מחפש לקנות סט כלי עבודה
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
מה אתה צריך בדיוק?
אני נגד הסטים האלה של 99ש"ח שאתה מקבל בהם מיליון מברגים, מפתחות, פליירים, מקדחה ועוד מלא דברים קטנים, הם לא שווים כלום.
חנות מקצועית וזולה יש באור יהודה, צלח.
שאני נכנס לשם אני כמו בילד בחנות צעצועים
אני נגד הסטים האלה של 99ש"ח שאתה מקבל בהם מיליון מברגים, מפתחות, פליירים, מקדחה ועוד מלא דברים קטנים, הם לא שווים כלום.
חנות מקצועית וזולה יש באור יהודה, צלח.
שאני נכנס לשם אני כמו בילד בחנות צעצועים
שחר
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
השאלה כללית מדי.
אם אתה רוצה להרכיב לעצמך סט כלים בסיסי, הגישה הטובה יותר היא לקנות בהדרגה - להתחיל מהבסיס, ולאט לאט לצבור (כשאתה מגלה שאתה צריך עוד משהו, קנה אותו).
מבחינתי, כבסיס לפחות, צריך:
כלים קבועים
==========
1. מברגים ישרים ופיליפס, לפחות 2 בגדלים בינוניים ועוד סט של "מברגי שענים" (מברגים דקים יותר, מתאימים לעבודות עדינות).
2. פלייר פטנט - "ג'בקה".
3. מפתח שוודי / צינורות.
4. פטיש.
5. סכין יפנית טובה (גוף מתכתי, להבים קצרים הניתנים להחלפה ולא הסכינים עם הלהב שצריך לשבור).
6. פלס (הכולל גם חלונית תצוגה בצידו העליון).
7. חותך כבלים ("קאטר").
8. סרט מדידה מתכתי ("מטר").
כלים חשמליים
===========
1. מקדחה בעלת אופציה לעבודה רוטטת (מקביל לעבודת "פטישון", רק בקטנה. יעיל מאוד לקידוח בבטון) + סט מקדחים טוב (עץ, מתכת, בטון). אני בעד חוטית ולא נטענת, מספיק לשימוש ביתי ואין צורך לדאוג האם הסוללה טעונה.
2. אופציונלי - מקדחה נטענת אלחוטית קטנה לעבודות כגון הרכבת ריהוט איקאה ודומיו (אם רוכשים, חובה סוללת ניקל מטאל או ליתיום ולא ניקל קדמיום).
חומרים מתכלים
============
1. סרט בידוד דביק ("איזולירבנד").
2. סרט טפלון (משמש לאיטום הברגות בצנרת).
3. דיבלים, ברגים, מסמרים - בכמה גדלים ובכמות מספיקה ליום יום (אני ממליץ על רכישה של קופסת אחסון נוחה לציוד הזה).
4. מחבריח פלסטיק לקיבוע כבלים לקיר (כמו טבעת פלסטיק הצמודה למסמר) - תמיד טוב שיש.
מבחינת חברות, אני מאוד אוהב את הכלים של Stanley למרות שהם לא זולים. כלים חשמליים - תעשה חיפוש בפורום ,דובר פה בעבר כבר על דגמים וחברות מומלצות.
אם אתה רוצה להרכיב לעצמך סט כלים בסיסי, הגישה הטובה יותר היא לקנות בהדרגה - להתחיל מהבסיס, ולאט לאט לצבור (כשאתה מגלה שאתה צריך עוד משהו, קנה אותו).
מבחינתי, כבסיס לפחות, צריך:
כלים קבועים
==========
1. מברגים ישרים ופיליפס, לפחות 2 בגדלים בינוניים ועוד סט של "מברגי שענים" (מברגים דקים יותר, מתאימים לעבודות עדינות).
2. פלייר פטנט - "ג'בקה".
3. מפתח שוודי / צינורות.
4. פטיש.
5. סכין יפנית טובה (גוף מתכתי, להבים קצרים הניתנים להחלפה ולא הסכינים עם הלהב שצריך לשבור).
6. פלס (הכולל גם חלונית תצוגה בצידו העליון).
7. חותך כבלים ("קאטר").
