דיסק קשיח לצפייה ב HD
שלום יש ברושתי מסך LCD C530 סמסונג אני רוצה לראות HD הבנתי שאפשר בעמצאות דיסק קשיח
רציתי לקבל המלצה לדיסק קשיח טוב בנפח 500 גיגה או 1 טרה שיהיה אפשר לראות איתו HD בלי בעיות
אשמח להמלצה לדגם מסוים ולא איזה חברות כדאי כי לכולם יש דגמים טובים ופחות טובים
ועוד שאלה האם השיטה הזו לצפייה ב HD היא שיטה טובה רואים HD טוב כמו שצריך ללא תקיעות וכל הפרעה אחרת
תודה
רציתי לקבל המלצה לדיסק קשיח טוב בנפח 500 גיגה או 1 טרה שיהיה אפשר לראות איתו HD בלי בעיות
אשמח להמלצה לדגם מסוים ולא איזה חברות כדאי כי לכולם יש דגמים טובים ופחות טובים
ועוד שאלה האם השיטה הזו לצפייה ב HD היא שיטה טובה רואים HD טוב כמו שצריך ללא תקיעות וכל הפרעה אחרת
תודה
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4889
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
הייתי ממליץ לך לנסות על disk on key איזה סרט לדוגמא.
אם הטלוויזיה תצליח להריץ אותו - תוכל להתחיל לחשוב על כונן קשיח.
ארמוז לך שהסיכוי לכך קלוש, ורצוי שתחפש מכשיר שיכול לשדר HD אל הטלוויזיה (סטרימר, כונן בלוריי, ממרי של אחת חברות הכבלים/לוויין וכד').
אם הטלוויזיה תצליח להריץ אותו - תוכל להתחיל לחשוב על כונן קשיח.
ארמוז לך שהסיכוי לכך קלוש, ורצוי שתחפש מכשיר שיכול לשדר HD אל הטלוויזיה (סטרימר, כונן בלוריי, ממרי של אחת חברות הכבלים/לוויין וכד').
טוב מבדיקה שערכתי ברשת הטלויזיה תומכת בקריאת HD - MKV מה USB
הנה לקט מהתגובות שמצאתי
היא קוראת קבצי DIVX וקבצי MKV מדיסק און קיי כמו כן גם קוראת קבצי תמונה וקול, איכות הסאונד היא טובה
קורא FHD 1080P דרך USB בצורה טובה מאוד ללא תקיעות
USB הכי טוב שיש היום מבין כולם (ואני השוואתי) - הורדתי סרטים בכל פורמט אפשרי - קורא את כולם!
ניתן להריץ קדימה , אחורה - וזה לא ניתקע כמו בחלק מהדגמים של הLG.
סרטים - MKV, AVI, WMV, MP4 (HD)
קבצי מוזיקה MP3
תמונות JPG
בנוסף הסמסונג הוא המסך היחידי מבין האופציות שהבאת שיכול לקרוא MKV ישירות מה-USB ביחד עם כתוביות בעברית.
(בעיקרון גם ה-LG "אמורה" לעשות את זה,אבל תקרא באינטרנט ותראה שאנשים אומרים שאין סאונד או שהסאונד מאחר - ועדיין ה-LG לא יכולה לקרוא סרטי בלו ריי מלאים של 40-50GB כמו שהסמסונג יכולה).
ראיתי בעניים שלי בחנות (בסט ביי) שהמוכר חיבר דיסק קשיח חיצוני למסך והפעיל אוואטר בלו ריי (40GB אם אני לא טועה) וזה הפעיל את הסרט חלק עם כתוביות והכל.
אתה יכול להיות רגוע,הוא קורא MKV עם כתוביות בעברית בלי בעיות.
בחוברת של הטלויזיה רשום כך
MEDIA PLAY תומך רק בהתקני USB מסוג msc . mass storage class הוא התקן אחסון להעברה בנפח גדול בלבד . אין תמיכה ב USB HUB . יש לחבר התקנים ישירות ליציאת ה USB של הטלויזיה
מישהו יודע מזה אומר msc . mass storage class ו USB HUB
תודה
הנה לקט מהתגובות שמצאתי
היא קוראת קבצי DIVX וקבצי MKV מדיסק און קיי כמו כן גם קוראת קבצי תמונה וקול, איכות הסאונד היא טובה
קורא FHD 1080P דרך USB בצורה טובה מאוד ללא תקיעות
USB הכי טוב שיש היום מבין כולם (ואני השוואתי) - הורדתי סרטים בכל פורמט אפשרי - קורא את כולם!
ניתן להריץ קדימה , אחורה - וזה לא ניתקע כמו בחלק מהדגמים של הLG.
סרטים - MKV, AVI, WMV, MP4 (HD)
קבצי מוזיקה MP3
תמונות JPG
בנוסף הסמסונג הוא המסך היחידי מבין האופציות שהבאת שיכול לקרוא MKV ישירות מה-USB ביחד עם כתוביות בעברית.
(בעיקרון גם ה-LG "אמורה" לעשות את זה,אבל תקרא באינטרנט ותראה שאנשים אומרים שאין סאונד או שהסאונד מאחר - ועדיין ה-LG לא יכולה לקרוא סרטי בלו ריי מלאים של 40-50GB כמו שהסמסונג יכולה).
ראיתי בעניים שלי בחנות (בסט ביי) שהמוכר חיבר דיסק קשיח חיצוני למסך והפעיל אוואטר בלו ריי (40GB אם אני לא טועה) וזה הפעיל את הסרט חלק עם כתוביות והכל.
אתה יכול להיות רגוע,הוא קורא MKV עם כתוביות בעברית בלי בעיות.
בחוברת של הטלויזיה רשום כך
MEDIA PLAY תומך רק בהתקני USB מסוג msc . mass storage class הוא התקן אחסון להעברה בנפח גדול בלבד . אין תמיכה ב USB HUB . יש לחבר התקנים ישירות ליציאת ה USB של הטלויזיה
מישהו יודע מזה אומר msc . mass storage class ו USB HUB
תודה
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הטלויזיה מסוגלת לנגן בלוריי מלאים ? יש סטרימרים שבקושי עושים את זה ..לא יודע מה המוכר הראה לך בדיוק .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |