פעם ראשונה שקונה טלויזיה לבד - אשמח לקצת עזרה
הדגם ששמת עליו את עיניי הוא ה-Toshiba 37XV733
יש לי כמה שאלות שבחנויות השונות לא הצליחו לענות לי עליהם:
1. מאוד חשוב לי שהטלויזיה תדע לקרוא כתוביות בעברית - לא הצלחתי למצוא איזכור לשום דבר כזה באף מקום
2. הממיר המובנה של ה- DTT - האם הוא עובד טוב? מישהו משתמש בזה? יודע אם זה מראה את לוח השידורים בעברית?
אשמח לתשובות על שתי שאלות אלה ואז נתקדם משם,
תודה רבה,
עמיחי
יש לי כמה שאלות שבחנויות השונות לא הצליחו לענות לי עליהם:
1. מאוד חשוב לי שהטלויזיה תדע לקרוא כתוביות בעברית - לא הצלחתי למצוא איזכור לשום דבר כזה באף מקום
2. הממיר המובנה של ה- DTT - האם הוא עובד טוב? מישהו משתמש בזה? יודע אם זה מראה את לוח השידורים בעברית?
אשמח לתשובות על שתי שאלות אלה ואז נתקדם משם,
תודה רבה,
עמיחי
היי opv,
השאלות האלה רלוונטיות למי שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו
אני יודע בדיוק איזה טלויזיה אני רוצה... Toshiba 37XV733
אין לי לא הוט ולא יס... אני צופה כמעט לחלוטין בסדרות שאני מוריד.
השאלה שלי היא האם הטלויזיה שאני יודע שלא תומכת בעברית תדע להציג את הסרטים מהמחשב עם הכתוביות בעברית.
כי היא לא מעתיקה את הקבצים אליה - אלה עושה סטרימינג ישירות מהמחשב לפי הבנתי.
השאלה אם יש מישהו שיש לו טלויזיה עם תמיכה ב-wireless שיודע אם זה עובד ואם זה עובד טוב? ומציג את הכתוביות בעברית....
השאלות האלה רלוונטיות למי שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו
אני יודע בדיוק איזה טלויזיה אני רוצה... Toshiba 37XV733
אין לי לא הוט ולא יס... אני צופה כמעט לחלוטין בסדרות שאני מוריד.
השאלה שלי היא האם הטלויזיה שאני יודע שלא תומכת בעברית תדע להציג את הסרטים מהמחשב עם הכתוביות בעברית.
כי היא לא מעתיקה את הקבצים אליה - אלה עושה סטרימינג ישירות מהמחשב לפי הבנתי.
השאלה אם יש מישהו שיש לו טלויזיה עם תמיכה ב-wireless שיודע אם זה עובד ואם זה עובד טוב? ומציג את הכתוביות בעברית....
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
בלי לזלזל לרגע,
לה בחרת דווקא בטלויזיה הזאת מול מה השוות?
ואם בכ"ז אתה נעול על הדגם הנ"ל, אני מציע לך לערוך את הכותרת למשהו כמו "Toshiba 37XV733, מספר שאלות, מי מכיר?"
לה בחרת דווקא בטלויזיה הזאת מול מה השוות?
ואם בכ"ז אתה נעול על הדגם הנ"ל, אני מציע לך לערוך את הכותרת למשהו כמו "Toshiba 37XV733, מספר שאלות, מי מכיר?"
No place like home.......... Theater
OPV - אני לא נעול במאה אחוז על הטלויזיה הזו - לשם כך אני אענה על השאלות שלך (ולא אשנה את הכותרת
):
1. המחיר לא יהיה יותר מ-3000 ש"ח
2. תמיכה מלאה ב-wireless כדי שאני אוכל לראות קבצים ישירות מהמחשב בלי לחבר מחשב ישירות לטלויזיה (הם בחדרים שונים בבית)
3. תמיכה בכתוביות בעברית
4. תמיכה בכל פורמטי הקבצים הקיימים
Alex28 - ניסיתי את התמיכה של ניופאן והתשובות שקיבלתי לא היו טובות כי חזרתי לחנות והוא אמר לי דברים אחרים (שנשמעו הרבה יותר הגיוניים ממה שניופאן אמרו)... לכן אני מחפש מישהו שיש לו מושג לגבי זה ויש לו טלויזיה דומה ואין לו אינטרס
1. המחיר לא יהיה יותר מ-3000 ש"ח
2. תמיכה מלאה ב-wireless כדי שאני אוכל לראות קבצים ישירות מהמחשב בלי לחבר מחשב ישירות לטלויזיה (הם בחדרים שונים בבית)
3. תמיכה בכתוביות בעברית
4. תמיכה בכל פורמטי הקבצים הקיימים
Alex28 - ניסיתי את התמיכה של ניופאן והתשובות שקיבלתי לא היו טובות כי חזרתי לחנות והוא אמר לי דברים אחרים (שנשמעו הרבה יותר הגיוניים ממה שניופאן אמרו)... לכן אני מחפש מישהו שיש לו מושג לגבי זה ויש לו טלויזיה דומה ואין לו אינטרס
- opv
- חבר מביא חבר

