LG 60 pz550 מול panasonic 58 V10
אני במהלכה של החלטה על קנייה של מסך גדול לסלון (מרחק צפייה של כ5 מטר).
הפנסוניק הוא מיד שנייה אבל עדיין באחריות (עוד כ4 שנים), הLG חדשה.
הבדל של 2 אינצ' בגודל והLG גם תומכת 3D.
מה כדאי יותר?
נ.ב ראיתי את שני המסכים והשתקפויות לא מפריעות לי.
נ.ב.2 הבנתי שבפנסוניק יש בעייה של שחורים לאחר תקופה של כשנה - האם זה נכון?
הפנסוניק הוא מיד שנייה אבל עדיין באחריות (עוד כ4 שנים), הLG חדשה.
הבדל של 2 אינצ' בגודל והLG גם תומכת 3D.
מה כדאי יותר?
נ.ב ראיתי את שני המסכים והשתקפויות לא מפריעות לי.
נ.ב.2 הבנתי שבפנסוניק יש בעייה של שחורים לאחר תקופה של כשנה - האם זה נכון?
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
כבעליו של 58V10 במשך של כחצי שנה אני חייב לומר שהמסך פשוט מעולה.
לגבי ההתלבטות שלך - מכיוון שאתה משווה יד2 מול חדש כדאי מאוד שתציין מחירים כי על פי הטיעונים שאתה מציג (2 אינצ' + 3D + "בעייה של שחורים") אתה כנראה נוטה לכיוון ה-LG - אולי אתה רק רוצה לקבל חיזוק? לא ברור...
לגבי ההתלבטות שלך - מכיוון שאתה משווה יד2 מול חדש כדאי מאוד שתציין מחירים כי על פי הטיעונים שאתה מציג (2 אינצ' + 3D + "בעייה של שחורים") אתה כנראה נוטה לכיוון ה-LG - אולי אתה רק רוצה לקבל חיזוק? לא ברור...
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אני מאוד אוהב את ה V10 ....מסך מעולה (חוץ מנושא ההשתקפויות).
אבל...הזמן עושה את שלו והיום באותו מחיר, אני לא הייתי חושב פעמיים והולך על הpz550 60 של LG.
-יתרון בעיצוב (+עובי מסך)
-יתרון ביד ראשונה חדש מול מסך יד2 משומש
-יתרון בגודל
-יתרון בתלת מימד
זה מספיק בשביל לקבל החלטה.
אבל...הזמן עושה את שלו והיום באותו מחיר, אני לא הייתי חושב פעמיים והולך על הpz550 60 של LG.
-יתרון בעיצוב (+עובי מסך)
-יתרון ביד ראשונה חדש מול מסך יד2 משומש
-יתרון בגודל
-יתרון בתלת מימד
זה מספיק בשביל לקבל החלטה.
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אחרי שעזרתי להוריי לרכוש את ה v10 אני יכול לומר לך שהמסך מדהים. יחד עם זאת, אני מעריך שאם הייתי יודע שהטלוויזיה של lg תעלה במחיר שנע סביב ה 10k לא הייתי חושב פעמיים ואומר להוריי לרכוש אותו- 3d, גדול יותר, דגם חדש בשוק..
שיהיה בהצלחה !
שיהיה בהצלחה !
לפי דעתי האחריות שנותרה למסך הפנסוניק שאתה שוקל לרכוש היא אחריות של 4 שנים אבל אחריות לא מלאה.
אם זה האחריות הישנה של פנסוניק אז זה האחריות של ה1+4, שנה אחריות מלאה ועוד 4 שנות אחריות לא מלאה לעומת 5 שנים מלאות היום.
אם זה האחריות הישנה של פנסוניק אז זה האחריות של ה1+4, שנה אחריות מלאה ועוד 4 שנות אחריות לא מלאה לעומת 5 שנים מלאות היום.
אני לא מבין למה אין נהירה המונית לכיוון ה 60PZ550 - או לגדלים הקטנים יותר.
המסך הזה פשוט שבר את השוק !!! בכ 10.5 אלף יש לך מסך מתקדם ענקי .
ובכלל אני לא מבין למה השתקפויות הם עדין נושא בכלל
האם קיים בכלל מסך מודרני\חדיש ללא השתקפויות ?
גם מסך V20 עם חלון ממול משתקף - אני יודע יש לי אחד כזה .
גם מסך V20 עם חלון ממול משתקף - אני יודע יש לי אחד כזה .
ישנה נהירה המונית ועוד איך !viper כתב:אני לא מבין למה אין נהירה המונית לכיוון ה 60PZ550 - או לגדלים הקטנים יותר.
