חיבור רמקולים בעלי התנגדות 4 אוהם למגבר RXV467 - התחדשתי - יש תמונות!
יוסי לעניות דעתי זה שהם מוצהרים ב140WATT ב4OHM זה רק כדי להגדיל את ההספק שלהם על הנייר.....
זאת אומרת לא בהכרח הם יגיעו לעכבה זו אלא רק בנקודה מסויימת לאוןרך הקו.....
מה שאני רוצה לאמר בעברית זה שאתה חייב לנסות בביית לפני שאתה שולל...............
מה שאני רוצה לאמר בעברית זה שאתה חייב לנסות בביית לפני שאתה שולל...............
היי,ADICT כתב:יוסי לעניות דעתי זה שהם מוצהרים ב140WATT ב4OHM זה רק כדי להגדיל את ההספק שלהם על הנייר.....
מה שאני רוצה לאמר בעברית זה שאתה חייב לנסות בביית לפני שאתה שולל..................
חשוב שתבין, הרמקולים עדיין לא במלאי, יגעו בקרוב, אם אמתין, והוא יביא אותם אלי, נחבר, וזה לא ימצא חן בעיני / המגבר יכנס למוד PROTECTION, מה אז? אנחנו ניהיה עם רמקולים פתוחים, לפחות שבוע מהיום, ובכל זאת אצטרך לחפש תחליף, רוצה לחסוך זמן גם שלי וגם של המוכר, בידיעה שהסיכויים שזה יעבוד טוב, נמוכים מ - 50%.
לגבי 4 אוהם, שאלתי את הנציג של מורל האם זו ההתנגדות הנמוכה, או הנומינלית של הרמקול - התשובה היתה שזו הנומינלית, כלומר הרמקול משחק מסביב להתנגדות זו - מעל אבל גם מתחת!
מוזר לי שאף אחד לא זרק דגמים מומלצים בטווח מחירים הזה, האם התקציב כ"כ נמוך שקשה למצא משהו מתאים?
היי,ADICT כתב:יוסי לעניות דעתי זה שהם מוצהרים ב140WATT ב4OHM זה רק כדי להגדיל את ההספק שלהם על הנייר.....
מה שאני רוצה לאמר בעברית זה שאתה חייב לנסות בביית לפני שאתה שולל..................
חשוב שתבין, הרמקולים עדיין לא במלאי, יגעו בקרוב, אם אמתין, והוא יביא אותם אלי, נחבר, וזה לא ימצא חן בעיני / המגבר יכנס למוד PROTECTION, מה אז? אנחנו ניהיה עם רמקולים פתוחים, לפחות שבוע מהיום, ובכל זאת אצטרך לחפש תחליף, רוצה לחסוך זמן גם שלי וגם של המוכר, בידיעה שהסיכויים שזה יעבוד טוב, נמוכים מ - 50%.
לגבי 4 אוהם, שאלתי את הנציג של מורל האם זו ההתנגדות הנמוכה, או הנומינלית של הרמקול - התשובה היתה שזו הנומינלית, כלומר הרמקול משחק מסביב להתנגדות זו - מעל אבל גם מתחת!
מוזר לי שאף אחד לא זרק דגמים מומלצים בטווח מחירים הזה, האם התקציב כ"כ נמוך שקשה למצא משהו מתאים?
אני לא יודע מה קורה פה בפורום בזמן האחרון
אבל פתאום כולם נהיו טכנוקרטים ומהנדסים ועוסקים בתורת המספרים...
ואני גם יכול לנחש ברוחו של מי......
שכחו להדליק את הרסיוור ולשמוע מוסיקה.......
לגבי הרמקולים שלך המדוברים
הנתון היותר חשוב מהנתונים המדוברים זה דווקא הנצילות שלהם
ולא ההספק....
כלומר רמקול שיהיה פחות נציל מהרמקול שלך (שהוא 88DB ....
ידרוש דווקא יותר זרם מאשר הרמקול שלך למרות
שאולי יהיה על הנייר בעכבה של 8 אום......
אני מציע לך לשמוע אותם עם הרסיוור שלך
ואז להחליט....
אבל פתאום כולם נהיו טכנוקרטים ומהנדסים ועוסקים בתורת המספרים...
ואני גם יכול לנחש ברוחו של מי......
שכחו להדליק את הרסיוור ולשמוע מוסיקה.......
לגבי הרמקולים שלך המדוברים
הנתון היותר חשוב מהנתונים המדוברים זה דווקא הנצילות שלהם
ולא ההספק....