1) טוב, אבל מה מרחק הצפיה?
2) בעיתי לא רק לנגן בתוך מסך אלא גם לסטרימר יעודי.המלצתי, רד מהדרישה הזאת.
3) ו4) סטרימרים בתוך מסך הם בעיתיים. המוצלחים ביותר הם של סמסונג וגם הם לא מושלמים.
ההמלצה שלי, הפרד את הקניה שלך ל1)מסך 2)סטרימר עם קישוריות.
וכמו תמיד, תשתדל להגדיל תקציב
2) בעיתי לא רק לנגן בתוך מסך אלא גם לסטרימר יעודי.המלצתי, רד מהדרישה הזאת.
3) ו4) סטרימרים בתוך מסך הם בעיתיים. המוצלחים ביותר הם של סמסונג וגם הם לא מושלמים.
ההמלצה שלי, הפרד את הקניה שלך ל1)מסך 2)סטרימר עם קישוריות.
וכמו תמיד, תשתדל להגדיל תקציב
OPV - אני אסתכן בלהישמע Noob לחלוטין אבל מה זה משנה מרחק הצפייה?
אבל זה לא סטרימר - בסטרימר הוא מעתיק את הקובץ לכונן של הסטרימר ומנגן תוך כדי ואז זה תלוי במהירות הכתיבה\קריאה של ההרד דיסק וגם במהירות העברת המידע. בטלויזיה זה סטרימינג כמו ש-Youtube עושה - זה שינוי משמעותי - כי הטלויזיה לא מעתיקה וצריכה לכתוב\לקרוא את הקובץ - היא משדרת את מה שהיא קולטת מיד - אם מהירות ההעברה היא איטית אז יהיו קטעים שיתקעו.
אני לא יכול להגדיל את התקציב לצערי
בכל מקרה להפריד את הקנייה לא משתלם לי - עדיף לי אז לא לקנות טלויזיה ולחכות לממיר החדש של אנונה.
אבל זה לא סטרימר - בסטרימר הוא מעתיק את הקובץ לכונן של הסטרימר ומנגן תוך כדי ואז זה תלוי במהירות הכתיבה\קריאה של ההרד דיסק וגם במהירות העברת המידע. בטלויזיה זה סטרימינג כמו ש-Youtube עושה - זה שינוי משמעותי - כי הטלויזיה לא מעתיקה וצריכה לכתוב\לקרוא את הקובץ - היא משדרת את מה שהיא קולטת מיד - אם מהירות ההעברה היא איטית אז יהיו קטעים שיתקעו.
אני לא יכול להגדיל את התקציב לצערי
- opv
- חבר מביא חבר

מרחק הצפיה הוא קריטי מאוד.
אם תגיד לי שאתה צופה מ5 מטר, אז אומר לך שבחירת דגם 37" היא לא רלוונטית ממרחק כזה לדעתי והייתי ממליץ למצוא איזו פלזמה HDR הכי גדולה נכנסת בתקציב.
כתבת ניגון של קבצים מהמחשב, כאן יש שתי אפשרויות:
1) הזרמה, כלומר שימוש בסטרימר חיצוני או פנימי.
2) העברת וידאו פרוס אלחוטית, הרבה יותר מסובך הרבה יותר יקר.
אם תגיד לי שאתה צופה מ5 מטר, אז אומר לך שבחירת דגם 37" היא לא רלוונטית ממרחק כזה לדעתי והייתי ממליץ למצוא איזו פלזמה HDR הכי גדולה נכנסת בתקציב.
כתבת ניגון של קבצים מהמחשב, כאן יש שתי אפשרויות:
1) הזרמה, כלומר שימוש בסטרימר חיצוני או פנימי.
2) העברת וידאו פרוס אלחוטית, הרבה יותר מסובך הרבה יותר יקר.
- opv
- חבר מביא חבר

לאיזה פיצ'ר בטושיבה אתה בדיוק מתכוון?
http://bebefore.com/toshiba-37xv733/specifications.html
http://bebefore.com/toshiba-37xv733/specifications.html
- opv
- חבר מביא חבר

הCRT גונב לך מטר מרחק צפיה בגלל העובי שלו. בנוסף לכך CRT מרצד ולא תומך בHD, כך שההמלצות לגבי מרחק צפיה וגודל שונות לגמרי.marmamic כתב:עכשיו יש לי 29 אינץ' CRT מלפני 15 שנה וזה ממש מספיק לי... לא צריך יותר גדול......
הלינק שהסתכלת עליו לא מציג את זה - הפיטצ'ר זה -wireless... תסתכל כאן:
http://eu.consumer.toshiba.eu/en/products/tv/37XV733
אתה יכול לראות ב-specification שהיא תומכת ב-wireless dongle
לגבי הגודל - יש לנו בעבודה 37 אינץ' וזה בהחלט מספיק לי - 50 זה ענק ויקר מאוד... מיותר בעיניי.
לגבי סטרימרים משומשים -זו אופציה אבל אני בכל זאת אעדיף לשלם עוד 300 או 400 ש"ח בשביל הממיר של אנונה שהוא גם סטרימר וגם תומך עידן+
http://eu.consumer.toshiba.eu/en/products/tv/37XV733
אתה יכול לראות ב-specification שהיא תומכת ב-wireless dongle
לגבי הגודל - יש לנו בעבודה 37 אינץ' וזה בהחלט מספיק לי - 50 זה ענק ויקר מאוד... מיותר בעיניי.
לגבי סטרימרים משומשים -זו אופציה אבל אני בכל זאת אעדיף לשלם עוד 300 או 400 ש"ח בשביל הממיר של אנונה שהוא גם סטרימר וגם תומך עידן+