בשביל XBOX360 , מה עדיף , פלאזמה או LCD ? (מדובר על 40"
בעקרון פלאזמה עדיפה בגלל זמן התגובה, אבל זה רק אם הרזולוציה שלה היא 720P או 1080i. אני לא יודע אם יש פלאזמות בגודל 42-37 אינץ' ברזולוציות האלה בארץ (או לפחות לא בתקציב הזה) אבל לLCD יש 720P ו768P (קצת יותר גבוה וזה מקסימום יעלה טיפה את הרזולוציה, לא פגיעה גדולה באיכות אם אפשר לאמר).
אם תמצא מסך LCD עם זמן תגובה של 8 ומטה אז זה יהיה פתרון טוב. לגבי מסכים ספציפים אחרים יצטרכו לעזור לך אבל תמיד אתה יכול לבדוק בזאפ מפרטים ואז לחפש את המסך ולראות איך איכות התמונה שלו .
אם תמצא מסך LCD עם זמן תגובה של 8 ומטה אז זה יהיה פתרון טוב. לגבי מסכים ספציפים אחרים יצטרכו לעזור לך אבל תמיד אתה יכול לבדוק בזאפ מפרטים ואז לחפש את המסך ולראות איך איכות התמונה שלו .
ללא ספק lcd!
קודם כל זה זול יותר ורוב הlcd שתראה היום הם עם רזולוציה של 1336x768 - מה שאומר
שהוא תומך בhd ומשחקים יהיו ברזולוציה של 720p או שיעשה downscale מתוך 1080iלרזולוציה המתאימה למסך...
ויוצג על 1336x768 (או כמה שהוא יתאים אותו).
בגדול אתה תראה את כל\מרבית הפרטים ברזולוציה הזאת, ויש לך מעט מדרגות סביב עצמים ודמויות.
בשונה ממחשב שבו מופעל פילטר (aa (antialiasing, מה שמופעל בתור פילטר בקונסולה הזאת
היא רזולוצית המסך.
חוץ מזה אפשר להסתדר עם זמן התגובה, זה האלטרנטיבה העדיפה במקרה הזה.
חוץ מזה בהשוואה לפלאזמה בlcd לא יווצר לך צריבה בהתחשב בכך שבמרבית המשחקים יש תפריטים סטטים בתחתית המסך
שעם הזמן יצרבו לך במידה ותקנה פלאזמה, אבל זה לא בא בחשבון בשל המחיר (הכוונה מרבית הפלאזמות שהם hd ready יקרים)
קודם כל זה זול יותר ורוב הlcd שתראה היום הם עם רזולוציה של 1336x768 - מה שאומר
שהוא תומך בhd ומשחקים יהיו ברזולוציה של 720p או שיעשה downscale מתוך 1080iלרזולוציה המתאימה למסך...
ויוצג על 1336x768 (או כמה שהוא יתאים אותו).
בגדול אתה תראה את כל\מרבית הפרטים ברזולוציה הזאת, ויש לך מעט מדרגות סביב עצמים ודמויות.
בשונה ממחשב שבו מופעל פילטר (aa (antialiasing, מה שמופעל בתור פילטר בקונסולה הזאת
היא רזולוצית המסך.
חוץ מזה אפשר להסתדר עם זמן התגובה, זה האלטרנטיבה העדיפה במקרה הזה.
חוץ מזה בהשוואה לפלאזמה בlcd לא יווצר לך צריבה בהתחשב בכך שבמרבית המשחקים יש תפריטים סטטים בתחתית המסך
שעם הזמן יצרבו לך במידה ותקנה פלאזמה, אבל זה לא בא בחשבון בשל המחיר (הכוונה מרבית הפלאזמות שהם hd ready יקרים)
תודה על התגובות , הבנתי שהפלאזמות החדשות באות בטכנולוגיה שלא נצרבת (משהו לגבי זה שהיפקסלים זזים מהר בינהם או משהו כזה...)
ולגבי LCD , האם סרטים מהירים או משחקים לא יראו לי שובלים של תנועה או מריחות לבנות וכו' ?
