יש לי אוסף מרשים של סרטי בלוריי אבל סדרות כמעט ולא. אם למישהו יש אוסף סדרות באיכות בלוריי וירצה להעביר לי ובתמורה אעביר לו סרטים זה יעשה לי את היום. בעצם, את השנה
איזה תוכן יש לכם בסטרימר?
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
זה נראה לי לא המקום הנכון.. תקנו אותי אם אני טועהbigbos כתב:שלום...
יש לי אוסף מרשים של סרטי בלוריי אבל סדרות כמעט ולא. אם למישהו יש אוסף סדרות באיכות בלוריי וירצה להעביר לי ובתמורה אעביר לו סרטים זה יעשה לי את היום. בעצם, את השנה...
זה לא אתר לשיתוף תכנים... לא?
תודה על הפרח. אבל לא במקום לזלזל. ויש לי גם מה לענות לך. אני מתאפק כי לא רוצה להצית פה מלחמה.gechts כתב:זה נראה לי לא המקום הנכון.. תקנו אותי אם אני טועהbigbos כתב:שלום...
יש לי אוסף מרשים של סרטי בלוריי אבל סדרות כמעט ולא. אם למישהו יש אוסף סדרות באיכות בלוריי וירצה להעביר לי ובתמורה אעביר לו סרטים זה יעשה לי את היום. בעצם, את השנה...
זה לא אתר לשיתוף תכנים... לא?...
וקח בחזרה--->
הוא צודק. זה לא המקום לבקשות כאלה.bigbos כתב:תודה על הפרח. אבל לא במקום לזלזל. ויש לי גם מה לענות לך. אני מתאפק כי לא רוצה להצית פה מלחמה.gechts כתב:זה נראה לי לא המקום הנכון.. תקנו אותי אם אני טועהbigbos כתב:שלום...
וקח בחזרה--->...
אלעד
- gechts
- חבר ותיק

bigbos
לא זלזלתי לרגע בך או בהודעה שלך,
אבל כן צרם לי שאתה פותח שרשור שמתעסק בשיתוף תכנים פירטי, באתר שכל כולו עובד
בשיתוף מידע בין אנשים, ולא שיתוף תכנים לא חוקיים,.
יש כאן המון באתר הזה שיכול לתרום לך בערך במליון תחומים.
אבל זה מאוד צורם, והפרח היה כדי שתקבל את ההודעה שלי בהבנה, ושתבין שפשוט זה לא המקום
תהנה מהפורום, ותשתמש בו למטרות שאליו יועד, ואני מבטיח לך שתהנה ממנו!
לאף אחד לא הייתה כוונה "להצית אש או מלחמה" כהגדרתך
בברכה,
שלומי
אבל זה מאוד צורם, והפרח היה כדי שתקבל את ההודעה שלי בהבנה, ושתבין שפשוט זה לא המקום
בברכה,
שלומי
לא מבין מה הבעיה.
מי שרוצה לקדם את הנושא איתו
שיפנה אליו בפרטי ומשם שיתקדמו.
אפשר לחשוב שהוא נתן פה לינקים או משהו.
אולי זה לא שייך לסטרימרים אבל לגבי השאר אני לא רואה בעיה.
מי שרוצה לקדם את הנושא איתו
שיפנה אליו בפרטי ומשם שיתקדמו.
אפשר לחשוב שהוא נתן פה לינקים או משהו.
אולי זה לא שייך לסטרימרים אבל לגבי השאר אני לא רואה בעיה.
שימו לב..כמה מכם ממש נחמדים ומסבירים את עצמם וכמה מכם פשוט דוחים ושלא לומר צבועים.Elad8 כתב:הוא צודק. זה לא המקום לבקשות כאלה.bigbos כתב:תודה על הפרח. אבל לא במקום לזלזל. ויש לי גם מה לענות לך. אני מתאפק כי לא רוצה להצית פה מלחמה.gechts כתב:זה נראה לי לא המקום הנכון.. תקנו אותי אם אני טועהbigbos כתב:שלום...
וקח בחזרה--->......
הרי כל הסטרימרים שלכם מפוצצים בתכנים לא חוקיים!!! אבל תראו אני מבין שאני לא בסדר, אבל יש דרך!! ישנה גישה!! למה לתקוף? למה לזלזל? למה להראות שאתם חתיכת ישראלים טיפוסיים מגעילים וצבועים?
נקודה למחשבה. ותודה ל-b2k וגם לבחור שציטטתי אותו, שאמנם הצדיק את מה שמו, אבל הסביר בעדינות ויש לומר בנימוס!!
gechts כתב:bigbos
אני אמנם לא הייתי חבר פעיל בפורום עד יום, אבל אני פה כבר מזמן ועושה שימוש ונהנה ומעריך ומה לא.
