן לא מסוג האוזניות שאתה שוכח שהן על הראש שלך (אבל גם הPX100 האולטרה נוחות, מזכירות אחרי שעות מספר על נוחכותן על הראש), אבל אני מוצא את עצמי לעתים שעות ארוכות איתן והן בסדר גמור. לפעמים נוצר לחץ על נקודה מסויימת על האוזן, אבל הוא נעלם אם אתה מסדר אותן מחדש או לחילופין מוריד לכמה דקות. במבחן המציאות, בה סביר להניח שלא תשב עשר שעות בלי להוריד את האוזניות בכלל, הן נוחות מאוד.
לגבי נוחות, אני יכול להשוות רק לPX100 ולאוזניות In-Ear, אבל יחסית לאוזניות שיושבות על האוזן ואוטמות די טוב הן מאוד נוחות. הן לא מסוג האוזניות שאתה שוכח שהן על הראש שלך (אבל גם הPX100 האולטרה נוחות, מזכירות אחרי שעות מספר על נוחכותן על הראש), אבל אני מוצא את עצמי לעתים שעות ארוכות איתן והן בסדר גמור. לפעמים נוצר לחץ על נקודה מסויימת על האוזן, אבל הוא נעלם אם אתה מסדר אותן מחדש או לחילופין מוריד לכמה דקות. במבחן המציאות, בה סביר להניח שלא תשב עשר שעות בלי להוריד את האוזניות בכלל, הן נוחות מאוד.
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

אז אני מבין שהן דיי נוחות. בסופו של דבר הן on-ear ולא over-ear.snuffkin כתב:תודה על ההפניה - אני אבדוק את זה.
לגבי נוחות, אני יכול להשוות רק לPX100 ולאוזניות In-Ear, אבל יחסית לאוזניות שיושבות על האוזן ואוטמות די טוב הן מאוד נוחות. הן לא מסוג האוזניות שאתה שוכח שהן על הראש שלך (אבל גם הPX100 האולטרה נוחות, מזכירות אחרי שעות מספר על נוחכותן על הראש), אבל אני מוצא את עצמי לעתים שעות ארוכות איתן והן בסדר גמור. לפעמים נוצר לחץ על נקודה מסויימת על האוזן, אבל הוא נעלם אם אתה מסדר אותן מחדש או לחילופין מוריד לכמה דקות. במבחן המציאות, בה סביר להניח שלא תשב עשר שעות בלי להוריד את האוזניות בכלל, הן נוחות מאוד....
תודה. מחכה לסקירה.
ד"א תתחדש. איזה צבע לקחת?
חוץ מהכבל של איביי לא מצאתי שום דבר שישמור על תצורה של כבל נתיק עם כניסה יחידה. יש בחור אחד ב head-fi שהזמין את הכבל ההוא של 26 דולר מאיביי. הוא הבטיח לפרסם את התובנות שלו ברגע שיקבל אותו, אך עם זאת הוא אומר שהוא ראה כמה חוות דעת חיוביות לגביו. עדיין מדובר בכבל של 26 דולר , אבל לעומת הכבל המקורי של האוזניות , כבל של 2 דולר יראה טוב.
אגב, יצרתי קשר עם בריאן, אבל הוא אמר שאין להם את הפלאג הזה, והדרך היחידה מבחינתם לעשות ריכבול עם כניסה יחידה זה אם תשלח להם את הכבל הישן והם ישתמשו בפלאג המקורי.
נ.ב. אם אתה שואל לגבי כבל, זה אומר שגם התחדשת בזוג? מה ההתרשמות שלך אם כן?
אגב, יצרתי קשר עם בריאן, אבל הוא אמר שאין להם את הפלאג הזה, והדרך היחידה מבחינתם לעשות ריכבול עם כניסה יחידה זה אם תשלח להם את הכבל הישן והם ישתמשו בפלאג המקורי.
נ.ב. אם אתה שואל לגבי כבל, זה אומר שגם התחדשת בזוג? מה ההתרשמות שלך אם כן?
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

אכן התחדשתי בזוג q460.
קשה לי קצת להגיד, אני רגיל לאוזניות פתוחות + הגברה וה-460 מחוברות בעבודה ליציאת אוזניות של רמקולים למחשב ב100ש"ח.
יש טראקים שנשמעים עמומים משהו כאילו חוסר בגבוהים אבל רק בחלק. באס ומיד לא חסר להן, סה"כ לצרכים שלי (שומע בעבודה) הן לא רעות. כשחיברתי אותן לאייפון הן נשמעו הכי טוב (לטעמי) - משהו בצליל נפתח קצת יותר אולי המקור שלי (המחשב) לא הכי איכותי שיש...בעצם בטוח שלא
.
הכבל בעייתי מבחינתי מבחינת אורך ולא איכות כי אני לא עתיד להתנייד איתן יותר מידי.
ד"א רעיון לגביי כבל יהיה לשלוח לבריאן את הכבל הקצר שמקבלים עם האזניות הבנאדם דיי אמין לפי headfi וגם אני הזמנתי ממנו כבל לGrado שלי ואני דיי מרוצה מהשירות והאיכות.
קשה לי קצת להגיד, אני רגיל לאוזניות פתוחות + הגברה וה-460 מחוברות בעבודה ליציאת אוזניות של רמקולים למחשב ב100ש"ח.
יש טראקים שנשמעים עמומים משהו כאילו חוסר בגבוהים אבל רק בחלק. באס ומיד לא חסר להן, סה"כ לצרכים שלי (שומע בעבודה) הן לא רעות. כשחיברתי אותן לאייפון הן נשמעו הכי טוב (לטעמי) - משהו בצליל נפתח קצת יותר אולי המקור שלי (המחשב) לא הכי איכותי שיש...בעצם בטוח שלא
הכבל בעייתי מבחינתי מבחינת אורך ולא איכות כי אני לא עתיד להתנייד איתן יותר מידי.
ד"א רעיון לגביי כבל יהיה לשלוח לבריאן את הכבל הקצר שמקבלים עם האזניות הבנאדם דיי אמין לפי headfi וגם אני הזמנתי ממנו כבל לGrado שלי ואני דיי מרוצה מהשירות והאיכות.
ראיתי גם בחור אחד שלא התעסק עם הפלאג והלחים מגעים ישירות
http://picasaweb.google.com/10705205620 ... 1412009282
גם סוג של פתרון, אבל במקרה הזה עדיף כבר לקדוח כניסה נוספת לאוזניה השניה
http://picasaweb.google.com/10705205620 ... 1412009282
גם סוג של פתרון, אבל במקרה הזה עדיף כבר לקדוח כניסה נוספת לאוזניה השניה
הבחור קיבל את הכבל ופרסם את חוות הדעת האישית שלו לגבי הכבל החלופי מאיביי ב26 דולר
http://www.head-fi.org/forum/thread/552 ... st_7452780
http://www.head-fi.org/forum/thread/552 ... st_7452780
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

האם זהו גם כבל באורל מטר?snuffkin כתב:הבחור קיבל את הכבל ופרסם את חוות הדעת האישית שלו לגבי הכבל החלופי מאיביי ב26 דולר
http://www.head-fi.org/forum/thread/552 ... st_7452780...