סילבייה חדשה-מוציאה רק מצד אחד
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
תיבדוק את המכונה עם פלס מים
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
לי גם פילוס עזר - הכוונה היא שהשולחן או הרצפה לא ישר לגמרי וצד אחד גבוה מהשני. אפשר לקנות פלס פשוט בכמה שקלים בחנות כלי בניין כגון טמבור ואייס
- עזי
- חבר במועדון HT

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
היתה לי תופעה דומה באופרה. קח את הידית, הוצא את הסלסילה, שים מתחת לברז מים ותראה אם המים יוצאים בצורה שווה משני הצדדים. אצלי יצאו המים בעיקר מצד אחד והתברר לי שהצד השני נסתם חלקית (למרות שקשה לי להאמין שזה מה שיקרה לאחר 10 כוסות).
אגב, "פיצוי" בדחיסה לא יעזור מכיוון שקיים פתח אחד במרכז הידית אשר מתפצל לשתי הזרבוביות.
אגב, "פיצוי" בדחיסה לא יעזור מכיוון שקיים פתח אחד במרכז הידית אשר מתפצל לשתי הזרבוביות.
וואלה?
אז מבודדים את הבעייה נטו לידית? ניסיתי כבר מה שאמרת והכל תקין, אגב
אצל כל הסילביות השני ברזים שיוצאים מהידית לא מקבילים למכונה כביכול? קשה לתאר את זה אבל שהידית חליטה מורכבת במכונה בצורה ישרה, אז שני הברזים לא מקבילים אלא אחד קרוב יותר למוכנה ואחד קרוב יותר לגוף בזווית קטנה
אצל כל הסילביות השני ברזים שיוצאים מהידית לא מקבילים למכונה כביכול? קשה לתאר את זה אבל שהידית חליטה מורכבת במכונה בצורה ישרה, אז שני הברזים לא מקבילים אלא אחד קרוב יותר למוכנה ואחד קרוב יותר לגוף בזווית קטנה
- עזי
- חבר במועדון HT

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
כשאני חושב על זה, אני לא בטוח שמה שכתבתי לגבי הפיצוי בדחיסה נכון, אני גם לא בטוח שהוא לא נכון..
לא מכיר את הסילביה אך גם אצלי באופרה הזרבוביות אינן מקבילות לגוף המכונה (אחת קרובה יותר מהשנייה).
לא מכיר את הסילביה אך גם אצלי באופרה הזרבוביות אינן מקבילות לגוף המכונה (אחת קרובה יותר מהשנייה).
- lior_a
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 556
- נתן תודות: 186 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
ניסית אולי לעמוד רק על רגל שמאל?
הנה מה קורה כשיש "פילוס"...http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2840018
הנה מה קורה כשיש "פילוס"...http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2840018
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
תיבדוק עם לא נידבק במיקרה איזה ליכלוך אולי בתוך העסתעפות עצמה , ישנה עוד אפשרות והיא יותר נדירה שהיתרוממה חתיכת ציפויי כרום שמצפה את היציקה הפנימית והחתיכה הזו מפריעה לזרימה , עיניין של פילוס היה אמור להופיע מהכוס הראשונה , למרות שככול שאתה מכוון את המכונה והזרימה נעשית יותר איטית יותר כך עיניין הפילוס הופך משמעותי יותר, כי כשהזרימה מהירה היא תעבור את הגובה הקריטי גם לצד השני.
- blinkybill
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 282
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
קודם כל כדי שתבין למה הבעיה ככל הנראה בידית: הקפה יוצא דרך חור אחד בפורטפילטר ואז מתפצל ל-2.
כמו שגונן אמר זה כנראה שצד אחד ניסתם, תנסה לשטוף בלי הסלסילה מתחת לברז בלחץ חזק.
אם לא עזר תבריג את המפצל מהידית (עם מפתח שוודי אם הוא סגור חזק), ואז תוכל לראות בדיוק מה יש שם בפנים.
יכול להיות עוד משהו:
1. הידית נפלה והמפצל התעקם.
2. גומיית הראש לא יושבת טוב (או שניזוקה) ואז כל הידית לא מקבילה לראש, את זה אתה יכול לדעת אם תסתכל על הסמל של רנצ'יליו שנמצא על הידית והוא יראה לך עקום יחסית למכונה (כשהידית בפנים כמובן).
בכל מקרה תמונה של המכונה מקרוב תעשה אותנו יותר חכמים.
כמו שגונן אמר זה כנראה שצד אחד ניסתם, תנסה לשטוף בלי הסלסילה מתחת לברז בלחץ חזק.
אם לא עזר תבריג את המפצל מהידית (עם מפתח שוודי אם הוא סגור חזק), ואז תוכל לראות בדיוק מה יש שם בפנים.
יכול להיות עוד משהו:
1. הידית נפלה והמפצל התעקם.
2. גומיית הראש לא יושבת טוב (או שניזוקה) ואז כל הידית לא מקבילה לראש, את זה אתה יכול לדעת אם תסתכל על הסמל של רנצ'יליו שנמצא על הידית והוא יראה לך עקום יחסית למכונה (כשהידית בפנים כמובן).
בכל מקרה תמונה של המכונה מקרוב תעשה אותנו יותר חכמים.