כלומר רמקול שיהיה פחות נציל מהרמקול שלך (שהוא 88DB ....
ידרוש דווקא יותר זרם מאשר הרמקול שלך למרות
שאולי יהיה על הנייר בעכבה של 8 אום......
אני מציע לך לשמוע אותם עם הרסיוור שלך
ואז להחליט....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מוניטור אודיו ברונזה - קדמיים מדפיים מדגם BX2, וסנטר מאותה סדרת ה-BX. צריכים היכנס לתקציב שלך בלי בעיה...
עוד אופציה (אפילו יותר זולה) היא וורפידייל - קדמיים מדפיים מדגם 10.2 וסנטר מדגם 10CM (יש גם סנטרים מאותה סדרה מדגמים CC ו-CS, אבל הם לא ברמה של ה-CM).
עוד אופציה (אפילו יותר זולה) היא וורפידייל - קדמיים מדפיים מדגם 10.2 וסנטר מדגם 10CM (יש גם סנטרים מאותה סדרה מדגמים CC ו-CS, אבל הם לא ברמה של ה-CM).
טוב חברים, אז התחדשתי...
לא רציתי ללכת על המורל בגלל ההתנגדות הנמוכה, ובהמלצת חבר, הוספתי לא מעט כסף, ולקחתי: קדמיים POLK AUDIO RTI A1, וסנטר: CSI A4.
סה"כ הסטאפ:
מגבר: ימאהה RX-V467
קדמיים POLK AUDIO RTI A1
סנטר: CSI A4
אחוריים: MOREL SP1
סאב: MOREL PS8 (ריבועי).
כמה תמונות של הסטאפ... הרסיבר מחובר לנייד של ASUS מדגם G73, מחשב גימרים יפיפה...עכשיו אני יכול להנות גם מצליל איכותי כשאני משחק / צופה בסרטים.
שימו לב למיתקון של האחוריים
זוהי דירה שכורה, ולא רציתי להעביר חוטים בכל הבית...קיר קרוב, לא היה
מחובר ל - LCD של SAMSUNG 37.
אמנם לא מהמערכות היקרות פה, אבל אני נהנה...
תודה רבה לסטריאו עיני על העזרה, והסבלנות...
ותודה לפורום!
יוסי המבסוט
לא רציתי ללכת על המורל בגלל ההתנגדות הנמוכה, ובהמלצת חבר, הוספתי לא מעט כסף, ולקחתי: קדמיים POLK AUDIO RTI A1, וסנטר: CSI A4.
סה"כ הסטאפ:
מגבר: ימאהה RX-V467
קדמיים POLK AUDIO RTI A1
סנטר: CSI A4
אחוריים: MOREL SP1
סאב: MOREL PS8 (ריבועי).
כמה תמונות של הסטאפ... הרסיבר מחובר לנייד של ASUS מדגם G73, מחשב גימרים יפיפה...עכשיו אני יכול להנות גם מצליל איכותי כשאני משחק / צופה בסרטים.
שימו לב למיתקון של האחוריים
מחובר ל - LCD של SAMSUNG 37.
אמנם לא מהמערכות היקרות פה, אבל אני נהנה...
תודה רבה לסטריאו עיני על העזרה, והסבלנות...
ותודה לפורום!
יוסי המבסוט
-
- לא היה קיר קרוב, אז חשבנו מחוץ לקפוסא / ספה? :)
-
- כך נראית התוצאה... הכפלתי את העלות של הספה :)
-
- צד שני :)
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
יוסף,
העיקר שתהנה בחלקך ועזוב אותך משטויות של " לא מהמערכות היקרות פה".
לאט לאט תוכל להתקדם ולשדרג, כמו שרובנו עושים.
גם כאשר מגיעים למערכת של 100K ,מגלים שאחרים מחזיקים ציוד יקר ואיכותי יותר.
כי בדברים האלה אין סוף, ותמיד יש דג יותר גדול
העיקר שתהנה בחלקך ועזוב אותך משטויות של " לא מהמערכות היקרות פה".
לאט לאט תוכל להתקדם ולשדרג, כמו שרובנו עושים.
גם כאשר מגיעים למערכת של 100K ,מגלים שאחרים מחזיקים ציוד יקר ואיכותי יותר.
כי בדברים האלה אין סוף, ותמיד יש דג יותר גדול
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תתחדש ותהנה!
תודה על האיחולים!
ולגבי החתול - הוא מין חתול - כלב כזה... נושך ולא שורט
מביא כדור כזורקים לו! ממש כלב קטן...