גם מסך V20 עם חלון ממול משתקף - אני יודע יש לי אחד כזה ....
המלאי אצל היבואן חוסל לחלוטין כבר בפעם השניה (אם אני לא טועה השיווק החל לפני כ3 חודשים)
הסיבה שפה המסך לא פופלרי היא שחברי הפורום הנאורים יותר לא אוהבים LG ומעדיפים לשלם 20K + על סמסונג
כל אחד ומה שטוב לו
אלון,
אני לא נאור כמו שאר החברים שספאזז התייחס אליהם באתר....
אבל אולי תעשה גוגל על הדגמים, תקרא התרשמויות של אנשים מכל העולם שיש להם את אחד מהמסכים ותנסה לגבש דעה...
אני לא בעד מסך מיד שניה כי אין לי מושג איך לבדוק שהוא תקין ואין לי את הזמן להשקיע בלמידה, אבל אני עברתי ממסך LG שהיה בזמנו הטוב ביותר לפאנסוניק (ה50") ואני היום יודע שLG לא ייכנס אליי...
אם ראית את שניהם ואתה אדיש בינהם, אז קח את הLG ותהנה...
אני לא נאור כמו שאר החברים שספאזז התייחס אליהם באתר....
אבל אולי תעשה גוגל על הדגמים, תקרא התרשמויות של אנשים מכל העולם שיש להם את אחד מהמסכים ותנסה לגבש דעה...
אני לא בעד מסך מיד שניה כי אין לי מושג איך לבדוק שהוא תקין ואין לי את הזמן להשקיע בלמידה, אבל אני עברתי ממסך LG שהיה בזמנו הטוב ביותר לפאנסוניק (ה50") ואני היום יודע שLG לא ייכנס אליי...
אם ראית את שניהם ואתה אדיש בינהם, אז קח את הLG ותהנה...
גיא, אני ואתה ודי!
תודה למגיבים
היי,
תודה לכל המגיבים.
לאחר התלבטויות רכשתי לפני שבועיים את הLG.
אני חייב להגיד שאני ממש מרוצה מהבחירה. אף לא הגדרתי את עצמי כוידאופיל והייתה לי פנסוניק לפני כן,
ואני ממש נהנה מהתמונה שאני רואה.
לגבי השתקפויות - לא מפריע לי כלל - 95% מהצפייה היא בערב. ה5% הנותרים גם לא כזה אקוטי.
2 המינוסים היחידים עד כה הם - בעייה בסטרים של וידאו מאיכות נמוכה מהאקסרימר (הבעיה באקסטרימר) אבל זה לא כזה נורא כי בכל מקרה לא כדאי לראות וידאו מאיכות נמוכה בגודל כזה של מסך.
בעיה שנייה ששמתי לב היא תופעה של GHOSTING אז השתמשתי בWHITEWASH וCOLORWASH וזה הסיר אותה וכעת אני מקפיד לא להשאיר תמונה קבועה. הבנתי שזה תופעה מוכרת במסכים של LG ב200-300 שעות הראשונות.
מי שמחפש מסך גדול, ולא שייך למחנה PANASONIC-SAMSUNG או מגדיר את עצמו וידאופיל, לא יתאכזב לעניות דעתי.
תודה לכל המגיבים.
לאחר התלבטויות רכשתי לפני שבועיים את הLG.
אני חייב להגיד שאני ממש מרוצה מהבחירה. אף לא הגדרתי את עצמי כוידאופיל והייתה לי פנסוניק לפני כן,
ואני ממש נהנה מהתמונה שאני רואה.
לגבי השתקפויות - לא מפריע לי כלל - 95% מהצפייה היא בערב. ה5% הנותרים גם לא כזה אקוטי.
2 המינוסים היחידים עד כה הם - בעייה בסטרים של וידאו מאיכות נמוכה מהאקסרימר (הבעיה באקסטרימר) אבל זה לא כזה נורא כי בכל מקרה לא כדאי לראות וידאו מאיכות נמוכה בגודל כזה של מסך.
בעיה שנייה ששמתי לב היא תופעה של GHOSTING אז השתמשתי בWHITEWASH וCOLORWASH וזה הסיר אותה וכעת אני מקפיד לא להשאיר תמונה קבועה. הבנתי שזה תופעה מוכרת במסכים של LG ב200-300 שעות הראשונות.
מי שמחפש מסך גדול, ולא שייך למחנה PANASONIC-SAMSUNG או מגדיר את עצמו וידאופיל, לא יתאכזב לעניות דעתי.