מחפש הוראות שימוש לתוכנת ה- GetHOTEPG מהאתר...

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
theagc פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,

אני מבקש הסבר לגבי שילוב קבצי GetHOTEPG בתוכנת SegaTv.

ההפעלה של ה- GetHOTEPG היא די פשוטה, הרצת ה- GetHOTEPG.bat והוא שופך לך עשרות קבצי xml לתוך ספריית ה- cache שלו.
הקבצים עצמם מפורטים בצורה נאה והפירוט הוא לשלושת הימים הקרובים (מה שאומר שאני צריך להריץ אותו מה- scheduler כל שלושה ימים).
אבל איך אני כעת מייבא את כל הנתונים הללו לתוך SageTV?

תודה מראש,

TheAGC

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

למרות שהתוכנה נותנת 3 ימים קדימה, זה לא אומר שאפשר להריץ כל 3 ימים...
כל הרעיון בתוכנת PVR חכמה הוא שהיא תנהל את ההקלטות, היא תפתור קונפליקטים בהקלטות אוטומטית והיא תדע עתידית מה יש להקליט ומתי.
המצב האופטימלי הוא לפחות 8 ימים מראש - כך שהתוכנה יודעת מה ישודר שבוע הבא, האם הפרט הוא שידור חוזר או פרק חדש וכך תוכל לדחות הקלטות אוטומטית כדי למנוע קונפליקטים.

אם תריץ את עדכון ה-EPG בכל 3 ימים, לאחר יומיים יהיה לך רק יום אחד של EPG - דבר מאד לא רצוי...
לכן מריצים עדכון בכל יום, בשעה קבועה ולתוכנת ה-PVR תמיד יהיה 3 ימים מראש - במקרה הזה - או שבוע מראש, לרוב, בתוכנות EPG אחרות - כמו TVXB.

ישנם מדריכים והסברים לגבי הקונפיגורציה הנדרשת - כולל תוכנה חדשה XMLTVIMPORTER שעושה את העבודה בצורה אוטומטית.
עשה חיפוש בפורום...
נסה את הלינק הבא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=13117

אורן.

leo212
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 477
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #3 

theagc כתב:שלום רב,

אני מבקש הסבר לגבי שילוב קבצי GetHOTEPG בתוכנת SegaTv.

ההפעלה של ה- GetHOTEPG היא די פשוטה, הרצת ה- GetHOTEPG.bat והוא שופך לך עשרות קבצי xml לתוך ספריית ה- cache שלו.
הקבצים עצמם מפורטים בצורה נאה והפירוט הוא לשלושת הימים הקרובים (מה שאומר שאני צריך להריץ אותו מה- scheduler כל שלושה ימים).
אבל איך אני כעת מייבא את כל הנתונים הללו לתוך SageTV?

תודה מראש,

TheAGC
...
לפעמים ניתן להשיג גם 6-7 ימים מראש, תלוי בעדכונים של האתר של הוט.
אבל מומלץ להריץ בכל יום (זה לוקח בסה"כ שעה-שעתיים) ולא פעם בשלושה ימים בכדי שתמיד יהיה לך 5-6 ימים קדימה ותוכל לתזמן הקלטות.
את קבצי הcache מומלץ מאוד למחוק פעם בכמה ימים מאחר והוט משתמשים באותם הקודים למופעים שונים של תוכניות שונות ואז התוכנה "חושבת" שהתכנית כבר נמצאת אצלך בcache ולא מורידה אותו למרות שבעצם זו תכנית אחרת.
אם אתה צריך עזרה אל תתבייש לפנות אלי בפרטי, אשמח לעזור.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”