יש לי 2 סטרימרים מדגם מסויים שמשנמך DD לסטריאו אבל לא DTS.
ה DTS יוצא רק דרך היציאות הדיגיטליות.
בטלויזיות שלי אין כניסות אודיו דיגיטליות והן לא מחוברות לרסיבר (בגלל חוסר מקום ועלויות). כך שכל סרט שאני רוצה לראות בטלויזיה והוא ב DTS חייב לעבור המרה של פס הקול ל DD ובזמן האחרון זה מעיק.
האם אתם מכירים מכשיר או פתרון שמבצע downmix מ DTS לסטריאו במכשיר חיצוני שהוא גם זול וגם קטן פיזית?
או לחילופין יודע לקחת תמונה וסאונד מ HDMI שכולל DTS/DD והופך אותם לתמונה עם סאונד סטריאו?
הכוונה למשהו בגודל מקסימלי של 20X20X3 ועלות של עד 400.
רצוי הרבה פחות... כי מעל זה כבר כלכלי יותר עבורי לקנות סטרימר אחר...
מחפש מכשיר או פתרון מיוחד ל DTS
שלום עופר,
תכנס ללינק הנ"ל אני מאמין שזה מה שאתה מחפש:
http://cgi.ebay.com/AC3-DTS-5-1-Dolby-D ... 19c415a7ee
מה סוג הקבצים שאתה מנגן? איזה פורמט?
בדרך כלל בסרטים\הופעות יש אפשרות לשנות את שיטת השידור DTS\DD\2CH - כמובן לא לכולם יש את האופציה אבל יש לא מעט תכנים עם האופציה הזאת, השינוי של שיטת השידור מאוד פשוטה, בדרך כלל ע"י לחיצה בשלט "AUDIO" אתה יכול לשנות את שיטת השידור.
זה זהה לסרטים מדובבים, שניתן לשנות את הדיבוב\סאונד.
תכנס ללינק הנ"ל אני מאמין שזה מה שאתה מחפש:
http://cgi.ebay.com/AC3-DTS-5-1-Dolby-D ... 19c415a7ee
מה סוג הקבצים שאתה מנגן? איזה פורמט?
בדרך כלל בסרטים\הופעות יש אפשרות לשנות את שיטת השידור DTS\DD\2CH - כמובן לא לכולם יש את האופציה אבל יש לא מעט תכנים עם האופציה הזאת, השינוי של שיטת השידור מאוד פשוטה, בדרך כלל ע"י לחיצה בשלט "AUDIO" אתה יכול לשנות את שיטת השידור.
זה זהה לסרטים מדובבים, שניתן לשנות את הדיבוב\סאונד.
-
OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
כן מדובר על סרטים. מה שאתה מתאר אפשרי בסרט שבו יש שני פסי קול. אחד DD ושני DTS.
ברוב אלו שיש לי אין פס קול מלבד DTS והפתרון היה תמיד לבצע המרה של פס הקול ל DD. תהליך שלוקח מס. שעות.
תודה על הלינק!
ברוב אלו שיש לי אין פס קול מלבד DTS והפתרון היה תמיד לבצע המרה של פס הקול ל DD. תהליך שלוקח מס. שעות.
תודה על הלינק!
Enjoy the Silence
בהצלחהOferL כתב:כן מדובר על סרטים. מה שאתה מתאר אפשרי בסרט שבו יש שני פסי קול. אחד DD ושני DTS.
תודה על הלינק!...