לפני הפולק היו אצלי רמקולים זמניים מדפיים של KODA, וההבדל...קשה לתאר...עולם אחר....!
בקיצור, אין ספק שהמחיר מדפר, ובמקרה הזה גם השם, פולק ממש שיחקו אותה עם הרמקולים האלו... הקפיצו את חווית הצפיה בסרטים בכמה סדרי גודל.
כמובן שאין לזה סוף..ותמיד יש יותר טוב, בתור אחד שהתחיל מתקציב של 3.5K למערכת שלמה - כולה סטלייטים, הגעתי יותר לכוון ה - 10K (מבחינת שווי הפריטים)...כאשר הרמקולים הקדמיים מדפיים, לא אהבתי את הצליל של הסטלייטים מקדימה... שמח שלא התפשרתי, ולמי שנמצא בדילמות דומות, לא אומר שצריך לקפוץ כ"כ גבוה, אבל שוה למתוח עוד קצת את התקציב בשביל ההבדלים...
ולגבי החתול - הוא מין חתול - כלב כזה... נושך ולא שורט
לפני הפולק היו אצלי רמקולים זמניים מדפיים של KODA, וההבדל...קשה לתאר...עולם אחר....!
בקיצור, אין ספק שהמחיר מדפר, ובמקרה הזה גם השם, פולק ממש שיחקו אותה עם הרמקולים האלו... הקפיצו את חווית הצפיה בסרטים בכמה סדרי גודל.
כמובן שאין לזה סוף..ותמיד יש יותר טוב, בתור אחד שהתחיל מתקציב של 3.5K למערכת שלמה - כולה סטלייטים, הגעתי יותר לכוון ה - 10K (מבחינת שווי הפריטים)...כאשר הרמקולים הקדמיים מדפיים, לא אהבתי את הצליל של הסטלייטים מקדימה... שמח שלא התפשרתי, ולמי שנמצא בדילמות דומות, לא אומר שצריך לקפוץ כ"כ גבוה, אבל שוה למתוח עוד קצת את התקציב בשביל ההבדלים...
תודה על האיחולים כולםAndrey13 כתב:יוסי,
קודם כל תתחדש !!!![]()
רציתי לשאול אותך, איך ההתרשמות שלך מהמורל SP1?...
לגבי המורל SP1, בהתחלה הייתי אמור לקחת אותם כסט סטלייטים 5.1 עם הסאב של מורל. בחנות בדקתי את הביצועים שלהם במוזיקה, כי בסרטים מאמין שיתפקדו יפה, עבור רמקולים כ"כ קטנים הם עשו עבודה לא רעה בכלל, אבל היה חסר קצת עומק בצליל (אולי זה לא המונח המדוייק), בעיה ידועה ברמקולי סטלייט, אבל ברגע שעברנו למדפיים עבור הקדמיים הצליל היה יותר מלא (בעל נפח) מאשר הסטלייטים...
בשורה התחתונה, בתור אחוריים אני מאוד מרוצה מהם, נותנים בראש כשיש פיצוץ מאחור בסרט ועובדים יפה כשאני שם ALL CHANNEL STEREO.
מאמין שבתור קדמיים יהיה קצת חסר נפח לחובבי המוזיקה, חשוב לשמוע,אם אוהבים את הצליל של סטלייטים. בטווח המחירים הזה, אל מול סטים דומים אני חושב שהם נותנים יחס תמורה למחיר גבוה בהרבה מהמתחרים (לא אהבתי את הצליל של הטוויטר - CANTON80, KLIPSH - נראה וגם נשמע זול יחסית, ועוד כמה דגמים אחרים שבדקתי שלא עולים לי כרגע בראש...).
בסוף אישתי היתה זו שהטילה וטו ואמרה שהיא לא אוהבת את הצליל של הסטלייטים, לכן הלכנו על מדפיים... ועכשיו אני עם חור בכיס בגלל השקעה כספית כפולה מהמתוכנן, אבל עם חיוך מאוזן לאוזן...
שיהיה שבוע טוב לכולם,
יוסי
האישה רצתה רמקולים גדולים יותר? עשית נהדר שהתחתן איתהyossi_g כתב: בסוף אישתי היתה זו שהטילה וטו ואמרה שהיא לא אוהבת את הצליל של הסטלייטים, לכן הלכנו על מדפיים...
שיהיה שבוע טוב לכולם,
יוסי...
ותתחדש ותהנה, אין לך מה להתנצל על איכות ומחיר המערכת כל עוד אתה מרוצה זה הכי חשוב.