אתה מקניט! ואתה רוצה להראות את עצמך ולא יודע מה עוד. אתה צבוע - כמו שכתבתי מקודם! והבעת תודה שאתה מדביק כל שניה לחבר אחר שתוקף אותי רק מגבירה את השנאה שלי כלפיך. תייצר לעצמך גישה שבה גם אם לא אוהב את דבריך, עדיין אוכל לקבל אותם!!
בברכה,
שלומי...
- gechts
- חבר ותיק

אני עוצר פה... גם אתה "הדבקת" תודה, למי שצידד בך..
אין לי כוח לזה.. ואתה יודע מה..
לך על זה, שתף פה את התכנים שלך!, אני הצבוע, ואני הלא בסדר שלא רוצה שתהפוך את האתר לאתר שיתוף תכנים פיראטיים!
יאללה בו נהפוך את הפורום לאתר שיתוף, גם בפרטי כמו שמישהו הציע פה... עכשיו תרגיש יותר בסדר??.. אז לך על זה,
רק תבדוק שוב, מה הייעוד של המקום הזה, ואם אתה בקטע של להתנגח וקשה לך לקבל ביקורת, אז לך תשתה מים
( עדיף מהמקרר ), ותחזור.
לילה טוב, אני לא ממשיך להגיב בשרשור הזה יותר! שתף מה שבא לך ותהנה
אין לי כוח לזה.. ואתה יודע מה..
לך על זה, שתף פה את התכנים שלך!, אני הצבוע, ואני הלא בסדר שלא רוצה שתהפוך את האתר לאתר שיתוף תכנים פיראטיים!
יאללה בו נהפוך את הפורום לאתר שיתוף, גם בפרטי כמו שמישהו הציע פה... עכשיו תרגיש יותר בסדר??.. אז לך על זה,
רק תבדוק שוב, מה הייעוד של המקום הזה, ואם אתה בקטע של להתנגח וקשה לך לקבל ביקורת, אז לך תשתה מים
( עדיף מהמקרר ), ותחזור.
לילה טוב, אני לא ממשיך להגיב בשרשור הזה יותר! שתף מה שבא לך ותהנה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
bigbos
אם כבר בפוסט הראשון שלך באתר אתה "נכנס" כאן בחברים ותיקים....ההמשך לא מבשר טובות.
מציע שתרגיע.....קצת תרבות.
אם כבר בפוסט הראשון שלך באתר אתה "נכנס" כאן בחברים ותיקים....ההמשך לא מבשר טובות.
מציע שתרגיע.....קצת תרבות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
bigbos
ירידה לרמת דיון כזו לא מקובלת עלינו. במידה וזה יחזור נאלץ להפרד כידידים.
ירידה לרמת דיון כזו לא מקובלת עלינו. במידה וזה יחזור נאלץ להפרד כידידים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
bigbos,
אנחנו תמיד שמחים לקבל חברים חדשים לפורום והרשה לי להיות הראשון אשר מברך אותך בברכת ברוך הבא.
כפי שהחברים הקודמים הסבירו, אנחנו לא תומכים בשיתוף קבצים ולא מהווים זירה להחלפות תכנים מסוג זה, הנושא גם כתוב בבירור בתקנון האתר עליו הסכמת אתמול כאשר נרשמת כחבר. לפיכך, אין מקום לדיונים מסוג זה מעל דפי הפורום.
לפי ההודעה הראשונה שלך כבר ניתן להביא שיש לך את הכלים להשיג בעצמך את התכנים, אז בטח שאתה לא זקוק לעזרה של החברים כאן.
שוב, ברוך הבא ובשאיפה ההודעות הבאות שלך לא יזכו לעריכה בשל הפרת תקנון האתר.
אנחנו תמיד שמחים לקבל חברים חדשים לפורום והרשה לי להיות הראשון אשר מברך אותך בברכת ברוך הבא.
כפי שהחברים הקודמים הסבירו, אנחנו לא תומכים בשיתוף קבצים ולא מהווים זירה להחלפות תכנים מסוג זה, הנושא גם כתוב בבירור בתקנון האתר עליו הסכמת אתמול כאשר נרשמת כחבר. לפיכך, אין מקום לדיונים מסוג זה מעל דפי הפורום.
לפי ההודעה הראשונה שלך כבר ניתן להביא שיש לך את הכלים להשיג בעצמך את התכנים, אז בטח שאתה לא זקוק לעזרה של החברים כאן.
שוב, ברוך הבא ובשאיפה ההודעות הבאות שלך לא יזכו לעריכה בשל הפרת תקנון האתר.