בעיה בהפעלת XBOX במסך HD
-
matano2011
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום רב צהריים טובים !
ראשית אני יציין שהבעיה שאני הולכת לתאר היא מוזרה בהחלט...
לא מזמן קנינו לסלון טלויזיה LCD PANASONIC 50' HD READY ..
אני מנסה לחבר את ה-XBOX למסך בוחר בחיבור HDMI ופשוט מקבל מסך שחור . מחבר את ה-XBOX לטלויזית LCD אחרת בבית שהיא FULL HD והאקסבוקס עובד והכל תקין .
ה-XBOX לא עובד במצב HD במסך 50 אינץ'...הממיר של הוט כן עובד באותו חיבור , הכבל כן עובד במקומות אחרים.
במסך הזה ב-HD הקונסולה מציגה מסך שחור . ניסיתי לחבר את האקסבוקס עם כבל RCA ל- 50 אינץ' וזה עובד!!
רק ב-HD האקסבוקס לא עובד ב-LCD . ניסיתי הגדרות ניסיתי רזולוציות...יורוקום אספו ממני את המכשיר לקחו אותו למעבדה כלום לא עוזר. האקסבוקס מסרב לעבוד על גבי מסך 50 אינץ' בחיבור HD .
מה הפיתרון ? הצעה שמישהו יכול לתת ? אני ממש אובד עצות בנושא , זה מאוד מעצבן ומאוד מכעיס שאני לא מצליח להפעיל את ה-XBOX על ה-LCD החדש .
תודה רבה ,
המשך יום טוב - מתן .
ראשית אני יציין שהבעיה שאני הולכת לתאר היא מוזרה בהחלט...
לא מזמן קנינו לסלון טלויזיה LCD PANASONIC 50' HD READY ..
אני מנסה לחבר את ה-XBOX למסך בוחר בחיבור HDMI ופשוט מקבל מסך שחור . מחבר את ה-XBOX לטלויזית LCD אחרת בבית שהיא FULL HD והאקסבוקס עובד והכל תקין .
ה-XBOX לא עובד במצב HD במסך 50 אינץ'...הממיר של הוט כן עובד באותו חיבור , הכבל כן עובד במקומות אחרים.
במסך הזה ב-HD הקונסולה מציגה מסך שחור . ניסיתי לחבר את האקסבוקס עם כבל RCA ל- 50 אינץ' וזה עובד!!
רק ב-HD האקסבוקס לא עובד ב-LCD . ניסיתי הגדרות ניסיתי רזולוציות...יורוקום אספו ממני את המכשיר לקחו אותו למעבדה כלום לא עוזר. האקסבוקס מסרב לעבוד על גבי מסך 50 אינץ' בחיבור HD .
מה הפיתרון ? הצעה שמישהו יכול לתת ? אני ממש אובד עצות בנושא , זה מאוד מעצבן ומאוד מכעיס שאני לא מצליח להפעיל את ה-XBOX על ה-LCD החדש .
תודה רבה ,
המשך יום טוב - מתן .
בעיה בהפעלת XBOX עם כבל HDMI בפלזמה של פנסוניק
הי מתן,
יש לי פנסוניק v10 בגודל 50" ועד לפני כשבוע עבד ה XBOX בHD.
ביום אחד הופיע מסך שחור בדיוק כפי שאתה מתאר,החלפתי פורטים,כבלים ומה לא ואצלי לא עובד עם HDMI
הבאתי את המכשיר לחנות וחיברו לטלויזיה אחרת ועובד.... אצל חבר אחר עובד....
בחיבור אנלוגי כמובן עובד....
אני אובד עצות בדיוק כמוך ,מה גם שאצלי הXBOX נמצא כבר כמעט שנה ועבד מצוין ב HD.
אם תקבל תשובה מיורוקום אשמח לדעת.
אם למישהוא יש פתרון אשמח מאוד לדעת.
תודה,
גיא
יש לי פנסוניק v10 בגודל 50" ועד לפני כשבוע עבד ה XBOX בHD.
ביום אחד הופיע מסך שחור בדיוק כפי שאתה מתאר,החלפתי פורטים,כבלים ומה לא ואצלי לא עובד עם HDMI
הבאתי את המכשיר לחנות וחיברו לטלויזיה אחרת ועובד.... אצל חבר אחר עובד....
בחיבור אנלוגי כמובן עובד....
אני אובד עצות בדיוק כמוך ,מה גם שאצלי הXBOX נמצא כבר כמעט שנה ועבד מצוין ב HD.
אם תקבל תשובה מיורוקום אשמח לדעת.
אם למישהוא יש פתרון אשמח מאוד לדעת.
תודה,
גיא
- HagitCohen
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: Hagit Cohen
הxbox לא מראה תצוגה בטלויזיה
היי,
האם יש למישהו פתרון? יש לי בעיה זהה לגמרי! הxbox לא מראה תצוגה בטלויזיה למרות שהוא תקין(עובד בשאר הטלויזיות בבית וחזר ממעבדה כשאמרו שהוא תקין) הכבל HDMI גם כן טוב כי עובד בטלויזיות אחרות.
ניסנו להחליף שיטת שידור-ניסינו לעדכן הגדרות מחדש כלום לא עוזר!!
הטלויזיה הינה panassonic פלזמה
ראיתי הרבה שאלות זהות אך אין תשובה!!
האם למישהו יש תשובה? זה ממש מתסכל
האם יש למישהו פתרון? יש לי בעיה זהה לגמרי! הxbox לא מראה תצוגה בטלויזיה למרות שהוא תקין(עובד בשאר הטלויזיות בבית וחזר ממעבדה כשאמרו שהוא תקין) הכבל HDMI גם כן טוב כי עובד בטלויזיות אחרות.
ניסנו להחליף שיטת שידור-ניסינו לעדכן הגדרות מחדש כלום לא עוזר!!
הטלויזיה הינה panassonic פלזמה
ראיתי הרבה שאלות זהות אך אין תשובה!!
האם למישהו יש תשובה? זה ממש מתסכל
- HagitCohen
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: Hagit Cohen
בהמשך לשאלתי הxbox עבד בטלויזיה הזו כשנה טרם התקלה