ולגבי מותגים , יש משהו מומלץ ?
כמו כן , יש כאן מישהו שיכול מניסיון להגיד איך עובד מסך LCD עם קונסוליות משחק ?
תודה.
ולגבי LCD , האם סרטים מהירים או משחקים לא יראו לי שובלים של תנועה או מריחות לבנות וכו' ?
ולגבי מותגים , יש משהו מומלץ ?
כמו כן , יש כאן מישהו שיכול מניסיון להגיד איך עובד מסך LCD עם קונסוליות משחק ?
תודה.
אממ אין עדיין משהו שפשוט עוצר ומפסיק את כל עניין הצריבות, יש דברים שמאיטים
ועוזרים שהמסך לא יצרב מהר מתמונה סטטית כמו לוגו.
אבל זה רק עוזר שהוא לא יצרב מהר יותר, אבל אם תשחק עם פלאזמה נגיד משחק כמו pop או splinter cell ובתחתית המסך יש תפריטים עם נתונים וכל זה שהם תקועים שם לאורך כל המשחק על המסך, עם הזמן הוא יצרב לך על המסך, ובמקום לראות משהו תראה כתם שחור או לאט לאט תראה ספציפית את אותם אזורים כאשר הם מפיקים פחות אור.
אגב אפילו אם תרצה פלאזמה עבור xbox360 זו בחירה לא טובה,
מכוון שהתקציב שלך הוא 12 אלף ומה שתצליח להשיג ב12 אלף זה פלאזמה
עם רזולוציה של 853x480.
כך שהמון פרטים לא יראו המון מדרגות יהיו לך על דמויות ועל עצמים.
בקיצור הבחירה הכי רציונלית ועדיפה היא כרגע בתקציב הזה, זה lcd.
בנוגע לשאר הדברים אני לא כל כך יודע...
ועוזרים שהמסך לא יצרב מהר מתמונה סטטית כמו לוגו.
אבל זה רק עוזר שהוא לא יצרב מהר יותר, אבל אם תשחק עם פלאזמה נגיד משחק כמו pop או splinter cell ובתחתית המסך יש תפריטים עם נתונים וכל זה שהם תקועים שם לאורך כל המשחק על המסך, עם הזמן הוא יצרב לך על המסך, ובמקום לראות משהו תראה כתם שחור או לאט לאט תראה ספציפית את אותם אזורים כאשר הם מפיקים פחות אור.
אגב אפילו אם תרצה פלאזמה עבור xbox360 זו בחירה לא טובה,
מכוון שהתקציב שלך הוא 12 אלף ומה שתצליח להשיג ב12 אלף זה פלאזמה
עם רזולוציה של 853x480.
כך שהמון פרטים לא יראו המון מדרגות יהיו לך על דמויות ועל עצמים.
בקיצור הבחירה הכי רציונלית ועדיפה היא כרגע בתקציב הזה, זה lcd.
בנוגע לשאר הדברים אני לא כל כך יודע...
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מניסיון על ה LCD שלי (LG אמנם 32 אינץ', קטנה ממה שאתה מחפש), אני יכול להעיד שבחיבור למחשב למשחקים ב DVI התמונה נראית פשוט אדיר. חדה לחלוטין, צבע וקונטרסט מעולים, אין מריחות ולא נעליים. למעשה, התמונה יותר טובה מאשר על מסך העבודה שלי שמחובר במקביל, שנועד לגיימינג (סמסונג 930B).
ל XBOX 360 יש חיבור DVI או HDMI, אז המצב אמור להיות זהה.
ל XBOX 360 יש חיבור DVI או HDMI, אז המצב אמור להיות זהה.
ככל הידוע כרגע אין ל 360 חיבור HDMI או DVI.
ככל הידוע כרגע אין ל 360 חיבור HDMI או DVI.
יכול להיות שהם יוסיפו כאשר יתחילו לשווק את ה- HD-DVD עבור ה XBOX 360.
--מור
יכול להיות שהם יוסיפו כאשר יתחילו לשווק את ה- HD-DVD עבור ה XBOX 360.
--מור