Extreme Couponing - עונה 1
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
הרבה פעמים כשאנחנו הולכים לקניות, אנחנו מתמלאים בסיפוק כאשר הסכום הסופי לתשלום יורד לדוגמה מ- 500 ש"ח ל 480 ש"ח, אנחנו מרגישים ממש גאים שהצלחנו להשתמש בקופונים או לקנות מוצרים בהנחה.
בארה"ב נושא הקופונים מאוד חזק ותופס שם משמעות כמעט של דת. רשת Discovery מודעת לנושא והציגה סדרה בת 12 פרקים בה אנחנו מתוודאים מקרוב לאנשים אשר לקחו את חווית הקופונים ל Extreme. רק בשביל לתת כמה דוגמאות על הנושא, האנשים מגיעים לקופה עם חשבון של $1200 ויוצאים לאחר ששילמו $10 בלבד. בפרק שצפיתי בו אתמול, התקבל חשבון ראשוני של $550. לאחר מימוש הקופונים, שולם רק $3 בלבד.
הפרקים דומים למדי ובכל פרק אנחנו מתלווים לשני אנשים שונים והחוויות שלהם. כמובן שבכל פרק אנחנו מקבלים גם הצצה למחסן שהאנשים מחזיקים בבית עבור כל המוצרים שלהם. רק במחסן הזה אנשים רגילים יכולים לעשות קניות...
ברוכים הבאים לעולם של כפל מבצעים, מוצרים בחינם ומוצרים שהסופר משלם לכם בשביל לקחת.
בארה"ב נושא הקופונים מאוד חזק ותופס שם משמעות כמעט של דת. רשת Discovery מודעת לנושא והציגה סדרה בת 12 פרקים בה אנחנו מתוודאים מקרוב לאנשים אשר לקחו את חווית הקופונים ל Extreme. רק בשביל לתת כמה דוגמאות על הנושא, האנשים מגיעים לקופה עם חשבון של $1200 ויוצאים לאחר ששילמו $10 בלבד. בפרק שצפיתי בו אתמול, התקבל חשבון ראשוני של $550. לאחר מימוש הקופונים, שולם רק $3 בלבד.
הפרקים דומים למדי ובכל פרק אנחנו מתלווים לשני אנשים שונים והחוויות שלהם. כמובן שבכל פרק אנחנו מקבלים גם הצצה למחסן שהאנשים מחזיקים בבית עבור כל המוצרים שלהם. רק במחסן הזה אנשים רגילים יכולים לעשות קניות...
ברוכים הבאים לעולם של כפל מבצעים, מוצרים בחינם ומוצרים שהסופר משלם לכם בשביל לקחת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
בשביל זה הכלכלה של אמריקה נראית ככה, או לפחות חלק מהסיבה.oferlaor כתב:אלוהים ישמור...
איך היצרנים מרוויחים משהו מהחברה האלה?...
הם קונים בלי הבחנה ובסוף האזרחים נתקעים עם חובות וכיס ריק ועם סחורה שהם לא צריכים.
היצרן מרוויח כי החנויות קונות ממנו. בסופו של דבר הלקוח הסופי קונה גם דברים אחרים בלי קופונים אז החנות גם מרוויחה משהו. לפחות בתיאוריה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

mulder,
האנשים אשר מוצגים בסדרה יוצאים בסופו של דבר עם בין 90% הנחה ל-101% (כן, החנות נותנת להם את הרכישה בחינם עם זיכוי לרכישה הבאה). מה שאמרת נכון עבור הרבה אנשים, אבל אני חושב שהנקודה ש- oferlaor מנסה להגיד זה למה הנושא של שימוש לרעה בקופונים לא נחסם.
האנשים אשר מוצגים בסדרה יוצאים בסופו של דבר עם בין 90% הנחה ל-101% (כן, החנות נותנת להם את הרכישה בחינם עם זיכוי לרכישה הבאה). מה שאמרת נכון עבור הרבה אנשים, אבל אני חושב שהנקודה ש- oferlaor מנסה להגיד זה למה הנושא של שימוש לרעה בקופונים לא נחסם.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

truejoker,
השאלה כי למה בכלל לתת לאנשים זכות שימוש לרעה בקופונים (בפרק אחד השתמשו ב-300 קופונים ברכישה אחת), הרי אפשר בקלות להגביל קופון אחד למוצר אחד עבור קונה. אולי הסיבה כי כולם מאפשרים זאת? ייתכן.
השאלה כי למה בכלל לתת לאנשים זכות שימוש לרעה בקופונים (בפרק אחד השתמשו ב-300 קופונים ברכישה אחת), הרי אפשר בקלות להגביל קופון אחד למוצר אחד עבור קונה. אולי הסיבה כי כולם מאפשרים זאת? ייתכן.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
לא יודע, אולי בגלל זה השם של התכנית הוא "אקסטרים" , כי אולי זה לא כזה נפוץ.ziv_r כתב:mulder,
האנשים אשר מוצגים בסדרה יוצאים בסופו של דבר עם בין 90% הנחה ל-101% (כן, החנות נותנת להם את הרכישה בחינם עם זיכוי לרכישה הבאה). מה שאמרת נכון עבור הרבה אנשים, אבל אני חושב שהנקודה ש- oferlaor מנסה להגיד זה למה הנושא של שימוש לרעה בקופונים לא נחסם....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

mulder,
התגובה שלי כלפי ההודעה הקודמת שלך בה אתה מסביר למה החנויות בכל זאת מרוויחות, אני הסברתי למה גם עבור הלקוחות הללו הן לא.
התגובה שלי כלפי ההודעה הקודמת שלך בה אתה מסביר למה החנויות בכל זאת מרוויחות, אני הסברתי למה גם עבור הלקוחות הללו הן לא.