8. סרט מדידה מתכתי ("מטר").
כלים חשמליים
===========
1. מקדחה בעלת אופציה לעבודה רוטטת (מקביל לעבודת "פטישון", רק בקטנה. יעיל מאוד לקידוח בבטון) + סט מקדחים טוב (עץ, מתכת, בטון). אני בעד חוטית ולא נטענת, מספיק לשימוש ביתי ואין צורך לדאוג האם הסוללה טעונה.
2. אופציונלי - מקדחה נטענת אלחוטית קטנה לעבודות כגון הרכבת ריהוט איקאה ודומיו (אם רוכשים, חובה סוללת ניקל מטאל או ליתיום ולא ניקל קדמיום).
חומרים מתכלים
============
1. סרט בידוד דביק ("איזולירבנד").
2. סרט טפלון (משמש לאיטום הברגות בצנרת).
3. דיבלים, ברגים, מסמרים - בכמה גדלים ובכמות מספיקה ליום יום (אני ממליץ על רכישה של קופסת אחסון נוחה לציוד הזה).
4. מחבריח פלסטיק לקיבוע כבלים לקיר (כמו טבעת פלסטיק הצמודה למסמר) - תמיד טוב שיש.
מבחינת חברות, אני מאוד אוהב את הכלים של Stanley למרות שהם לא זולים. כלים חשמליים - תעשה חיפוש בפורום ,דובר פה בעבר כבר על דגמים וחברות מומלצות.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
spacedude כתב:מה אתה צריך בדיוק?
...
הם דווקא שווים הרבה לחנויות שמוכרות אותם...
- ecoservice
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
[interest]נערך ע"י Uriler: הודעה פרסומית מעוסק בתחום[/interest]
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
לגבי מקדחות זה די ברור..או מקיטה או בוש..המקדחות של מקיטה יותר חזקות על הנייר מבחינת נתוני קידוח אבל בפועל לא יצא לי לבדוק..
כלי עבודה כמו שהזכירו לפני,STANLEY זו אחלה חברה..RIDGID מעולה עוד יותר אך המחירים בהתאם..
לדעתי כמו שאמרו כבר,אל תשקיע במכה..מה שאתה צריך,תקנה.
ככה תוכל לאגור כלים איכותיים ופחות תרגיש את ההוצאה על כלי מקצועי יותר כשאתה קונה פעם פה פעם שם ולא הכל בפעם אחת..
כלי עבודה כמו שהזכירו לפני,STANLEY זו אחלה חברה..RIDGID מעולה עוד יותר אך המחירים בהתאם..
לדעתי כמו שאמרו כבר,אל תשקיע במכה..מה שאתה צריך,תקנה.
ככה תוכל לאגור כלים איכותיים ופחות תרגיש את ההוצאה על כלי מקצועי יותר כשאתה קונה פעם פה פעם שם ולא הכל בפעם אחת..
- jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
עדיף בחו"ל...
כמו בהרבה הרבה מידי דברים,בחו"ל הרבה יותר זול...
אני פריק של מקיטה, בדיוק עכשיו המזנתי לדוד שלי מברגת אימפקט של מקיטה (לא נטענת,חוטית...הזמנתי מאנגליה בגלל המתח)בחצי מחיר מאשר בארץ
בארה"ב אפשר למצוא את הסט המשולב של מקיטה (מברגה אימפקט + מקדחה) לדוגמא
שעולה בארץ קרוב ל2000 ש"ח...
הבטריה נטענ ברבע שעה מה שדי מבטל את ההתקעות עם סוללה ריקה והמתנה כמו בעבר...
אני פריק של מקיטה, בדיוק עכשיו המזנתי לדוד שלי מברגת אימפקט של מקיטה (לא נטענת,חוטית...הזמנתי מאנגליה בגלל המתח)בחצי מחיר מאשר בארץ
בארה"ב אפשר למצוא את הסט המשולב של מקיטה (מברגה אימפקט + מקדחה) לדוגמא
שעולה בארץ קרוב ל2000 ש"ח...
הבטריה נטענ ברבע שעה מה שדי מבטל את ההתקעות עם סוללה ריקה והמתנה כמו בעבר...